Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

Mnenja potnikov

Rss

Mira in Joško

Spoštovani, pravkar sva se vrnila s križarjenja od Kiela do Savone in sva še vedno polna prelepih vtisov. Prvič sva potovala z vašo agencijo in sva navdušena. Naš vodnik, Matjaž Tomanič, bi lahko bil za zgled turističnim delavcem. Odlična organizacija, izjemna skrb za potnike, široko znanje, odlične predstavitve, prijaznost, odgovornost, pravočasni odhodi, kvaliteten prevoz - vse to so odlike, ki naredijo potovanje nepozabno. Neizmerno sva uživala na križarjenju v vaši organizaciji in z vašim predstavnikom. Misliva, da ste zelo uigran, odličen in izkušen tim. Vedno se bova z ve..

Dušanka

Matjaž pozdravljen! Hvala za čudovito vsebino tega sporočila in za vse vzpodbudne besede. Verjamem, da ti v tem čudnem obdobju ni enostavno, zato je takšno pozitivno razmišljanje še toliko več vredno. Minilo je že več kot mesec dni odkar smo se vrnili s čudovitega potovanja. Ne vem ali smo Tebi in Andreju znali dovolj izraziti hvaležnost in zahvalo za ves trud, strokovnost in iznajdljivost, da sta nas varno in brez težav pripeljala domov. Tebi in vsem Pozejdončkom želim vse dobro, še veliko super uspešnih vodenj potovanj, križarenj.... Veselim se ponovnega srečanja z vami. Krasni ste!   ..

Štefka in Janko Šturm

Pozdravljeni! Z možem sva z vašo agencijo prvič odšla na izlet. Dva dni smo se potepali po Krasu in Soški dolini. Za naju je bilo to nepozabno doživetje. Pri tem pa je imel glavno vlogo vodič Andrej Klemenak. Njegovo izredno poznavanje ne samo zgodovinskih dejstev ampak tudi izredno geografsko poznavanje poti je za oceno 10.  Ob vsem tem pa prijaznost in dostopnost - res, odlična izbira za vašo agencijo in za naš dvodnevni izlet. Hvala in upam, da še kdaj! Štefka in Janko Šturm iz Ljubljane ..

dr. Anton Gosar, zaslužni profesor

(PO)BEG IZ RAJA Pogled na COVID 19 iz ladijske kabine. Pandemija. Sem “rizična populacija”. Tako me zadnjih nekaj dni poudarjeno naslavljajo. V ta demografsko-zdravstveno-medicinski predalček me uvrščajo ne zaradi mojih 65+ let, temveč zaradi realne možnosti, da - ob vnosu korona virusa COVID 19 v (ostarelo) telo - to bolezen ne bi prebolel.    Enkrat na leto si “privoščim” kaj eksotičnega. Denimo: KRIŽARJENJE. Hedonist? Morda … a, potovanja so mi v krvi. Povsem se sprostim, če ob/nad/pod menoj (s)teče/se odvrti pokrajina/planet. Kot geografa - vizualca me že od nekdaj mika p..

Vicko

Vrnil sem se s potovanja na Costi Smeraldi z vašo agencijo. Najprej moram povedat, da sem bil z uslugo vaše agencije in predvsem z vodnico zelo zadovoljen. Za njo lahko dam samo najvišjo možno oceno in se ga. Bojani zahvaljujem za vse. Kar me je pri njej tako prevzelo, je to, da se je posvetila vsakemu potniku posebej, nevsiljivo in z toplino, ki je izkazovala odkrito skrb za nas, ne prisiljeno profesionalnost. Ker to ni moje prvo križarjenje, lahko primerjam, križarjenje pri drugi družbi in sedanjem križarjenju z vami. Pohvalil bi prevode in obvestila v dnevnem časopisu na ladji. Prav tako obilo informacij o sami poti. U..

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.