Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

VSE O KRIŽARJENJU!

Kategorija: Koristne informacije

Ladje in križarjenja omogočajo družinam najboljšo zabavo, pozornost in varnost, ki bo zadovoljila vse družinske člane: starši lahko uživate v medsebojnem druženju.

ZAKAJ NA KRIŽARJENJE?
Ladje in križarjenja omogočajo družinam najboljšo zabavo, pozornost in varnost, ki bo zadovoljila vse družinske člane: starši lahko uživate v medsebojnem druženju, otroci in najstniki pa bodo med igro in zabavo gotovo spoznali nove prijatelje.Bazeni, diskoteka, igralnice, otroški klubi med 4.in 17.letom pod budnim očesom animatorjev…
 
KAJ VKLJUČUJE CENA KRIŽARJENJA?
V ceno vašega križarjenja je vključeno: namestitev v izbrani kabini s twc, storitev razširjenega polnega penziona (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki), zabava in animacija,uporaba bazenov in ležalnikov na palubi, uporaba brisač v kabini, na bazenu in v fitnesu, večerne predstave in animacija, pristaniške pristojbine.
 
STORITVE, KI SE DOPLAČAJO (po želji):
Organizirane ekskurzije (fakultativni izleti), ki jih organizira ladjar, nakupi v pristaniščih in trgovinah na ladji, alkoholna pijača, wellness paketi, prehranjevanje v posebnih restavracijah, osebna poraba in postrežnine (napitnine) – obvezno doplačilo na ladji za vse potnike. Strošek postrežnin je ca 10 € po odrasli osebi na dan in 5 € za otroke / na dan. 
 
OTROCI POTUJEJO GRATIS
Na večini odhodov križarjenj (Costa, MSC) je za otroke do 18.leta starosti namestitev na 3.in 4.ležišču v kabini brezplačna. Zanje je potrebno plačati le pristaniške takse. Najmlajše na ladji čakajo igralni kotički, organizirano strokovno in animacijsko varstvo, učenje z vrstniki, športne aktivnosti…
 
MEDENI TEDNI NA LADJI
Preživite medeni teden na ladji, ki plujejo po vseh svetovnih morjih. Še tako sanjske želje lahko postanejo resničnost. Vaši medeni tedni na ladji bodo takšni, kakršne si ne morete predstavljati.
 
POSEBNE PRILOŽNOSTI (rojstni dnevi, zabave…)
Praznujete rojstni dan ali kakšen drug pomemben dogodek? Na vsaki križarki so vam na voljo posebni paketi za posebne priložnosti, da bo to praznovanje dobilo še poseben čar. Na voljo so vam vinski paketi pijač, wellness paketi dobrega počutja, pozdravna darila…
 
KABINE NA LADJI
Večina križark ima na voljo več vrst kabin: notranje, zunanje z oknom, zunanje z balkonom in suite, Vse kabine imajo svojo kopalnico s tušem in wc, klimatsko napravo, sat tv, telefon, mini bar, sef in sušilec za lase. V kabini boste našli obvestilo z imenom vašega sobarja. Rjuhe in brisače v kabinah vam bodo redno menjali. V kopalnici boste našli tekoče milo za tuširanje. Goste, ki se odločajo za bookiranje suite kabin (luksuzne kabine) imajo dodatne ugodnosti (odvisno od posameznega ladjarja).
 
YACHT KLUB Edinstvena ponudba ladjarja MSC
Na najnovejših križarkah ladjarja MSC Cruises je potnikom na voljo edinstven in luksuzni servis največjega udobja – Yacht club križarjenje s 6 zvezdicami. Potniki imajo poseben vstop na ladjo s svojo recepcijo, wellness centrom, restavracijo. Dodeljen je osebni sobar ali buttler. Yacht club je trenutno na voljo na ladji MSC Fantasia in MSC Splendida. Za več informacij se obrnite na agenta.
 
ZABAVA IN PRIREDITVE NA LADJI
Vsa zabava in aktivnosti na ladjah so brezplačne in se jih lahko udeleži vsak. Zanje skrbi posebna skupina ladijskih animatorjev. Vsak večer je na voljo različna glasba, vrhunske predstave v gledališču, animacijski večeri, zabava v diskoteki… Na voljo je pestra ponudba in izbira športnih aktivnosti. Nekatere ladje nudijo golf igrišča, plezalne stene, umetne valove za surfanje, drsanje na ledu, stimuklatorje F1, bowling, 4D kino, trim steze, steze za rolanje, športna igrišča…
Tags:

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.