Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

RAJSKE PLAŽE, RUM IN KOLUMBOVA ODKRIVANJA

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 1.890 €

Informacije

Destinacija Karibi
Datum odhoda 03.02.2023
Kategorija
Ladjar Princess Cruises
Ladja Sky Princess
Št. dni 9 noči / 10 dni
Povpraševanje
Natisni

SKY PRINCESS

je ena najbolj inovativnih, razkošnih in najnovejših ladij razreda Royal class, prestižnega podjetja Princess Cruises. Na ladji je 1.830 potniških kabin, ki sprejmejo do 3.660 potnikov in 1.346 članov posadke. Ladja je dolga 330 metrov in široka 38 metrov. Na njej boste našli veličasten atrij, tri glavne restavracijem, več posebnih restavracij, bare, trgovine, gledališče, kino pod zvezdami, fitnes in spa center, knjižnico, 4 bazene, 8 jacuzijev, športno igrišče …

RAJSKE PLAŽE, RUM IN KOLUMBOVA ODKRIVANJA

KRIŽARJENJE PO VZHODNIH KARIBIH

MIAMI – BAHAMI – PORTORIKO – DOMINIKANSKA REPUBLIKA – TURKS & CAICOS

SKY PRINCESS, 3. - 12. 2. 2023    (10 dni)

PREMIUM LADJAR, ODLIČEN PROGRAM, HOTEL NA MIAMI BEACHU, VKLJUČENE NAPITNINE

 

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

 

PET

3. 2. 2023

Zbor potnikov ob 4.30 uri na graškem letališču. Prijava na let in letalski prevoz ob 6:05 v Frankfurt. Ob 10:10 nadaljevanje leta LH 462 v MIAMI, kjer bomo pristali ob 14:40. Transfer do hotela na Miami Beach, namestitev in prosto popoldne in nočitev.

-

-

SOB

4. 2. 2023

FORT LAUDERDALE – Združene države Amerike

Po zajtrku se bomo odpravili na vodeni poldnevni ogled Miamija. Sledi vožnja do pristanišča Fort Lauderdale in vrkcanje na ladjo SKY PRINCESS. Razširjeni polni penzion na ladji.

-

16:00

NED

5. 2. 2023

PRINCESS CAYS – Bahami

 

9:00

17:00

 

PON

6. 2. 2023

PLOVBA

-

-

 

TOR

7. 2. 2023

SAN JUAN – Portoriko

 

7:00

17:00

 

SRE

8. 2. 2023

AMBER COVE – Dominikanska Republika

9:00

18:00

 

ČET

9. 2. 2023

GRAND TURK – Turks & Caicos

7:00

17:00

 

PET

10. 2. 2023

PLOVBA

-

-

 

SOB

11. 2. 2023

FORT LAUDERDALE – Združene države Amerike

Izkrcanje iz ladje. Fakultativen izlet v nacionalni park Everglades in transfer na letališče. Letalski prevoz na letu LH 463 ob 16:40 proti Frankfurtu. Obroki na letalu.

6:00

-

 

NED

12. 2. 2023

Jutranji pristanek v Frankfurtu in nadaljevanje poleta LH 1262 ob 12:20 v Graz, kjer bomo pristali ob 13:35 po lokalnem času.

-

-

 

MIAMI

Eno najlepših mest na svetu leži ob zalivu Biscayne in obali Atlantskega oceana na jugovzhodnem delu Floride. Je sedmo največje metropolitansko območje v ZDA, ki je dobilo več laskavih naslovov  »Najčistejše mesto Amerike«… Miami nosi tudi vzdevek »prestolnica latinske Amerike«. Znan je po Miami Beachu, središču mesta, ulici Ocean Drive …

 

BAHAMI

so sestavljeni iz 700 otokov, ki obiskovalce razvajajo s spokojnimi zalivi in neskončnimi peščenimi plažami brez gneče, da lahko v miru uživajo v intimnosti rajskih otokov. Ime Baja Mar, kar pomeni plitvo morje, jim je dal Kolumb, ko je naletel na skupino otokov, ki so v kombinaciji s turkiznim morjem in belim peskom, tvorili čudovite barvne odtenke. Bahami so sinonim za kristalno čisto turkizno morje, skrivnostne razbitine ladij na dnu morja, mavrične koralne grebene in hišice živahnih barv, ki se bohotijo nad tropsko pokrajino, prepleteno z neokrnjeno naravo in eksotičnimi pticami. Dan bomo preživeli na privatnem otoku ladjarske družbe MSC, Ocean Cay.

