Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

IZLET V DOLOMITE

Kategorija: ROOT

Spoštovani,

Zahvaljujemo se vam izjemno ekskurzijo, ki smo jo 2.6. in 3.6.2023 doživeli z vašo potovalno agencijo. Še posebej se želimo zahvaliti vaši vodički ge. Marjani in vozniku Mišu, ki sta bila nepogrešljiva člana naše skupine.. Vaša vodička ga. Marjana nas je popeljala skozi vse destinacije našega potovanja s svojim izjemnim znanjem, strastjo in prijaznostjo. Njena sposobnost predstavitve zgodovine, kulture in zanimivosti vsakega kraja, ki smo ga obiskali, nas je navdušila. Prav tako pohvala za izjemno dobro prevajanje našega strokovnega dela ekskurzije iz  nemškega jezika.

Prav tako se želimo zahvaliti vašemu vozniku Mišu (podjetje Tajhman), ki je skrbel za našo varnost in nas brezhibno vozil po različnih destinacijah. Njegova spretnost, previdnost in prijaznost so nam dajali občutek zaupanja in udobja med celotnim potovanjem.

Skupaj sta tvorila čudovito ekipo, ki je prispevala k pozitivnemu vzdušju našega potovanja in sta se izkazala z izjemno profesionalnostjo do svojega dela, kar je obogatilo našo izkušnjo.

Vsa organizacija, skrb za podrobnosti in prilagajanje našim željam sta bila izvrstna. Veseli smo, da smo imeli priložnost sodelovati z njima, saj sta našo ekskurzijo spremenila v nepozaben dogodek.

Vaši agenciji in vaši vodički ge. Marjani prav tako šoferju Mišu želimo še veliko uspehov in zadovoljstva pri vašem delu ter upamo, da se bomo še kdaj imeli priložnost srečati z njima na kakšni prihodnji ekskurziji.

Lep pozdrav / Best regards
_________________________________________

Darja Mlakar

 

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.