Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

VSE O KRIŽARJENJU!

Ladje in križarjenja omogočajo družinam najboljšo zabavo, pozornost in varnost, ki bo zadovoljila vse družinske člane: starši lahko uživate v medsebojnem druženju.

ZAKAJ NA KRIŽARJENJE?
Ladje in križarjenja omogočajo družinam najboljšo zabavo, pozornost in varnost, ki bo zadovoljila vse družinske člane: starši lahko uživate v medsebojnem druženju, otroci in najstniki pa bodo med igro in zabavo gotovo spoznali nove prijatelje.Bazeni, diskoteka, igralnice, otroški klubi med 4.in 17.letom pod budnim očesom animatorjev…
 
V ceno vašega križarjenja je vključeno: namestitev v izbrani kabini s twc, storitev razširjenega polnega penziona (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki), zabava in animacija,uporaba bazenov in ležalnikov na palubi, uporaba brisač v kabini, na bazenu in v fitnesu, večerne predstave in animacija, pristaniške pristojbine.
 
STORITVE, KI SE DOPLAČAJO (po želji):
Organizirane ekskurzije (fakultativni izleti), ki jih organizira ladjar, nakupi v pristaniščih in trgovinah na ladji, alkoholna pijača, wellness paketi, prehranjevanje v posebnih restavracijah, osebna poraba in postrežnine (napitnine) – obvezno doplačilo na ladji za vse potnike. Strošek postrežnin je ca 8 € po odrasli osebi na dan in 4 € za otroke / na dan. 
 
OTROCI POTUJEJO GRATIS
Na večini odhodov križarjenj (Costa, MSC) je za otroke do 18.leta starosti namestitev na 3.in 4.ležišču v kabini brezplačna. Zanje je potrebno plačati le pristaniške takse. Najmlajše na ladji čakajo igralni kotički, organizirano strokovno in animacijsko varstvo, učenje z vrstniki, športne aktivnosti…
 
MEDENI TEDNI NA LADJI
Preživite medeni teden na ladji, ki plujejo po vseh svetovnih morjih. Še tako sanjske želje lahko postanejo resničnost. Vaši medeni tedni na ladji bodo takšni, kakršne si ne morete predstavljati.
 
NEVERJETNE PONUDBE ZA DRUŽINE (Costa Cruises):
FAMILY VALUE
Ta promocija pomeni, da 1 ali 2 otroka do 18.leta, ki sta nameščena v kabini skupaj z 2 odraslima osebama, ki plačata polno ceno, potujeta skoraj na vseh odhodih križarjenj brezplačno. Ponudba velja za največ 2 otroka v kabini in ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami. Pristaniške takse, letalski prevozi, transferji, zavarovanja in doplačila za strežbo niso vključene v popuste.
 
FAMILY PLAN
Nova priložnost za družine, ki imajo 3 ali več otrok pod 18 let je sedaj po izjemno ugodnih pogojih. Potujete lahko v 2 ločenih kabinah. Ponudba velja za vse datume odhodov in vse itinerarje križarjenj. Odrasli osebi plačata polno ceno križarjenja, 2 otroka potujeta v notranji kabini in za to plačata fleksibilno ceno (glede na dolžino križarjenja in razpoložljivost), ki se gibljejo že od 240 EUR za 5-dnevna križarjenja, od 290 EUR za križarjenja do 8 dni ter od 390 EUR za križarjenja daljša od 9 dni. Tretji ali četrti otrok do 18.leta pa potuje brezplačno v kabini skupaj z dvema odraslima (plačilo le pristaniških taks).
 
ENA IN POL (odrasla oseba in otrok do 18.leta) 
Kadar v kabini potuje 1 odrasla oseba z otrokom do 18 let plača odrasla oseba polno ceno, otrok pa bo potoval pod pogoji promocijske ponudbe »Family plan«.
 
POSEBNE PRILOŽNOSTI (rojstni dnevi, zabave…)
Praznujete rojstni dan ali kakšen drug pomemben dogodek? Na vsaki križarki so vam na voljo posebni paketi za posebne priložnosti, da bo to praznovanje dobilo še poseben čar. Na voljo so vam vinski paketi pijač, wellness paketi dobrega počutja, pozdravna darila…
 
PIJAČE IN VINSKI PAKETI (Costa Cruises)
Pred vkrcanjem na ladjo lahko naročite različne pakete pijač, vključno z vini, pivom in brezalkoholnimi pijačami, npr.:
BOYS & GIRL CARD: (10 brezalkoholnih pijač po izbiri): 23 €
EASY PACKAGE (4 steklenice vina + 7 steklenic vode) 69 €
X1 PACKAGE (pijače na kozarec brez omejitev pri kosilu in večerji):12 €/ dan/ odrasli in 7,5 €/dan/ otroci do 17.leta starosti.
 
KABINE NA LADJI
Večina križark ima na voljo več vrst kabin: notranje, zunanje z oknom, zunanje z balkonom in suite, Vse kabine imajo svojo kopalnico s tušem in wc, klimatsko napravo, sat tv, telefon, mini bar, sef in sušilec za lase. V kabini boste našli obvestilo z imenom vašega sobarja. Rjuhe in brisače v kabinah vam bodo redno menjali. V kopalnici boste našli tekoče milo za tuširanje. Goste, ki se odločajo za bookiranje suite kabin (luksuzne kabine) imajo dodatne ugodnosti (odvisno od posameznega ladjarja).
 
YACHT KLUB Edinstvena ponudba ladjarja MSC
Na najnovejših križarkah ladjarja MSC Cruises je potnikom na voljo edinstven in luksuzni servis največjega udobja – Yacht club križarjenje s 6 zvezdicami. Potniki imajo poseben vstop na ladjo s svojo recepcijo, wellness centrom, restavracijo. Dodeljen je osebni sobar ali buttler. Yacht club je trenutno na voljo na ladji MSC Fantasia in MSC Splendida. Za več informacij se obrnite na agenta.
 
ZABAVA IN PRIREDITVE NA LADJI
Vsa zabava in aktivnosti na ladjah so brezplačne in se jih lahko udeleži vsak. Zanje skrbi posebna skupina ladijskih animatorjev. Vsak večer je na voljo različna glasba, vrhunske predstave v gledališču, animacijski večeri, zabava v diskoteki… Na voljo je pestra ponudba in izbira športnih aktivnosti. Nekatere ladje nudijo golf igrišča, plezalne stene, umetne valove za surfanje, drsanje na ledu, stimuklatorje F1, bowling, 4D kino, trim steze, steze za rolanje, športna igrišča…
Tags:

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00


Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.