Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

DRAGULJI ORIENTA IN ORIENTALSKA PRAVLJICA 1001 NOČI

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 1.630 €

Informacije

Destinacija Arabski polotok in obale južne Azije
Datum odhoda 12.02.2024
Kategorija
Ladjar Costa Cruises
Ladja COSTA TOSCANA
Št. dni 9 noči / 10 dni
Povpraševanje
Natisni

COSTA TOSCANA se ponaša s sodobno eleganco, a hkrati s klasičnimi italijanskimi značilnostmi flote Costa. Costa Toscana, imenovana po osupljivi regiji v osrednji Italiji, črpa navdih iz naravnih lepot Toskane, čudovite kuhinje, vin in seveda prijazne gostoljubnosti, po kateri je Italija znana. Ladjo, ki se je floti družbe Costa Cruises pridružila leta 2022, poganja utekočinjeni zemeljski plin (LNG). V dolžino meri 337 metrov in 42 metrov v širino. Na 16 palubah je potnikom na voljo 2663 kabin, sprejme pa lahko do 6.218 potnikov in 1678 članov posadke. Gostje lahko uživajo v gastronomskih užitkih, ki jih ponuja 11 restavracij, številni bari, trgovine, gledališče, 4 bazeni, jacuzziji, fitnes center, športno igrišče, Samsara Spa…

 

DRAGULJI ORIENTA IN ORIENTALSKA PRAVLJICA 1001 NOČI

DOHA – MUŠKAT – DUBAJ – ABU DHABI

COSTA TOSCANA,  12. – 21. 2. 2024 (10 dni)

VKLJUČENI VSI TRANSFERJI, DODATNA NOČITEV V HOTELU, OGLED DOHE in DUBAJA, NAPITNINE

 

DAN                          

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

               ODHOD

 

PON

12. 2. 2024

Avtobusni transfer do dunajskega letališča. Letalski prevoz z letalsko družbo Qatar Airways v Doho (obrok na letalu). Pristanek ob 16.35, ureditev formalnosti in panoramski ogled mesta. Večerja in nočitev v hotelu.

 

 

-

TOR

13. 2. 2024

Po zajtrku nadaljevanje ogledov. Popoldne vožnja do pristanišča in vkrcanje na ladjo COSTA TOSCANA. Storitev razširjenega polnega penziona na ladji.

 

 

22:00

SRE

14. 2. 2024

PLOVBA

-

-

 

ČET

15. 2. 2024

MUSCAT –  Oman

7:00

 

17:00

 

PET

16. 2. 2024

DUBAJ – Združeni Arabski Emirati

13:00

-

 

SOB

17. 2. 2024

DUBAJ – Združeni Arabski Emirati

-

-

 

NED

18. 2. 2024

DUBAJ – Združeni Arabski Emirati

-

 

23:00

 

PON

19. 2. 2024

ABU DHABI –  Združeni arabski emirati

 

9:00

23:00

TOR

  20. 2. 2024

DOHA – Katar

Izkrcanje iz ladje in prosto popoldne za oglede ali nakupe. Transfer na letališče.

14:00

-

 

SRE

 21. 2. 2024

Odhod letala QR 189 ob 2:25 proti Dubaju, kjer bomo pristali ob 6.20 po lokalnem času. Po pristanku še avtobusni transfer nazaj v Slovenijo.

 

 

 

 DOHA

Doha je glavno mesto emirata Katar. Leži na vzhodu polotoka Katar, ob obali plitvega zaliva, ki se odpira v Perzijski zaliv. Mesto v zadnjih desetletjih doživlja eksploziven razmah na račun bogatih zalog surove nafte, ki so jo odkrili leta 1949. Podoba mesta se hitro spreminja zaradi gradnje vedno novih nebotičnikov in pridobivanja kopnega v plitvem morju pred obalo. Zanimivost mesta je 400 km² velika serija umetnih otokov The Pearl-Qatar, ki jih pravijo katarski biseri in obalno območje Corniche s prepletom sodobnosti in preteklosti. Najstarejši del mesta je Al-Bida, sprva majhna ribiška vas, ki je bila center piratstva v Perzijskem zalivu. Leta 1971 je Katar pridobil neodvisnost in Doha je postala glavno mesto države.

