Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

SINJA MODRINA KIKLADOV, SVETA DEŽELA in TURŠKA GOSTOLJUBNOST

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 1.090 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 21.05.2023
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC Musica
Št. dni 7 noči / 8 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC MUSICA je bila izdelana leta 2005, krstila pa jo je Sofia Loren. V dolžino meri 294 m in v širino 32 m. Na 13 potniških palubah sprejme do 3013 potnikov in okoli 1000 članov posadke. Ladja je poznana po vrhunskem dizajnu, elegantnih prostorih… Ponuja več barov, igralnico, wellness center, fitnes, bazen…

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, radiom, sefom, minibarom in klimo.

Kategorizacija ladje: 4*

SINJA MODRINA KIKLADOV, SVETA DEŽELA in TURŠKA GOSTOLJUBNOST

 

MSC MUSICA,  21. – 28. 5. 2023 (8 dni)

 

IZJEMNO ATRAKTIVNO in UGODNO!

 

VKLJUČEN POVRATNI LETALSKI PREVOZ DO ATEN, VSI TRANSFERJI IN NAPITNINE

 

 

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

 

NED

21. 5. 2023

Avtobusni transfer do Benetk. Prijava na let in letalski prevoz ob 10:25 v ATENE. Pristanek ob 13:35, transfer do pristanišča v Pireju in vkrcanje na ladjo MSC MUSICA.

-

      -

 

PON

22. 5. 2023

SANTORINI – Grčija

8:00

          18:00

 

TOR

23. 5. 2023

KUSADASI – Turčija

8:00

18:00

 

SRE

24. 5. 2023

PLOVBA

-

-

 

ČET

25. 5. 2023

HAIFA – Izrael

8:00

20:00

 

PET

26. 5. 2023

LIMASSOL – Ciper

7:00

14:00

 

SOB

27. 5. 2023

MYKONOS – Grčija

16:00

-

 

NED

28. 5. 2023

MYKONOS – Grčija

PIREJ – Grčija

Izkrcanje iz ladje. Panoramski ogled ATEN. Transfer na letališče in letalski prevoz ob 15.40 na Dunaj. Pristanek ob 17.00 in avtobusni transfer do doma.

-

8:00

02:00

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANTORINI

Santorini je otok lave in sonca, poznan tudi kot zaljubljen grški otok. Obiskovalce navduši predvsem pol potopljena kaldera, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba in prijaznost domačinov. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi, najlepši vulkan na svetu in vasico Oia, ki se ponaša z najlepšim sončnim zahodom na svetu.

 

KUŠADASI

Kušadasi slovi kot eno najprivlačnejših mest na obali Egejskega morja in je oddaljen okoli 90 km od Izmirja. Ponuja številne peščene plaže s toplim in čistim morjem. Zaradi svoje lege je odlična izhodiščna točka za obisk antičnega Efeza. Med največje znamenitosti sodi Celsusova knjižnica, ki je tretja najstarejša na svetu in hkrati najstarejša ohranjena. Restavriran je tudi Hadrijanov tempelj. Še bolj znan kot Hadrijanov, je Artemidin tempelj, ki velja za eno od sedmih čudes antičnega sveta. Največji objekt v mestu pa je gledališče, ki je nekoč lahko sprejelo do 25.000 ljudi. Efez je bila ena od sedmih cerkva v Aziji, kjer je bil napisan tudi Janezov evangelij.

 

HAIFA

Haifa je tretje največje mesto v Izraelu z okoli 300.000 prebivalci. Stopili bomo na pot prvih kristjanov in spoznali zgodovinske kraje odrešenja...Fakultativni izlet v Jeruzalem, kjer se bomo srečali z vsemi pomembnimi krščanskimi znamenitostmi in simboli kot so Oljska Gora, zid objokovanja, baziliko božjega groba… V kolikor ste Sveto deželo že obiskali se lahko podate v Galilejo v Nazaret, Jezusov rojstni kraj in Galilejsko jezero z reko Jordan. Možnost obnovitve zakramenta sv. Krsta v reki Jordan kot so to počeli prvi kristjani (ladjarjev izlet).

