Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

POLNOČNO SONCE NORDKAPA, DEŽELA FJORDOV in SPITZBERGI

Križarjenja
LETALSKI PREVOZ DO HAMBURGA – ODHOD IZ LJUBLJANE
od 1.730 €

Informacije

Destinacija Severna Evropa
Datum odhoda 08.08.2021
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC Preziosa
Št. dni 14 noči / 15 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC PREZIOSA spada med najlepše križarke na svetu. S svojo velikostjo in kombinacijo visokega udobja in bogate ponudbe, posebnega stila in tehnološke dovršenosti navduši vsakega. V 1637 kabinah sprejme 4363 potnikov in 1370 članov posadke. Dolga je 333 m. Kabine na ladji so v večini balkonske. Svoj mir na ladji lahko najdete v wellness centru, bazenih, igrišču za tenis in košarko, virtualnem svetu, gledališču, diskoteki in seveda v številnih barih, kjer ne manjka dobre glasbe.

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

NED

8. 8.

Letalski prevoz do Hamburga in vkrcanje na ladjo.

-  

21:00 

PON

9. 8.

PLOVBA

-

-

TOR

10. 8.

KRISTIANSAND – Norveška

7:00

16:00

SRE

11. 8.

BERGEN – Norveška

10:00

18:00

ČET

12. 8.

PLOVBA

-

-

PET

13. 8.

TROMSO – Norveška

12:00

22:00

SOB

14. 8.

PLOVBA

-

-

NED

15. 8.

LONGYEARBYEN – Norveška

8:00

22:00

PON

16. 8.

PLOVBA

-

-

TOR

17. 8.

HONNINGSVAG – Norveška

13:00

-

SRE

18. 8.

HONNINGSVAG – Norveška

-

02:00

ČET

19. 8.

PLOVBA

-

-

PET

20. 8.

HELLESYLT/ GEIRANGER – Norveška

7:00

17:00

SOB

    21. 8.

PLOVBA

-

-

NED

22. 8.

HAMBURG – Nemčija

Panoramski ogled Hamburga in letalski prevoz v Ljubljano.

7:00

-

 
 

NORDKAP

Strma, 307 metrov visoka pečina Nordkapp, je najsevernejša točka Evrope. Prvotno se je rt imenoval »severni rt«, današnje ime mu je nadel leta 1553 angleški raziskovalec Richard Chancellor, ko ga je prvič obplul v iskanju severovzhodnega prehoda.

 

TROMSO

Mesto imenujejo vstopna vrata v arktični svet in je vredno ogleda. Na izletu bomo spoznali mesto in  krasno okolico. Z ogledi bomo začeli v Polarnem muzeju, ki je lociran v stari stavbi iz 17. stoletja. Ogledali si bomo zanimivo razstavo o zgodovini raziskovanja severnega sveta. Poznana je polarna katedrala, ki je nekaj posebnega.  Gre za moderno arhitekturo sodobnega časa.  Vzpon z gondolo na goro Storsteinen, od koder je čudovit pogled na mesto in okoliške otoke, je prav tako posebno doživetje.

 

BERGEN

Bergen je drugo največje mesto na Norveškem, danes del administrativne regije Hordaland. Mesto se nahaja na jugozahodni obali Norveške, mestno jedro pa se nahaja med skupino gora, ki ji domačini pravijo »de syv fjell« (sedem gora). Bergen spada med pomembna mesta norveške naftne industrije, velja pa tudi za enega izmed središč, iz katerih se vršijo globokomorske operacije. V bergenskih pristaniščih se nahajajo vse vrste plovil, od malih čolnov, do turističnih trajektov, tankerjev in ribiških ladij. Bergen je tudi pomembno kulturno središče regije in je prejelo naziv Evropska prestolnica kulture leta 2000.

 

GEIRANGER

Fjord Geiranger je eden najbolj obiskanih in občudovanih fjordov na svetu. Predstavlja biser naravnih lepot, ki jih skriva obala Norveške. Fjord Geiranger je drugi najdaljši norveški fjord, saj je morje poplavilo dolino kar 100 kilometrov v notranjost. To ga uvršča med najdaljše fjorde na svetu, hkrati pa je eden najbolj globokih. Porasla pobočja na najvišjih delih zamenjujejo skale, prek katerih se preliva nekaj mogočnih slapov. Na ozkih ravninskih predelih lahko še vedno vidimo opustele kmetije, ki so bile nekoč dom majhnih kmetov in gorskih pastirjev.

NAMESTITEV V DVOPOSTELJNI KABINI

 CENA PO OSEBI:

notranja kabina Bella (I1)

1.730 €

notranja kabina Fantastica  (I2)

1.810 €

zunanja kabina z oknom Bella (O1)

1.930 €

zunanja kabina z oknom Fantastica (O2)

2.030 €

zunanja kabina z balkonom Bella (B1)

2.130 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica (B2)

2.230 €

odrasla oseba na 3./4. ležišču

1.280 €

otroci do 17. leta

670 €

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni avtobusni prevoz do ljubljanskega letališča, povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu do Hamburga, avtobusni transfer: letališče – pristanišče – letališče, križarjenje po programu, 14x namestitev v izbrani kabini, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, slovensko vodenje in spremstvo na poti, panoramski ogled Hamburga,  pristaniške takse v višini 200 € in obvezno zavarovanje MSC Covid Protection v znesku 25 € po osebi.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI:

fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja.

 

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 EUR/ dan in za otroke od 4-14 leta 5 EUR/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

 

KORISTNE INFORMACIJE O VARNEM KRIŽARJENJU https://www.pozejdon-turizem.com/krizarjenja-v-varnem-mehurcku-MSC-KRIZARJENJA-napotki.

 

POMEMBNO » COVID-19«

Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

 

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.