Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

RIMLJANI IN MALTEŠKI VITEZI Z NAJVEČJO LADJO MSC CRUISES

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 710 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 30.04.2023
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC WORLD EUROPA
Št. dni 7 noči / 8 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC World Europa, ki predstavlja popolnoma nov razred in koncept ladij v floti MSC Cruises, bo splovljena decembra 2022. Ladja je dolga 333 metrov, široka 47 metrov in visoka 68 metrov. V svojih 2.633 kabinah lahko sprejme do 6.762 potnikov in 2.138 članov posadke. Na njej je 40.000 m2 javnih površin, tako da predstavlja največjo in najbolj inovativno ladjo v floti in eno največjih ladij za križarjenje na svetu. Je tudi prva ladja družbe MSC, ki jo bo poganjal utekočinjen zemeljski plin (LNG). Na ladji MSC World Europa boste našli okoli 100 metrov dolgo odprto sprehajališče in 11 palubni suhi tobogan, znan kot »The Spiral«, najdaljši na morju, se bo začel na najvišji palubi in se zasukal navzdol do promenade. MSC World Europa ima edinstveno krmo v obliki črke Y in lok v obliki puščice namesto tradicionalnega izbočenega loka. Krma se bo odprla do glavne promenade, ki bo napol odprta proti nebu in napol pokrita z LED zaslonom, po zasnovi podobnim tistim na ladjah razreda Meraviglia.

Na ladji boste našli 16 palub, 13 restavracij, od tega 6 specialnih restavracij, različne bare, med drugimi Masters of Sea Pub, ki bo razdeljen na dve palubi in bo prvič posebej na ladji varil craft pivo. Drugi koncepti bodo vključevali bar Elixir - Mixology z dovršenimi značilnimi koktajli, čajnico v južnoazijskem slogu, polno dišav z vzhoda, avtentični kavni bar Emporium z izbori z vsega sveta, bogato založen Gin Project, ki ga je navdihnila prava destilarna, okusen juice bar iz svežih sestavin... Zabavo boste našli v gledališču, igralnici, športnem dvorišču, 7 bazenih, 13 jacuzijih in drugih vsebinah, ki jih ponuja plavajoče mesto.

RIMLJANI IN MALTEŠKI VITEZI Z NAJVEČJO LADJO MSC CRUISES

MSC WORLD EUROPA,  30. 4. – 7. 5. 2023 (8 dni)

PRVOMAJSKE POČITNICE – V CENI  ŽE VKLJUČENE NAPITNINE in 2 GRATIS OGLEDA

 

 

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

NED

30. 4. 2023

GENOVA – Italija

-

          16:00

PON

  1. 5. 2023

NEAPELJ – Italija

13:00

          20:00

TOR

  2. 5. 2023

MESSINA – Italija

9:00

19:00

SRE

  3. 5. 2023

VALLETTA – Malta

8:00

17:00

ČET

  4. 5. 2023

PLOVBA

-

-

PET

  5. 5. 2023

BARCELONA – Španija

9:00

18:00

SOB

  6. 5. 2023

MARSEILLE – Francija

7:00

18:00

NED

  7. 5. 2023

GENOVA – Italija

8:00

-

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

 

MESSINA

Univerzitetno mesto z okoli 250.000 prebivalci, je tretje največje mesto na Siciliji. Glavna gospodarska panoga v mestu so pristaniške dejavnosti ter ladjedelništvo. Pomembno je vinogradništvo, pridelovanje limon, pomaranč, mandarin in ostalega sadja ter zelenjave. Taormina, ki leži oko 50 km južno od Messine ob vzhodni obali Sicilije, je priljubljena turistična destinacija. Priložnost za ogled Etne, najvišjega vulkana v Evropi, Taormine ali samostojno pohajkovanje po Messini.