 

MUSCAT

Glavno mesto sultanata Oman prevzame še tako zahtevnega turista. Na fakultativnem izletu bomo spoznali Veliko mošejo, ki je največja v Omanu. Navdušil vas bo obalni del mesta Corniche, nato pa območje Bait Al Baranda s tržnico Al Dhalam, ki je največja v državi. Zgrajena je na tradicionalen način. Povsod so delavnice tradicionalnih obrti, prodajalne zlata in srebra, draguljarne in stojnice, kjer ponujajo dišeče kadilo … Veličasten je prav tako obisk Muttraha, starega dela mesta, kjer se bomo ustavili pri razkošni sultanovi palači in opazovali znameniti utrdbi Jalali in Mirani, zgrajeni v času Portugalcev.

 

DUBAJ – SANJSKO MESTO PRIHODNOSTI

Dubaj je eden izmed sedmih emiratov, ki sestavljajo Združene arabske emirate. Mesto je navdih tistim, ki obožujejo sanjske plaže, tistim, ki radi občudujejo kulturne in naravne znamenitosti kot tudi tistim, ki svoje počitnice najraje preživljajo na golf igriščih ali ob raziskovanju ekstremnih arhitektonskih dosežkov. Dubaj je poznan kot mesto trgovcev, ki je skozi generacije gostilo mnoge pomorščake. Tradicija prijaznosti in gostoljubnosti ostaja danes natanko takšna kot pred mnogimi leti.  Dubaj je sanjsko mesto prihodnosti in presežnikov. Ekstremni projekti so namenjeni zabavi, razkošju in posebnim priložnostim. Posebno doživetje je vzpon na najvišji stolp na svetu, 828 metrov visok Burj Khalifa, ogled palme Jumeirah, obisk številnih nakupovalnih središč, ogled muzeja prihodnosti in izjemno doživetje, vožnja z džipi po puščavskih sipinah s tradicionalno beduinsko večerjo.

 

ABU DHABI

Prestolnica Združenih arabskih emiratov, Abu Dhabi je dobro urejeno mesto z lepo lokacijo. Prvič ga je naselilo plemiško pleme Bani Yas leta 1760. Dolga leta je ostalo majhna ribiška vas, dokler ni bila odkrita nafta. Prihodki so Abu Dhabi preoblikovali v sodobno eno najlepših mest na svetu. Velika mošeja šejka Zayeda je glavna in daleč najbolj priljubljena znamenitost v mestu. Obstaja veliko zanimivih naravnih in arhitekturnih znamenitosti. Potovanje v Abu Dhabi se mora začeti s sprehajališča Corniche. Od tu imate odličen pogled na zaliv. Zelo poznana je nova rezidenca Abu Dhabijskega Emirja in hotel Emirates Palace, ki se nahaja kar na 85 hektarjih površine.

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

Rače, 17. 6. 2023

NAMESTITEV V KABINI

 

FIRST MINUTE

 DO 31. 10. 2023

REDNA CENA:

notranja kabina (IC)

1.630 EUR

1.710 EUR

zunanja kabina z oknom (EC)

1.690 EUR

1.770 EUR

zunanja kabina z balkonom  (BC)

1.840 EUR

1.920 EUR

odrasla oseba na 3/4. ležišču

1.450 EUR

               1.530 EUR

otroci do 18. leta

1.090 EUR

 1.170 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni avtobusni transfer do Dunaja***, povratni letalski prevoz z letalsko družbo Qatar Airways na relaciji Dunaj – Doha - Dunaj v ekonomskem razredu,  letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg po osebi,

1x polpenzionsko namestitev v Dohi v hotelu 5* pred križarjenjem, poldnevni ogled Dohe, vse transferje v Dohi (letališče - hotel - pristanišče – letališče), poldnevni ogled Dubaja in vožnjo z ladjico "abro" čez kanal Creek,  križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini na ladji, razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja, prigrizki), zabavni program na ladji z animacijo in ogledom predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse, obvezne napitnine na ladji,  slovensko vodenje in spremstvo na poti pri minimalno 25 potnikih ter organizacijo potovanja.

 

DOPLAČILO (po želji ob prijavi):  zavarovanje rizika odpovedi 4,45 % cene, zavarovanje Coris v tujini, paketi pijač na ladji in  fakultativni izleti.

 

***povratni avtobusni transfer na Dunaj bo zagotovljen iz Slov. Bistrice, Rač in Maribora. Ob prijavi minimalno 10 potnikov tudi iz Celja.

 

VSTOPNI POGOJI VKRCANJA NA LADJO (Covid-19) od 12. 2. 2023:

Za vkrcanje na ladjo ne potrebujete nobenih Covid-19 potrdil. Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili. 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.