Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ZAKAJ NA KRIŽARJENJE Z NAMI?

V prvi vrsti zaradi naših bogatih izkušenj, saj smo na slovenskem prostoru začeli z oranjem ledine pri organiziranih skupinskih odhodih, ki vam nudijo veliko več kot le ugodno ceno.
Že ob prijavi vas bomo seznanili s številnimi koristnimi informacijami, ki so pomembne za dobro pripravo na križarjenje in samo izvedbo le tega.

Preverite našo ponudbo ugodnih križarjenj

Pred skoraj vsemi odhodi pripravimo srečanja potnikov pred odhodom, kjer vas seznanimo z življenjem na ladji, predstavitvijo plavajočih hotelov, destinacijami, ki jih bomo obiskali in fakultativnimi izleti, ki jih na posamezni destinaciji ponujamo.

Brez kvalitetnega vodenja in vodnikov z zelo bogatimi izkušnjami si skupinskega križarjenja pri nas ne moremo predstavljati. Lahko se pohvalimo, da sta naša najbolj izkušena vodnika, Matjaž in Andrej, bila na ladji že več kot 100 krat. 

Za prijetno, dobro in predvsem brezskrbno križarjenje bodo poskrbele naše storitve na ladji: prevodi jedilnikov v slovenščino, vsakodnevni informativni ladijski program, ki ga dobijo vsi potniki v kabino v slovenskem jeziku.

Nepozabna stalnica naših skupinskih križarjenj so slovenski večeri s sangrija zabavo, kjer ne manjka plesa, dobre glasbe in ljudske pesmi, s katero si vsi polepšamo bivanje na ladji. Med samim križarjenjem vse naše cenjene potnike presenetimo še s kakšno drobno pozornostjo. 

Velika prednost so slovensko vodeni izleti s strani vodnikov, ki destinacije dobro poznajo in imajo tudi veliko zanimivih izkušenj in koristnih informacij.

Da smo zaupanja vredna agencija povedo tudi številna priznanja, ki smo jih prejeli, med drugim dve za najboljšega organizatorja skupinskih križarjenj v Sloveniji.

Najbolj pa smo ponosni na naše številne zadovoljne potnike, ki se radi vračajo vsako leto in s tem potrjujejo, da delamo dobro, da svoje delo vedno znova nadgrajujemo z novimi in zanimivimi programi križarjenja, in da radi potujejo na valovih nepozabnih doživetij.

Vsako leto organiziramo povprečno med 10 in 15 skupinskih odhodov po vseh kotičkih Sredozemlja, severne Evrope, Karibov, Azije, Aljaske…

Za prihodnost imamo za vas pripravljenih kar nekaj novih ciljev, ki jih bomo v kratkem izdali. 

Tags:

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00


Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.