 

LA VALLETTA

Malta je majhna in gosto naseljena otoška država, ki je oddaljena okoli 93 km južno od Sicilije in 290 km od Libije. Otoško državo sestavljajo trije znani otoki: Malta, Gozo in Comino. Mesto malteških vitezov templarjev z dvema naravnima pristaniščema, je v bistvu baročno mesto z elementi neoklasicizma in moderne arhitekture v posameznih mestnih predelih. Mnogo zakladov je ohranjenih, zato je tudi na UNESCO-vem seznamu svetovne dediščine. Zaradi svojega strateškega položaja je bila od nekdaj križišče različnih kultur in pomemben branitelj krščanstva.

 

BARCELONA

Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familija, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno največjih Gaudijevih mojstrovin, Porto Olimpico, slavna Rambla, ki predstavlja živahno mestno promenadno ulico na kateri se zbirajo številni ulični umetniki, kjer se nahajajo številne znamenitosti, tržnica, Katalonski trg ...

 

MARSEILLES

Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr. n. št. Bil je tekmec Kartagini in zaveznik Rima. O izjemno bogati zgodovini  priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe, skrivnostni otok D'If, kjer je bil zaprt junak Monte Cristo… Možnost ogleda prestolnice Provanse,  mesta Aix en Provence.

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 10. 2022

REDNA CENA:

notranja kabina Bella (IB)

710 EUR

760 EUR

notranja kabina Fantastica (IR2)

750 EUR

800 EUR

zunanja kabina z oknom Bella (OB)

840 EUR

890 EUR

zunanja kabina z oknom Fantastica (OR1)

890 EUR

940 EUR

zunanja kabina z balkonom Bella (BB)

950 EUR

990 EUR

zunanja kabina z balkonom Fantastica (BR2)

            1.050 EUR

           1.090 EUR

odrasla oseba na 3/4 ležišču

530 EUR

580 EUR

otroci do 2. leta

140 EUR

140 EUR

otroci od 2. do 12. leta

180 EUR

180 EUR

otroci od 12. do 18. leta

220 EUR

220 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu,  7x namestitev v izbrani kabini,  storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji),  zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov,  brezplačna peš vodena ogleda Vallette in Marseilla*, ladijske napitnine, slovensko vodenje in spremstvo na poti,  pristaniške takse.

*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI: povratni avtobusni transfer: 140 € za odrasle in 110 € za otroke do 18. leta; fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,02 % cene aranžmaja in zavarovanje MSC Covid-19 Protection v znesku 25 € po osebi.

 

VSTOPNI POGOJI ZA VKRCANJE »COVID-19«

Križarjenje in vsi izleti bodo izvedeni skladno s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov za preprečevanje širjenja Covid-19. Potniki se na potovanju ravnajo skladno s takrat veljavnimi higienskimi in varnostnimi priporočili.

 

Za vkrcanje na ladjo so trenutno v veljavni naslednji pogoji, ki veljajo za vse osebe od 12. leta dalje (ažurirani na dan 18. 7. 2022). Potnik mora izpolnjevati eno izmed naslednjih možnosti, ki so pogoj za vkrcanje na ladjo:

 

* polno celjenje proti Covid-19 (2 odmerka cepiva ali 1 doza Johson&Johnson) = velja neomejeno;

* polno celjenje proti Covid-19 (2 odmerka cepiva ali 1 odmerek Johnson&Johnson) + prebolelost od Covida = velja neomejeno;

* polno cepljenje + poživitveni odmerek (3 odmerki cepiva ali 1 odmerek J&J + drugi poživitveni odmerek) = velja neomejeno;

* 1 odmerek cepiva + prebolelost od Covid-19 = velja neomejeno;

* prebolelost od Covid-19 = velja 6 mesecev.

* za otroke od 2. – 11. leta ni omejitev.

 

Za vkrcanje potrebujejo vsi potniki negativni izvid hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur.

 

Protokoli in vstopne formalnosti vezane na Covid-19 se lahko spreminjajo, tako da bomo točne zahteve objavili pravočasno pred odhodom.

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.