Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PERZIJSKI ZALIV in ORIENTALSKA PRAVLJICA 1001 NOČI z OGLEDOM ISTANBULA

Križarjenja
VKLJUČENA NOČITEV in OGLED ISTANBULA + DVE DODATNI NOČITVI V DUBAJU, LADIJSKE NAPITNINE ŽE VKLJUČENE V CENI
od 1.750 €

Informacije

Destinacija Bližnji Vzhod
Datum odhoda 20.02.2025
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC EURIBIA
Št. dni 10 noči / 11 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC EURIBIA je dobila ime po starodavni boginji Eurybia, ki je uporabljala veter, vreme in ozvezdja za vladanje morjem. S tem MSC Cruises poudarja svojo vizijo spodbujanja uporabe najsodobnejših, okolju prijaznih tehnologij za zaščito in ohranjanje dragocenih morskih ekosistemov. MSC Euribia predstavlja nove ponudbe in izvirna umetniška dela, prvič v zgodovini podjetja je trup ladje umetniško okrašen in označen s temo #SaveTheSea. MSC Euribia je prva ladja flote, ki jo poganja utekočinjeni plin (LNG). V 2.440 kabinah sprejme do 6.334 potnikov in 1.704 članov posadke. Ladja je dolga 331 m in široka 43 m. Očarala vas bo s svojo inovativnostjo in notranjo promenado na dveh nadstropjih, na kateri ne manjka trgovin, barov, restavracij … Na več kot 480 m2 se razprostiralo notranja »led« osvetlitev promenade, ki pričarala različne spektakularne laser showe. Gostom je na voljo MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni in vodni park, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, bowling salon, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče. Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv,sefom, minibarom in klimo.

PERZIJSKI ZALIV in ORIENTALSKA PRAVLJICA 1001 NOČI z OGLEDOM ISTANBULA

DUBAJ – DOHA – BAHRAIN – SIR BANI YAS - ABU DHABI

MSC EURIBIA,  20. 2. – 2. 3. 2025 (11 dni)

VKLJUČENA NOČITEV in OGLED ISTANBULA + DVE DODATNI NOČITVI V DUBAJU,

 LADIJSKE NAPITNINE ŽE VKLJUČENE V CENI

ZIMSKE POČITNICE 2025

 

DAN                          

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

               ODHOD

 

ČET

20. 2. 2025

Zbor potnikov na ljubljanskem letališču ob 7:30. Odhod letala TK 1062 ob 9:45 v Istanbul. Pristanek ob 14:10, ureditev formalnosti in panoramski ogled mesta. Nočitev v hotelu.

 

 

-

PET

21. 2. 2025

Po zajtrku nadaljevanje ogledov. Možnost vožnje z ladjico po Bosporju. V popoldanskih urah vožnja na letališče. Ob 19:50 nadaljevalni let s TK 760 v Dubaj (obrok med letom).

 

-

SOB

22. 2. 2025

Pristanek v Dubaju ob 1:15. Ureditev formalnosti in vožnja do hotela. Nočitev z zajtrkom. Sledi poldnevni avtobusni ogled Dubaja in popoldanska namestitev na ladjo MSC Euribia.

-

 

19:00

NED

23. 2. 2025

DOHA –  Katar

8:00

 

18:00

 

PON

24. 2. 2025

BAHRAIN – Bahrain

8:00

19:00

 

TOR

25. 2. 2025

PLOVBA

-

-

 

SRE

26. 2. 2025

ABU DHABI –  Združeni arabski emirati

7:00

 

21:00

 

ČET

27. 2. 2025

SIR BANI YAS –  Združeni arabski emirati

 

8:00

18:00

PET

 28. 2. 2025

DUBAJ – Združeni arabski emirati

9:00

-

 

SOB

    1. 3. 2025

DUBAJ – Združeni arabski emirati

Izkrcanje iz ladje in nadaljevanje fakultativnih ogledov. Nočitev v hotelu.

8:00

 

NED

  2. 3. 2025

Zgodnji  transfer na letališče. Odhod letala TK 759 ob 9:30 proti Istanbulu in nadaljevanje leta TK 1063 ob 18:30 proti Ljubljani, kjer bomo pristali ob 18:45 po lokalnem času.

 

 

 

  

 

DUBAJ – SANJSKO MESTO PRIHODNOSTI

Dubaj je eden izmed sedmih emiratov, ki sestavljajo Združene arabske emirate. Mesto je navdih tistim, ki obožujejo sanjske plaže, tistim, ki radi občudujejo kulturne in naravne znamenitosti kot tudi tistim, ki svoje počitnice najraje preživljajo na golf igriščih ali ob raziskovanju ekstremnih arhitektonskih dosežkov. Dubaj je poznan kot mesto trgovcev, ki je skozi generacije gostilo mnoge pomorščake. Tradicija prijaznosti in gostoljubnosti ostaja danes natanko takšna kot pred mnogimi leti.  Dubaj je sanjsko mesto prihodnosti in presežnikov. Ekstremni projekti so namenjeni zabavi, razkošju in posebnim priložnostim. Posebno doživetje je vzpon na najvišji stolp na svetu, 828 metrov visok Burj Khalifa, ogled palme Jumeirah, obisk številnih nakupovalnih središč, ogled muzeja prihodnosti in izjemno doživetje, vožnja z džipi po puščavskih sipinah s tradicionalno beduinsko večerjo.

