Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ZAPLUJTE MED PRVIMI Z NOVO PRINCESO - BISERI JADRANSKEGA in EGEJSKEGA MORJA

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 1.590 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 08.04.2024
Kategorija
Ladjar Princess Cruises
Ladja SUN PRINCESS
Št. dni 9 noči / 10 dni
Povpraševanje
Natisni

SUN PRINCESS je nova ladja za križarjenje razreda Sphere. Je največja in najnovejša ladja v floti družbe Princess Cruises in prva ladja v floti operaterjev križarjenj, ki bo uporabljala dvojno gorivo in bo poganjala predvsem tehnologija goriva na utekočinjeni zemeljski plin (LNG). Sun Princess meri v dolžino 345 m in ima 175.500 bruto teže. Na 21 palubah lahko sprejme do 4.300 gostov. V središču ladje je viseča steklena Piazza z vozliščem, ki ga navdihuje evropski kvadrat, z živahno osvetlitvijo in dinamičnim razgledom. Obsega tri nadstropja in bo povezana s številnimi restavracijami in bari na ladji. Na ladji bo tudi Dome, večnadstropno prizorišče s stekleno kupolo in pokrito palubo, katerega dizajn se zgleduje po terasah Santorinija. Notranjost ladje ponuja pogled navzven in ima svetel dekor in zaključke. Vsebovala bo tudi več razglednih točk s pogledom na destinacije.

EKSKLUZIVNO: ZAPLUJTE MED PRVIMI Z NOVO PRINCESO

BISERI JADRANSKEGA in EGEJSKEGA MORJA

SUN PRINCESS,  8. – 17. 4. 2024 (10 dni)

EKSKLUZIVNO: PREMIUM LADJAR 5*, VKLJUČEN LETALSKI PREVOZ, TRANSFERJI, NAPITNINE in 3 GRATIS OGLEDI

 

 

     

 

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

PON

8. 4. 2024

Letalski prevoz v Rim in avtobusni transfer do Civitavecchie.

Vrkcanje na ladjo SUN PRINCESS.

-

          18:00

TOR

9. 4. 2024

PLOVBA

-

-

SRE

10. 4. 2024

KRF – Grčija

8:00

18:00

ČET

11. 4. 2024

KOTOR – Črna Gora

7:00

18:00

PET

12. 4. 2024

PLOVBA

-

-

SOB

13. 4. 2024

MYKONOS – Grčija

7:00

18:00

NED

14. 4. 2024

SANTORINI – Grčija

7:00

18:00

PON

15. 4. 2024

PLOVBA

-

-

TOR

16. 4. 2024

NEAPELJ  - Italija

7:00

19:00

SRE

17. 4. 2024

RIM – Italija

Transfer na letališče in letalski prevoz nazaj do Trsta.

6:00

-

     

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRF

Krf ne nosi zaman imena "smaragdni otok". Je eden najbolj zaželenih izmed vseh grških otokov. Svoje naravne lepote skriva pod preprogo bujnega, smaragdno zelenega rastja, ki skupaj s hribovito razgibano naravo in najbolj modro izmed vseh modrih voda daje otoku nepopisen čar. Krf pooseblja grško gostoljubje in veselje do življenja, ki se kažeta v pisanih zabavah in ohranjanju običajev. Nepozabni so milijoni olivnih dreves, med njimi tudi 500 letni orjaki, povsod po otoku pa uspevajo limonovci in pomarančevci, oleandri, ciprese, akacije, vinska trta in razne vrste cvetja. Ostanki pestre zgodovine otoka pričajo, da so bili tu nekoč Italijani, Angleži, Francozi, Habsburžani ... Poseben pečat mu je pustila tudi cesarica Elizabeta, poznana kot »Sissi«.

 

KOTOR

Kotor je znamenito črnogorsko srednjeveško, obmorsko mesto v zalivu Boke Kotorske z okoli 1300 prebivalci. Stari del mesta je obdan z impresivnim in dobro ohranjenim mestnim obzidjem. V svojem obstoju je zaradi svojega strateškega položaja imelo burno zgodovino. Med leti 1420-1797 je pripadal pod Beneško republiko. V mestu je kar 18 cerkva, 1 bazilika, 2 samostana in mnoge mestne hiše značilnega obmorskega in sredozemskega stila. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobljih zalivov  v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi.

 

MYKONOS

Kot eden manjših otokov v Kikladih, si Mykonos sloves najdražjega, svetovljanskega in nekonvencionalnega grškega otoka tudi zares zasluži. Z vstopom v otoško okolje pridemo v svet, kjer je nenavadno navadno in nedovoljeno dovoljeno. Najbolj znan grški otok, svet prestiža in zabav, zlatega peska in nočnih klubov, slavnih in bogatih, dekadentnih in ekstravagantnih, svet kontrastov in barv. Prestižni bari, najboljše restavracije, mondeni butiki, marina, polna luksuznih jaht, okus hladnega koktajla, razgreta telesa v divjem ritmu noči, občutenje glamurja. Korak vstran pa idilične vijugaste uličice, polne snežno belih kockastih hišic z živo pobarvanimi okni, prodajalka cvetja z osličkom, barantanje ribičev za jutranji ulov in na vrhu hriba mlini na veter z razpetimi krili.

 

SANTORINI

Santorini je otok lave in sonca, poznan tudi kot zaljubljen grški otok. Obiskovalce navduši predvsem pol potopljena kaldera, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba in prijaznost domačinov. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi, najlepši vulkan na svetu in vasico Oia, ki se ponaša z najlepšim sončnim zahodom na svetu.

 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 12. 2024

REDNA CENA:

notranja kabina (IB)

1.590 €

1.650 €

zunanja kabina z oknom (O3)

1.670 €

1.730 €

zunanja kabina z balkonom (DG)

1.750 €

1.810 €

oseba na 3/4 ležišču

1.290 €

1.350 €

 

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz na relaciji Trst-Rim-Trst v ekonomskem razredu, 1 kos oddane prtljage do 23 kg + 1 kos ročne prtljage, transfer (letališče-pristanišče-letališče), križarjenje po programu9x namestitev v izbrani kabinistoritve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji),  zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačne peš vodene oglede Kotorja, Mykonosa* in Neaplja, ladijske napitnine, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 20 potnikov in  pristaniške takse.

*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI: povratni transfer do letališča Ronchi dei Legionari (Trst); fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % cene aranžmaja.

 

VSTOPNI POGOJI ZA VKRCANJE

Za križarjenje ne veljajo več nobene omejitve, prav tako ni obvezno cepljenje proti Covid-19 za vkrcanje na ladjo.

   

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

 

 

Rače, 16. 11. 2023

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.