 

SAN JUAN

Je glavno mesto Portorika, avtonomnega ozemlja, ki je prostovoljno pridruženo ZDA. Otok je večidel hribovit, ponekod zakrasel, z najvišjim vrhom Cerro de Punta, visokim 1338 metrov. Prevladuje belo prebivalstvo. San Juan je gospodarsko in kulturno središče na severni strani otoka. Ustanovljeno je bilo leta 1521. Staro mestno jedro je obdano z obzidjem, s stavbami iz španskega kolonialnega obdobja, ki so vključene v svetovno dediščino UNESCA. Najbolj znane so trdnjavi Castillo de San Felipe del Morro in Castillo de San Cristobal, katedrala svetega Janeza, guvernerska palača, hiša Blanca, tovarna ruma Bacardi …

 

AMBER COVE

Najnovejša destinacija na Karibih, Amber Cove, se nahaja na Dominikanski republiki blizu Puerto Plate na severni obali države. Mesto Puerto Plata je prvi odkril Krištof Kolumb. Mesto, ki ga je zasnoval Kolumb, je bilo prvo naselje, ustanovljeno v Ameriki, poimenovano La Isabela. Leta 1540 je bila zgrajena prva utrdba v novem svetu, Fuerte de San Felipe, in pristanišče je postalo postajališče trgovcev med Evropo in latinsko Ameriko. Do danes je trdnjava San Felipe ena najstarejših vojaških kolonialnih trdnjav v regiji. Puerto Plata je bolj znana po atlantski obali z več kot 100 km plaž, obalnih vasi in hotelov. Obalni mesti Sosua in Cabarete, znani po jadranju na deski in kajtanju, sta oddaljeni manj kot pol ure. Priljubljeni pustolovski park Ocean World je na obrobju mesta, približno 20 minut severno od Amber Cove. Slapovi Damajagua so le 30 minut vožnje proti jugu.

 

GRAND TURK

Grand Turk je otok v državi otokov Turks in Caicos, ki je britansko čezmorsko ozemlje, ki se nahaja v tropskem Atlantiku med Bahami in Dominikansko republiko. Grand Turk je zgodovinsko središče otokov Turks in Caicos in je drugi najbolj poseljen otok v državi za otokom Providenciales. Naselje Cockburn Town na Grand Turku, ki so ga leta 1681 ustanovili naseljenci z Bermudov kot kraj za proizvodnjo morske soli, je uradna prestolnica otokov Turks in Caicos od leta 1766. Številne glavne vladne urade, vključno z vrhovnim sodiščem in guvernerjevo rezidenco, lahko najdete tukaj. Več pomembnih zgodovinskih dogodkov se je zgodilo okoli tega majhnega otoka, vključno z verjetnim mestom prvega Kolumbovega pristanka v Novem svetu in prvega kopnega, na katerega je ameriški astronavt John Glenn stopil po orbiti Zemlje leta 1962. Otoki so znani bo rajskih plažah.

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

Rače, 19. 8. 2022

 

 

   

NAMESTITEV V DVOPOSTELJNI KABINI

FIRST MINUTE

 DO 31. 10. 2022

REDNA CENA

notranja kabina (I)

1.890 €

1.990 €

zunanja kabina z oknom (O)

1.990 €

2.090 €

zunanja kabina z balkonom (B)

2.090 €

2.190 €

odrasla oseba na 3/4 ležišču

1.650 €

1.750 €

otroci do 18. leta

             1.350 €

1.450 €

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz na relaciji Graz – Frankfurt - Miami - Graz v ekonomskem razredu,  letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage,  transferje v Miamiju (letališče – hotel – pristanišče), vodeni poldnevni ogled Miamija, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 4*, 7x namestitev v izbrani kabini na ladji (twc, telefon, klima, hladilnik, fen, sef), razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja), zabavni program na ladji, animacijo, ogled predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse v višini, ladijske napitnine, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 25 potnikov.

 

DOPLAČILO (po želji):  transfer do odhodnega letališča, fakultativni izleti, zavarovanje rizika odpovedi v znesku: 4,23 % cene aranžmaja, zdravstveno zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

 

OBVEZNO DOPLAČILO: registracije za vstop v ZDA – ESTE (strošek 24 USD) in je obvezna za vse potnike, ki potujejo v ZDA.

 

LETALSKI PREVOZ - časovnica

 

 

VSTOPNI POGOJI ZA VKRCANJE »COVID-19«

Križarjenje in vsi izleti bodo izvedeni skladno s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov za preprečevanje širjenja Covid-19. Potniki se na potovanju ravnajo skladno s takrat veljavnimi higienskimi in varnostnimi priporočili.

Za vkrcanje na ladjo so trenutno v veljavni naslednji pogoji, ki veljajo za vse osebe od 12. leta dalje (ažurirani na dan 18. 7. 2022).

vsi potniki morajo biti polno cepljeni (zadnji polni odmerek cepiva mora biti najmanj 14 dni pred začetkom križarjenja). Cepiva, ki so veljavna so naslednja: Pfizer, Moderna, AstraZeneca in Johnson & Johnson

Za vkrcanje potrebujejo vsi potniki negativni izvid hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur.

 

Protokoli in vstopne formalnosti vezane na Covid-19 se lahko spreminjajo, tako da bomo točne zahteve objavili pravočasno pred odhodom.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.