Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

MED GRŠKIMI OTOKI SONCA in MITOLOGIJE

Križarjenja
Benetke - Brindisi - Katakolon - Santorini - Pirej - Krf - Kotor - Benetke
od 550 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 26.04.2020
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC Musica
Št. dni 7 noči / 8 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC MUSICA je ladja razreda Musica. V dolžino meri 294 m in v širino 32 m. Na 13 potniških palubah sprejme 3000 potnikov in več kot 1200 članov posadke. Ladja je poznana po vrhunskem dizajnu, elegantnih prostorih… Ponuja več barov, igralnico, wellness center, fitnes, bazene…

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, radiom, sefom, minibarom in klimo.

***Trenutno so zaradi izrednih razmer odpovedana vsa organizirana potovanja, križarjenja in izleti v organizaciji POZEJDON TURIZMA z datumi odhoda do 30. 4. 2020.

Stranke bodo imele možnost vsa pri nas že vplačana sredstva v celoti izkoristiti za nov odhod na isto destinacijo oz. tudi kak drug program po izbiri v enem izmed kasnejših terminov (obvestila v tej zvezi bomo še poslali).***

26. 4. - 3. 5. 2020

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

NED

26. 4.

BENETKE - Italija

-  

16:30 

PON

27. 4.

BRINDISI – Italija

13:30

19:30

TOR

28. 4.

KATAKOLON – Grčija

11:00

18:00

SRE

29. 4.

SANTORINI – Grčija

8:00

17:00 

ČET

30. 4.

PIREJ – Grčija

7:30

16:30

PET

      1.  5.

KRF – Grčija

12:30

18:30

SOB

2. 5.

KOTOR – Črna Gora

7:00

13:00

NED

3. 5.

BENETKE – Italija

8:30

-  

BRINDISI

Pokrajina Brindisi je ena od šestih pokrajin, ki sestavljajo italijansko deželo Apulija. Pristanišče Bridisi je poznano tudi po imenu »vrata vzhoda«.  V času rimskega cesarstva je bilo pomembno strateško pristanišče ter pomembna točka trgovinskih poti proti Benetkam. Brindisi karakterizirajo peščena obala in nepozabni naravni rezervat Torre Guaceto.

 

KATAKOLON

Je majhno pristanišče, ustanovljeno v prvi polovici 19. stoletja in je povezan z legendarno Olimpijo v neposredni bližini. Olimpija ja bila grški polis, ki je zavzemal ozemlje pod goro Kronos. Po kraju se imenujejo grške in moderne olimpijske igre, saj so se v njem na štiri leta odvijale olimpijske igre v čast boga Zevsa. Še vedno je ohranjen stadion, ki je sprejel okoli 45.000 ljudi. Na arheološkem območju je moč opazovati številne izkopanine nekoč pomembnega naselja: gimnazija, terme, hipodrom, številni templji …

 

SANTORINI

Santorini je otok lave in sonca, poznan tudi kot zaljubljen grški otok. Obiskovalce navduši predvsem pol potopljena kaldera, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba in prijaznost domačinov. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi, najlepši vulkan na svetu in vasico Oia, ki se ponaša z najlepšim sončnim zahodom na svetu.

 

ATENE

Mesto, ki je doživelo največjo slavo in največji propad v zgodovini, mesto, ki je poimenovano po boginji modrosti Ateni, se danes postavlja kot osnova zahodne civilizacije. Akropola (zgornji del mesta) je po nekaterih razlog zakaj današnje Atene še dandanes obstajajo in zakaj po dolgih stoletjih propadanja in pozabe mesto sveti v polnem sijaju. Očarali vas bodo miti in legende grške mitologije, veličastna mesta arhitektura, grška gostoljubnost in morda kozarček »uoza«.

 

KRF

Krf ne nosi zaman imena "smaragdni otok". Je eden najbolj zaželenih izmed vseh grških otokov. Svoje naravne lepote skriva pod preprogo bujnega, smaragdno zelenega rastja, ki skupaj s hribovito razgibano naravo in najbolj modro izmed vseh modrih voda daje otoku nepopisen čar. Krf pooseblja grško gostoljubje in veselje do življenja, ki se kažeta v pisanih zabavah in ohranjanju običajev. Nepozabni so milijoni olivnih dreves, med njimi tudi 500 letni orjaki, povsod po otoku pa uspevajo limonovci in pomarančevci, oleandri, ciprese, akacije, vinska trta in razne vrste cvetja. Ostanki pestre zgodovine otoka pričajo, da so bili tu nekoč Italijani, Angleži, Francozi, Habsburžani ... Poseben pečat mu je pustila tudi cesarica Elizabeta, poznana kot »Sissi«.

 

KOTOR

Kotor je znamenito črnogorsko srednjeveško, obmorsko mesto v zalivu Boke Kotorske z okoli 1300 prebivalci. Stari del mesta je obdan z impresivnim in dobro ohranjenim mestnim obzidjem. V svojem obstoju je zaradi svojega strateškega položaja imelo burno zgodovino. Med leti 1420-1797 je pripadal pod Beneško republiko. V mestu je kar 18 cerkva, 1 bazilika, 2 samostana in mnoge mestne hiše značilnega obmorskega in sredozemskega stila. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobljih zalivov  v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi.

Aktualne informacije in ukrepi v zvezi s širitvijo KORONAVIRUSA
 

- vsled izrednih ukrepov zaradi razglasitve epidemije, bo naša
poslovalnica zaprta do 31. 3. 2020.

- na vaša vprašanja odgovarjamo tudi na e-mailu: info@pozejdon-turizem.com

Trenutno so zaradi izrednih razmer odpovedana vsa organizirana potovanja, križarjenja in izleti v organizaciji POZEJDON TURIZMA z datumi odhoda do 30. 4. 2020.

Stranke bodo imele možnost vsa pri nas že vplačana sredstva v celoti izkoristiti za nov odhod na isto destinacijo oz. tudi kak drug program po izbiri v enem izmed kasnejših terminov (obvestila v tej zvezi bomo še poslali).

Pazite nase in na svoje najbližje!

POZEJDON TURIZEM

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

 DO 30. 6. 2019

REDNA CENA:

notranja kabina Bella (I1)

550 €

590 €

notranja kabina Fantastica (I2)

590 €

630 €

zunanja kabina z oknom Bella (O1)

670 €

710 €

zunanja kabina z oknom Fantastica (O2)

730 €

770 €

zunanja kabina z balkonom Bella (B1)

840 €

890 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica (B2)

920 €

970 €

odrasla oseba na 3 / 4. ležišču

370 €

410 €

otroci do 17. leta

150 €

150 €

 

CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, voda, čaj in kava na voljo iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, slovensko vodenje in spremstvo na poti, brezplačna peš vodena ogleda Brindisija* in Kotorja, pristaniške takse v višini 150 €.

*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI:

povratni avtobusni transfer: 70 € za odrasle in 50 € za otroke; fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja.

 

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 EUR/ dan in za otroke od 4-14 leta 5 EUR/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju trenutno niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.