Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

Mnenja potnikov

Rss

IZLET V RIMINI IN SAN MARINO

Dobro jutro! Po včerajšnjem sestanku DU Črešnjevec in po povratnih informacijah, ki sem jih  dobila od udeležencev izleta, se želim še enkrat zahvaliti Pozejdon turizmu in seveda vodiču Andreju za odlično izveden izlet. Udeleženci le tega so pohvalili vodenje izleta, izbiro hotela in vse, kar je sodilo zraven. Se že veselimo naslednjega izleta, do takrat pa lep pozdrav in uspešna "počitniška" meseca. ..

IZLET V DOLOMITE

Spoštovani, Zahvaljujemo se vam izjemno ekskurzijo, ki smo jo 2.6. in 3.6.2023 doživeli z vašo potovalno agencijo. Še posebej se želimo zahvaliti vaši vodički ge. Marjani in vozniku Mišu, ki sta bila nepogrešljiva člana naše skupine.. Vaša vodička ga. Marjana nas je popeljala skozi vse destinacije našega potovanja s svojim izjemnim znanjem, strastjo in prijaznostjo. Njena sposobnost predstavitve zgodovine, kulture in zanimivosti vsakega kraja, ki smo ga obiskali, nas je navdušila. Prav tako pohvala za izjemno dobro prevajanje našega strokovnega dela ekskurzije iz ..

KRIŽARJENJE SVETA DEŽELA IN SREDOZEMLJE

Spoštovani,  z vašo agencijo sem bila v mesecu maju, od 21.do 28.5., na križarjenju, kjer sem zraven novih krajev spoznala tudi nekaj čudovitih ljudi. Na tem mestu se zato zahvaljujem za krasno vodenje gospe Zdenke ter njeno šaljivo in strokovno potovanje skozi vsa mesta ter agenciji za odlično organizacijo. Hkrati pa se iz srca zahvaljujem za čudovito gesto, ki ste jo izkazali ob mojem rojstnem dnevu, ki sem ga imela za časa križarjenja.  ..

IZLET V ČOKOLADNICO ZOTTER

Pozdravljeni, izjemno uspešna in s soncem obsijana sobota je za nami. Izlet je uspel. Učenci srečni in učiteljice srečne. V družbi gospe Bojane pa dobra volja ostane ves čas prisotna. S svojim prilagajanjem skupini in prijaznim pristopom jo z veseljem pričakujemo v svoji družbi na naslednjih izletih. Še utrinek prilagam.  ..

IZLET V CINQUE TERRE

Pozdravljeni! V imenu potnikov se oglašam in izrekam vse pohvale glede izvedbe izleta in da ste nam izpolnili vse naše želje. Glede na to, da smo prvič potovali z vami smo bili zelo zadovoljni z vašo organizacijo in še ekstra z vodenjem vodičke ga. Karmen, prav tako tudi z voznikoma. Še vreme nam je bilo naklonjeno, hvala in vse pohvale. ..

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.