Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

Mnenja potnikov

Rss

KRIŽARJENJE PO VZHODNEM SREDOZEMLJU

Pozdravljeni,želela bi pohvaliti vodiča Andreja Klemenaka. Kot turistični vodič iz agencije Pozejdon na našem krožarjenju po vzhodnem Sredozemlju ste bili izjemni! Vaše sposobnosti, da ste lepo razkazali kraje in predstavili zgodovino, so bile impresivne. Dodatno ste znali poskrbeti za otroke in ustvariti zabavno vzdušje. Hvala za nepozabno izkušnjo! Na podlagi vašega vodenja se bomo z veseljem udeležili še kakšnega križarjenja. Lep pozdrav.   ..

IZLET V SEVERNO VOJVODINO IN NOVI SAD

Spoštovani gospod Andrej Klemenak! V imenu OOZ Lenart in OOZ Ruše ter vseh udeležencev spomladanske strokovne ekskurzije OOZ Lenart v Severno Vojvodino in Novi Sad se Vam najlepše zahvaljujemo za organizacijo in izvedbo tega dogodka. Imeli smo se lepo; vreme nam je dobro služilo in tudi druge okoliščine so nam bile naklonjene. V priponki pa še skupinska fotografija s Palićkega jezera. Lepo Vas pozdravljamo in voščimo vse dobro! ..

LONDON

Dragi Matjaž, iskrena hvala za prečudovito potovanje v London. Z vseh strani letijo pohvale in tudi v mojem imenu - en velik aplavz. Za organizacijo, za vodenje, za strpnost- vseeno je prevladovala starejša populacija, si ena velika enciklopedija. Se že veselim/veselimo - verjamem, da bomo še šli kam skupaj- naslednje poti.   ..

IZLET V RIMINI IN SAN MARINO

Dobro jutro! Po včerajšnjem sestanku DU Črešnjevec in po povratnih informacijah, ki sem jih  dobila od udeležencev izleta, se želim še enkrat zahvaliti Pozejdon turizmu in seveda vodiču Andreju za odlično izveden izlet. Udeleženci le tega so pohvalili vodenje izleta, izbiro hotela in vse, kar je sodilo zraven. Se že veselimo naslednjega izleta, do takrat pa lep pozdrav in uspešna "počitniška" meseca. ..

IZLET V DOLOMITE

Spoštovani, Zahvaljujemo se vam izjemno ekskurzijo, ki smo jo 2.6. in 3.6.2023 doživeli z vašo potovalno agencijo. Še posebej se želimo zahvaliti vaši vodički ge. Marjani in vozniku Mišu, ki sta bila nepogrešljiva člana naše skupine.. Vaša vodička ga. Marjana nas je popeljala skozi vse destinacije našega potovanja s svojim izjemnim znanjem, strastjo in prijaznostjo. Njena sposobnost predstavitve zgodovine, kulture in zanimivosti vsakega kraja, ki smo ga obiskali, nas je navdušila. Prav tako pohvala za izjemno dobro prevajanje našega strokovnega dela ekskurzije iz ..

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.