Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

O podjetju

Naših 14 let – Valovi nepozabnih doživetij od leta 2007!

 

S Pozejdon turizmom smo prepluli Sredozemlje, vode Atlantika, Pacifika in Indijskega Oceana. Križarili smo po Aljaski, južni Ameriki, jugovzhodni Aziji, odkrivali lepote južne Afrike in ne nazadnje dežele »down under« ali Avstralije s pacifiškimi otoki. Skupaj smo tako od leta 2007 pluli kar po 5 celinah in ladjarske družbe so nas s posebnimi nagradami nagradile za naše delo, na kar smo izjemno ponosni. Vmes pa še mnoga potovanja po znanih in neznanih kotičkih Slovenije, bližnjih držav in drugje po Evropi.

 

V trinajstih letih smo prepeljali okoli 80.000 potnikov, organizirali več kot 1.750 skupinskih izletov in potovanj ter več kot 130 skupinskih odhodov križarjenj. Ponosni smo, da sodelujemo z najprestižnejšimi ladjarji na svetu, na katerih smo imeli organizirane skupinske odhode: Costa, Royal Caribbean, MSC, Celebrity Cruises, Louis Cruises, CroisEurope in drugi.

 

A številke in reference niso nič, če nimamo zadovoljnih gostov. Za nas, ki delamo v Pozejdonu, je največja nagrada vaš najlepši spomin, ko se vrnete s potovanj z nami. Velikokrat slišimo zahvale, ko z nami potujejo zaključene skupine, kot so osnovne šole, društva upokojencev in različni sindikati. Vsem in vsakomur posebej iskrena zahvala za sodelovanje in dosedanje zaupanje.

 

In kaj počnemo poleg tega, da vas vodimo po svetu? Redno se izobražujemo na različnih delavnicah in seminarjih. Ponosni smo, da smo že deset let povabljeni na največji sejem francoskih touroperaterjev iz vsega sveta »Rendez vous en France«, ki poteka v mesecu marcu v Franciji. Izobraževali smo se v Švici, sodelovali na GTM v Nemčiji (nacionalnem sejmu za prodajo in promocijo turizma), bili udeleženci svetovnega romarskega kongresa in sejma v Lurdu…

 

Da bi vedno znova odkrivali nove kotičke sveta, smo za Vas pripravili pester program križarjenj, izletov, potovanj, počitnic in oddihov - za vsakogar nekaj, ker si iskreno želimo, da čas, namenjen počitku in uživanju, maksimalno izkoristite. Prelistajte naš katalog in preverite ponudbo na spletni strani. Naša želja je, da pri odkrivanju krajinskih in arhitekturnih biserov doživite morda najlepše spomine; takšne, ki Vas bodo notranje bogatili, krepili in navdajali z občutkom osebne sreče.

 

Pozejdon smo dobri ljudje – najboljši potniki in odlična ekipa, ki skupaj potujemo NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ!

 

Za vse dodatne informacije in morebitne predloge smo vam vedno z veseljem na voljo.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.