Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

DEŽELA FJORDOV, VIKINGOV IN TROLOV

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 1.290 €

Informacije

Destinacija Severna Evropa
Datum odhoda 15.07.2023
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC EURIBIA
Št. dni 7 noči / 8 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC EURIBIA je dobila ime po starodavni boginji Eurybia, ki je uporabljala veter, vreme in ozvezdja za vladanje morjem. S tem MSC Cruises poudarja svojo vizijo spodbujanja uporabe najsodobnejših, okolju prijaznih tehnologij za zaščito in ohranjanje dragocenih morskih ekosistemov. MSC Euribia predstavlja nove ponudbe in izvirna umetniška dela, prvič v zgodovini podjetja pa bo sam trup ladje umetniško okrašen in označen s temo #SaveTheSea.

MSC Euribia bo prva ladja flote, ki jo poganja utekočinjeni plin (LNG). V 2.440 kabinah sprejme do 6.334 potnikov in 1.704 članov posadke. Ladja je dolga 331 m in široka 43 m. Očarala vas bo s svojo inovativnostjo in notranjo promenado na dveh nadstropjih, na kateri ne manjka trgovin, barov, restavracij … Na več kot 480 m2 se razprostiralo notranja »led« osvetlitev promenade, ki pričarala različne spektakularne laser showe. Gostom je na voljo MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni in vodni park, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, bowling salon, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče.

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv,sefom, minibarom in klimo.

DEŽELA FJORDOV, VIKINGOV IN TROLOV

MSC EURIBIA,  15. – 22. 7. 2023 (8 dni)

NOVA LADJA, VKLJUČEN LETALSKI PREVOZ IZ GRADCA, NAPITNINE IN VSI TRANSFERJI

    

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

SOB

15. 7.

Letalski prevoz na relaciji Gradec – Frankfurt – Hamburg in avtobusni  transfer do Kiela. Popoldansko vkrcanje na ladjo.

-

  18:00

NED

16. 7.

KOPENHAGEN – Danska

7:00

17:00

 

PON

17. 7.

PLOVBA

-

-

 

TOR

18. 7.

HELLESSYLT / GEIRANGER– Norveška

8:00

19:00

 

SRE

20. 7.

ALESUND – Norveška

7:00

17:00

 

ČET

20. 7.

FLAAM – Norveška

7:00

17:00

 

PET

21. 7.

PLOVBA

-

-

 

SOB

22. 7.

KIEL - Nemčija

Izkrcanje iz ladje. Ogled Hamburga, večerni letalski prevoz nazaj v Gradec.

9.00

-

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOPENHAGEN

Ime pomeni trgovsko pristanišče in leži na skrajnem vzhodnem delu države nedaleč stran od Švedske. Mesto je leta 1167 ustanovil nadškof Absalon na prostoru, kjer so ribiči in trgovci prodajali svoje blago. Kopenhagen je največje mesto v Skandinaviji. Je elegantno mesto z dolgoletno tradicijo in bogato zgodovino. Največje znamenitosti so: kip male morske deklice, palača Amalienburg, grad Rosenburg, nacionalni muzej, park Tivoli, mestna hiša … V mestu sta tudi pivovarna Tuborg in Carlberg.

 

GEIRANGER

Fjord Geiranger je eden najbolj obiskanih in občudovanih fjordov na svetu. Predstavlja biser naravnih lepot, ki jih skriva obala Norveške. Fjord Geiranger je drugi najdaljši norveški fjord, saj je morje poplavilo dolino kar 100 kilometrov v notranjost. To ga uvršča med najdaljše fjorde na svetu, hkrati pa je eden najbolj globokih. Porasla pobočja na najvišjih delih zamenjujejo skale, prek katerih se preliva nekaj mogočnih slapov. Na ozkih ravninskih predelih lahko še vedno vidimo opustele kmetije, ki so bile nekoč dom majhnih kmetov in gorskih pastirjev.

