Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

LONDON V PRAZNIČNI PODOBI

Izleti in potovanja
PRAZNIČNI UTRIP KRALJEVEGA LONDONA - DOŽIVETJE, KI OSTANE ZA VEDNO
790 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Velika Britanija
Datum odhoda 06.12.2024
Št. dni 4 dni
Povpraševanje
Natisni

London je najbolj priljubljeno in obiskano mesto v Veliki Britaniji. Glavno mesto Anglije ter kraljevine Velike Britanije se nahaja na JV delu otoka, v bližini izliva reke Temze v morje. V njem živi preko 7 milijonov prebivalcev. Ustanovljen je bil leta 50 pr. n. št kot središče rimske province na Britanije z imenom Londinium. Skozi stoletja se je mesto razširilo in okrepilo do te mere, da je postalo ena največjih svetovnih prestolnic. Je gospodarsko, politično, kulturno in izobraževalno središče Velike Britanije. London je poznan kot mesto urejenih parkov ter zelenic, med njimi prevladujejo Regent’s park, Hyde park, Greenwich park in Richmond park s slovitim Wimbledonom. Njegovih 43 univerz predstavlja najgostejšo koncentracijo visokošolskih ustanov v Evropi. Leta 2012 je postal London prvo mesto, ki je tretjič gostilo moderne poletne olimpijske igre.

 

LONDON V PRAZNIČNI PODOBI

6. – 9. 12. 2024

 

 

1.dan: SLOVENIJA –  LONDON

Zbor potnikov na ljubljanskem letališču dr. Jožeta Pučnika ob 14.30. Prijava na let in polet letala British Airways ob 16.35 proti londonskemu letališču Heathrow. Po pristanku ob 17:50 in ureditvi vstopnih formalnosti krožni avtobusni panoramski ogled Londona med katerim bomo spoznali mondeno četrt Kensington, obrežje reke Temze, Westminster, Trafalgarjev trg, znameniti Tower bridge, osvetljeno londonsko kolo London Eye… Namestitev in nočitev v hotelu.

 

2.dan:  LONDON

Po zajtrku se bomo podali na odkrivanje in občudovanje londonskih  znamenitosti. Po Green parku se bomo sprehodili do Buckinghamske palače, z vrha katere plapola zastava v času, ko je kralj doma. Sledil bo sprehod po parku sv. Jakoba v smeri Westminstrske opatije, kjer so bili kronani in pokopani slavni kralji in kraljice. Občudovali bomo znameniti londonski parlament in Big Ben, ki je nepogrešljivi simbol Londona v svetu. Nadaljevali bomo s sprehodom mimo ulice Downing Street, kjer živi ministrski predsednik do Trafalgarjevega trga, ki predstavlja osrednji londonski trg z Nelsonovim spomenikom in fontanami. Na znamenitem Leister square in Picadilly circusu bo na voljo nekaj prostega časa za prigrizek in nakup spominkov in obisk božičnega sejma. Po želji boste si boste lahko ogledali tudi zbirke nacionalne galerije. Popoldne se bomo prepustili vrvežu na Oxford Street in si privoščili čas za nakupe in kosilo. Nočitev v hotelu.

 

3.dan: LONDON

Zajtrk v hotelu, nato pa nadaljevanje ogledov londonskih znamenitosti. S podzemno železnico se bomo zapeljali do londonske trdnjave Tower in znamenitega dvižnega mostu Tower bridge. Ustavili se bomo pred drugo največjo cerkvijo na svetu, mogočno katedralo sv. Pavla. Nekaj časa bomo preživeli v naravoslovnem muzeju, poznanem iz filma »Noč v muzeju«. Navdušilo vas bo okostje dinozavra, zbirke življenja in zemlje, kjer so prikazani nastanek zemlje, vulkanizem, favna in flora. Popoldne bomo preživeli na živahnem Covent Gardenu, znani pokriti tržnici in zbirališču številnih umetnikov. Čas za obisk prazničnih sejmov in nakup daril za najbližje.  Nočitev v hotelu.

 

4.dan: LONDON - SLOVENIJA

Po zajtrku nekaj prostega časa. Sledil bo avtobusni transfer do letališča Heathrow, od koder bomo ob 13.10 na letu British Airways poleteli nazaj proti Ljubljani, kjer bomo pristali ob 16.25.

CENA PO OSEBI

FIRST MINUTE DO

30. 6. 2023

REDNA CENA

pri udeležbi minimalno 30 oseb

790 EUR

820 EUR

 

pri udeležbi minimalno 25 oseb

820 EUR

850 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz z letalsko družbo British Airways na relaciji Ljubljana – London Heathrow - Ljubljana, 1 kos oddane prtljage do 20 kg +  1 kos ročne prtljage, povratni avtobusni transfer: letališče – hotel - letališče s panoramskim ogledom Londona, 3x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu Copthorne Tara hotel Kensigton 4* v dvoposteljnih sobah (odlična lokacija, oddaljen 200 m od podzemne postaje High Street Kensington), celodnevno vozovnico za vožnjo s podzemno železnico drugi in tretji dan, vse zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja ter DDV.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

enoposteljna soba: 250 EUR, vožnja z ladjico po reki Temzi: 20 EUR, povratni avtobusni transfer na letališče: 35 EUR zavarovanje Coris z asistenco v tujini: 10,40 EUR, muzikal Fantom iz opere: 50 EUR in riziko odpovedi 4,45 % vrednosti aranžmaja.

 

POPUST:

otrok do 15. leta v sobi z 2 odraslima 10 % (št. troposteljnih sob je omejeno).

 

LETALSKA ČASOVNICA:

 

Za vstop v Veliko Britanijo je obvezen potnik list!

 

    

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

Rače, 1. 4. 2024

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.