 

LIMASSOL

Ciper je tretji največji otok v Sredozemlju in ga imenujemo otok ljubezni in lepote. Mit o boginji lepote nas spremlja na vsakem koraku, v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku. Večina prebivalcev je grškega izvora, 20 % pa je Turkov. Na Cipru vas vabijo s soncem obsijane peščene plaže, odlična hrana, idealno podnebje zaradi bližine Male Azije in veliko krajinskih ter kulturnih lepot.  Limassol je drugo največje mesto na Cipru s skoraj dvesto tisoč prebivalci. V mestu najdemo številne cerkve, muzeje, palače …

 

MYKONOS

Kot eden manjših otokov v Kikladih, si Mykonos sloves najdražjega, svetovljanskega in nekonvencionalnega grškega otoka tudi zares zasluži. Z vstopom v otoško okolje pridemo v svet, kjer je nenavadno navadno in nedovoljeno dovoljeno. Najbolj znan grški otok, svet prestiža in zabav, zlatega peska in nočnih klubov, slavnih in bogatih, dekadentnih in ekstravagantnih, svet kontrastov in barv. Prestižni bari, najboljše restavracije, mondeni butiki, marina, polna luksuznih jaht, okus hladnega koktajla, razgreta telesa v divjem ritmu noči, občutenje glamurja. Korak vstran pa idilične vijugaste uličice, polne snežno belih kockastih hišic z živo pobarvanimi okni, prodajalka cvetja z osličkom, barantanje ribičev za jutranji ulov in na vrhu hriba mlini na veter z razpetimi krili.

 

NAMESTITEV V DVOPOSTELJNI KABINI

FIRST MINUTE

 DO 31. 12. 2022

REDNA CENA

notranja kabina Bella (IB)

1.090 €

1.150 €

notranja kabina Fantastica (IR2)

1.140 €

1.200 €

zunanja kabina z oknom Bella (OB)

1.200 €

1.260 €

zunanja kabina z oknom Fantastica (OR1)

1.240 €

1.300 €

zunanja kabina z balkonom Bella (BB)

1.320 €

1.380 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica (BR2)

1.390 €

1.450 €

odrasla oseba na 3/4 ležišču

    990 €

1.050 €

otroci do 17. leta

                   690 €

   750 €

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni avtobusni transfer do Benetk, povratni letalski prevoz na relaciji Benetke – Atene - Benetke v ekonomskem razredu,  letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage,  transferje v Atenah (letališče – pristanišče – letališče), vodeni panoramski ogled Aten, 7x namestitev v izbrani kabini na ladji (twc, telefon, klima, hladilnik, fen, sef), razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja), zabavni program na ladji, animacijo, ogled predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse v višini 140 €, ladijske napitnine, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 25 potnikov.

 

DOPLAČILO (po želji):  fakultativni izleti, zavarovanje rizika odpovedi v znesku: 4,23 % cene aranžmaja, zdravstveno zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

 

LETALSKI PREVOZ - časovnica

 

VSTOPNI POGOJI VKRCANJA NA LADJO (Covid-19) OD 1. 10. 2022:

Križarjenje in vsi izleti bodo izvedeni skladno s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov za preprečevanje širjenja Covid-19. Potniki se na potovanju ravnajo skladno s takrat veljavnimi higienskimi in varnostnimi priporočili. Od 1. 10. 2022 so za vkrcanje na ladjo v veljavni naslednji pogoji:

Vsi polno cepljeni potniki za vkrcanje na ladjo več ne potrebujejo negativen izvid hitrega antigenskega testa.  Za polno cepljene potnike se štejejo vsi, ki izpolnjujejo enega od naslednjih pogojev in so prejeli:

2 odmerka cepiva proti Covid-19 (izjema je en odmerek cepiva Johnson & Johnson),

2 odmerka cepiva + poživitveni odmerek,

2 odmerka cepiva + prebolelost od Covid-19,

1 odmerek cepiva Johnson & Johnson + poživitveni odmerek,

prebolelost od Covid-19 + 1 odmerek cepiva,

 

Potniki, ki niso polno cepljeni proti Covid-19 in otroci od 5. leta dalje potrebujejo za vkrcanje negativni izvid hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur!

Za nepolno cepljene potnike veljajo naslednji:

potniki brez ustreznega potrdila ali QR kode o cepljenju,

potniki, ki so Covid-19 samo preboleli,

potniki, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne morejo cepiti.

Otroci do 5. leta za vkrcanje ne potrebujejo nobenega testa.

 

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

 

Rače, 12. 10. 2022

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.