 

ALESUND

Mesto leži severno od ustja fjorda Stor na več otokih, med drugim Nørvøya, Aspøya, Heissa (Hessa) in Oksnøya, ki so povezani z mostovi. Po legendi naselbina izvira iz 9. stoletja, ko je Rollo (Rolf) Ganger v bližini ustanovil poglavarski sedež, vendar je bil status mesta pridobljen šele leta 1848. Potem, ko je mesto leta 1904 pogorelo, so ga ponovno zgradili s kamnom v značilnem secesijskem slogu. Mesto je regionalno trgovsko središče in točka za izlete po gorah regije Sunnmøre, dolini Norang, ledenikih Øye ter otokih Runde in Giske. Alesund spada med največja norveška ribiška pristanišča.

 

FLAAM

Flam je manjša vasica na stičišču Aurlandsfjord in Sognefjord. V bližini so številni fjordi. To so  potopljene ledeniške doline, ki jih je zalilo morje. Značilna so strma pobočja, prek katerih se v slapovih izlivajo reke. Pogled na to čudo narave je res prelep, saj se modrina morja stika z zelenimi pobočji, v katere so zarezane struge rečic, ki se pred izlivom spremenijo v zavese slapov.

 

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 12. 2022

REDNA CENA:

notranja kabina Bella (IB)

1.290 EUR

1.350 EUR

notranja kabina Fantastica (IR2)

1.330 EUR

1.390 EUR

zunanja kabina z oknom Bella (OB)

1.390 EUR

1.450 EUR

zunanja kabina z oknom Fantastica (OR2)

1.430 EUR

1.490 EUR

zunanja kabina z balkonom Bella (BB)

1.490 EUR

1.550 EUR

zunanja kabina z balkonom Fantastica (BR2)

1.590 EUR

1.650 EUR

odrasla oseba na 3/4 ležišču

1.100 EUR

1.150 EUR

otroci do 18. leta

   750 EUR

    800 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Graz-Frankfurt–Hamburg-Frankfurt–Graz,  letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg, avtobusni transfer letališče–pristanišče–letališče, križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini,  storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov,  brezplačni peš vodeni ogled Alesunda, ogled Hamburga ob povratku, napitnine na ladji, slovensko vodenje in spremstvo na poti, pristaniške takse v višini 150 €.

 

DOPLAČILO (po želji ob prijavi): transfer do letališča Gradec, fakultativni izleti, paketi pijač na ladji, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,22 % cene aranžmaja, enoposteljno koriščenje kabine.

 

ČASOVNICA LETALSKEGA PREVOZA:

 

VSTOPNI POGOJI ZA VKRCANJE »COVID-19«

Križarjenje in vsi izleti bodo izvedeni skladno s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov za preprečevanje širjenja Covid-19. Potniki se na potovanju ravnajo skladno s takrat veljavnimi higienskimi in varnostnimi priporočili.

 

Za vkrcanje na ladjo so trenutno v veljavni naslednji pogoji, ki veljajo za vse osebe od 18. leta dalje (ažurirani na dan 30. 8. 2022). Potnik mora izpolnjevati eno izmed naslednjih možnosti, ki so pogoj za vkrcanje na ladjo:

 

polno celjenje proti Covid-19 (2 odmerka cepiva ali 1 doza Johson&Johnson) = velja neomejeno;

polno celjenje proti Covid-19 (2 odmerka cepiva ali 1 odmerek Johnson&Johnson) + prebolelost od Covida = velja neomejeno;

polno cepljenje + poživitveni odmerek (3 odmerki cepiva ali 1 odmerek J&J + drugi poživitveni odmerek) = velja neomejeno;

prebolelost od Covid-19 + 1 odmerek cepiva = velja neomejeno;

prebolelost od Covid-19 = velja 6 mesecev.

otroci in mladostniki od 2. – 17. leta za vkrcanje potrebujejo hiter antigenski test, ki ni starejši od 48 ur pred odhodom ladje.

 

Za vkrcanje potrebujejo vsi potniki negativni izvid hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur.

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com.

 

Rače, 6. 9. 2022

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.