 

ABU DHABI

Prestolnica Združenih arabskih emiratov, Abu Dhabi je dobro urejeno mesto z lepo lokacijo. Prvič ga je naselilo plemiško pleme Bani Yas leta 1760. Dolga leta je ostalo majhna ribiška vas, dokler ni bila odkrita nafta. Prihodki so Abu Dhabi preoblikovali v sodobno eno najlepših mest na svetu. Velika mošeja šejka Zayeda je glavna in daleč najbolj priljubljena znamenitost v mestu. Obstaja veliko zanimivih naravnih in arhitekturnih znamenitosti. Potovanje v Abu Dhabi se mora začeti s sprehajališča Corniche. Od tu imate odličen pogled na zaliv. Zelo poznana je nova rezidenca Abu Dhabijskega Emirja in hotel Emirates Palace, ki se nahaja kar na 85 hektarjih površine.

 

DOHA

Doha je glavno mesto emirata Katar. Leži na vzhodu polotoka Katar, ob obali plitvega zaliva, ki se odpira v Perzijski zaliv. Mesto v zadnjih desetletjih doživlja eksploziven razmah na račun bogatih zalog surove nafte, ki so jo odkrili leta 1949. Podoba mesta se hitro spreminja zaradi gradnje vedno novih nebotičnikov in pridobivanja kopnega v plitvem morju pred obalo. Zanimivost mesta je 400 km² velika serija umetnih otokov The Pearl-Qatar, ki jih pravijo katarski biseri in obalno območje Corniche s prepletom sodobnosti in preteklosti. Najstarejši del mesta je Al-Bida, sprva majhna ribiška vas, ki je bila center piratstva v Perzijskem zalivu. Leta 1971 je Katar pridobil neodvisnost in Doha je postala glavno mesto države.

 

BAHRAJN

Bahrajn je majhen otok, ki s svojo lego in značilnostmi ponuja veliko atraktivnih destinacij. Znan je po svoji tolerantnosti in odprtosti. Svojim obiskovalcem ponuja svetovljansko glavno mesto, arhipelag 33 otokov, privlačen liberalni življenjski slog in bogato kulturo in zgodovino: od zgodovinskih spomenikov, kot so Al Khamis Mosque, ki sega v leto 692 do najmodernejše Formula 1 piste na svetu »Bahrain International Circuit«. Bahrajn je najmanjša država v Perzijskem zalivu.

 

ISTANBUL

Mesto je bilo ustanovljeno okoli leta 660 pred našim štetjem, ko ga je ustanovil grški osvajalec Bizac iz Megare kot Bizanc. Leta 330, ko ga je cesar Konstantin Veliki razglasil za glavno mesto vzhodnega dela Rimskega imperija,  je postal Konstantinopel, za mestno središče pa so uporabljali ime Stamboul. Domačini so tako mesto od 15. stoletja klicali Istambol, kar pomeni mesto Islama. Carigrad pa je staro slovansko ime, ki so ga poznali in uporabljali skoraj vsi slovanski jeziki. Verjetno ga ni Slovenca, ki se mesta ne spomni po finalni tekmi evropskega košarkarskega prvenstva. Ljubitelji telenovel in filmov pa ga poznate po uspešnicah kot so Moja boš, Istanbulska nevesta, Inferno, James Bond - iz Rusije z ljubeznijo, Solze v raju …

 

  

NAMESTITEV V KABINI

 

FIRST MINUTE

 DO 30. 06. 2024

REDNA CENA:

notranja kabina Fantastica (IR1)

1.750 EUR

1.850 EUR

notranja kabina Fantastica (IR2)

1.780 EUR

1.880 EUR

zunanja kabina z oknom Bella (OO)

1.850 EUR

1.950 EUR

zunanja kabina z oknom Fantastica (OR1)

1.930 EUR

2.030 EUR

zunanja kabina z balkonom Fantastica (BR1)

2.030 EUR

2.130 EUR

zunanja kabina z balkonom Fantastica (BR2)

2.050 EUR

2.150 EUR

odrasla oseba na 3/4. ležišču

1.650 EUR

               1.750 EUR

otroci do 18. leta

    990 EUR

 1.090 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz z letalsko družbo Turkish Airlines na relaciji Ljubljana – Istanbul – Dubaj – Ljubljana v ekonomskem razredu,  letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg po osebi, 1x nočitev z zajtrkom v Istanbulu v hotelu 4*, poldnevni ogled Istanbula, 1x nočitev z zajtrkom v Dubaju v hotelu 4* pred križarjenjem in 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Dubaju po križarjenju, vse transferje v ZAE (letališče - hotel - pristanišče – hotel - letališče), poldnevni ogled Dubaja in vožnjo z ladjico "abro" čez kanal Creek,  križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini na ladji, razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja, polnočni prigrizki), zabavni program na ladji z animacijo in ogledom predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse, obvezne napitnine na ladji,  slovensko vodenje in spremstvo na poti pri minimalno 25 potnikih ter organizacijo potovanja.

 

DOPLAČILO (po želji ob prijavi):  zavarovanje rizika odpovedi 4,45 % cene, zavarovanje Coris v tujini, povratni transfer do letališča in  fakultativni izleti.

 

 

LETALSKA ČASOVNICA

 

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

Rače, 12. 4. 2024

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.