Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

SONČNA ANDALUZIJA in KRALJEVI MAROKO

Križarjenja
RAZPRODANO!
od 770 €

Informacije

Datum odhoda 16.10.2022
Kategorija
Ladjar Costa Cruises
Ladja Costa Favolosa
Št. dni 11 noči / 12 dni
Povpraševanje
Natisni

COSTA FAVOLOSA spada med večje ladje v floti ladjarske družbe Costa in je ladja prefinjenih oblik, linij in materialov. Veličastni so skupni prostori: atrij, gledališče, Grand bar, casino, diskoteka, bazeni. Ladja je dolga 290 m in široka 36 m. Na svojih 13 palubah sprejme do 3800 potnikov in 1100 članov posadke.

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, sefom, mini barom in klimo.

SONČNA ANDALUZIJA in KRALJEVI MAROKO

COSTA FAVOLOSA,  16. – 27. 10. 2022 (12 dni)

ATRAKTIVNO IN UGODNO – NAPITNINE ŽE VKLJUČENE V CENI !!!

 

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

NED

16. 10.

SAVONA – Italija

-

 18:00

PON

17. 10.

MARSEILLE – Francija

9:00

  17:00

TOR

18. 10.

BARCELONA – Španija

9:00

18:00

SRE

19. 10.

PLOVBA

-

-

ČET

20. 10.

CADIZ – Španija

8:00

18:00

PET

21. 10,

TANGIER – Maroko

7:00

19:00

SOB

22. 10.

CASABLANCA – Maroko

7:00

22:00

NED

23. 10.

GIBRALTAR – Velika Britanija

13:00

19:00

PON

24. 10.

MALAGA – Španija

8:00

17:00

TOR

25. 10.

VALENCIA – Španija

13:00

19:00

SRE

26. 10.

PLOVBA

-

-

ČET

27. 10.

SAVONA – Italija

8:00

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARSEILLES

Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr. n. št. Bil je tekmec Kartagini in zaveznik Rima. O izjemno bogati zgodovini  priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe, skrivnostni otok D'If, kjer je bil zaprt junak Monte Cristo… Možnost ogleda prestolnice Provanse,  mesta Aix en Provence.

 

BARCELONA

Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familija, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno največjih Gaudijevih mojstrovin, Porto Olimpico, slavna ulica La Rambla na kateri vas bo prevzel španski temperament, številni ulični umetniki in ena najboljših tržnic na svetu.

 

CADIZ

Cadiz je najstarejše stalno naselje na Iberskem polotoku in verjetno v celotni jugozahodni Evropi. Vse od vzpona španskih Bourbonov v 18. stoletju je glavno pristanišče španske mornarice. Priložnost za sprehod po mestu in ogled glavnih znamenitosti ali celodnevni izlet v mesto Sevilla.

 

TANGIER

Na križišču Evrope in Afrike, Atlantskega oceana in Sredozemlja, odpira Tangier vrata v Maroko. Mesto mnogi imenujejo mesto slave, filma, estrade, saj je gostilo kar nekaj filmskih ekip, ki so v mestu snemali filme. Eden najbolj poznanih je » Tangier the white«. Panoramska vožnja nas bo vodila proti rtu Spartel ob atlantski obali s svetilnikom iz leta 1860, kjer bomo videli razkošne vile, lepo urejene vrtove… Slišali bomo legendo kako si je Herkules odpočil in našel prostor po tem, ko je ločil Afriko od Evrope. Med peš sprehodom po mestu Tangier se bomo ustavili tudi na tržnici (souku) v stari Medini, kjer se boste lahko preizkusil tudi v barantanju…

 

CASABLANCA

Maroko v maroškem jeziku pomeni »kraj, kjer zahaja sonce«. Casablanca je gospodarsko središče Maroka in hkrati eno najhitreje razvijajočih se maroških mest. Tri milijonsko mesto je najmodernejše maroško mesto, prežeto z mešanico arhitekturnih stilov in kontrastov, od tradicionalne maroško islamske arhitekture, pa vse do vplivov Zahoda. Veliko sledov je pustila tudi francoska civilizacija. Ti se danes razkrivajo v čudovitih vilah, zraslih konec 19. st., grajenih v stilu Art Décco. Krasna je rezidenčna četrt Anfa, pa znameniti trg Mohameda V., kjer je sedež upravnih in administrativnih organov, obiskan je tudi obmorski predel Ain Diabi.Najbolj znana je prekrasno mošeja Hasana II., ki je delo francoskega arhitekta Michela Pinseauja. Možnost izleta v Marakeš.

 

GIBRALTAR

S svojo lego na skrajnem južnem koncu Iberskega polotoka ima velik in strateški pomen, saj Gibraltarska ožina povezuje Atlantik in Sredozemsko morje oz. mesto, kjer se Evropa najbolj približa Afriki. Od leta 1704 je Gibraltar angleška kolonija. Gibraltar je edini kraj v Evropi, kjer živijo opice na prostosti. Mnogi zaradi berberskih opic ali magotov Gibraltarsko skalo imenujejo Opičja skala.

 

MALAGA

Malaga, glavno mesto sončne Andaluzije je priljubljena točka za ljubitelje sonca, španske gostoljubnosti in hrane ter raznovrstnih nakupov. Zagotovo vas bodo privlačile mestne znamenitosti kot so utrdba Gibralfaro, Alcazaba, mogočna katedrala, glavni trg s Picassojevim muzejem.

 

COSTA

Pogoji za vkrcanje za Sredozemlje in Severno Evropo:

Od 12. leta dalje:

  • Polno cepljeni: 2 dozi (ali 1 doza J&J)  à velja 9 mesecev
  • 3 doze (ali 1 doza J&J + booster)  à velja neomejeno
  • 2 dozi (ali 1 doza J&J) + prebolelost  à velja neomejeno
  • 1 doza + prebolelost  à velja neomejeno

 

Potniki ki so samo preboleli, brez niti ene doze cepiva, se ne bodo mogli vkrcati na ladjo od 1.6. dalje!!

Na vkrcanju morajo vsi potniki imeti s seboj še potrdilo o negativnem hitrem testu, ki ni starejši od 48 ur.

Testiranja v pristanišču ni več!

Otroci 2 – 11 let : ni omejitev

Obrazne MASKE od 1.6. predvidoma v notranjih prostorih NE BODO VEČ OBVEZNE (razen v dvigalih in avtobusih)!!

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 12. 2021

REDNA CENA

notranja kabina Basic (IC)

770 €

820 €

zunanja kabina z oknom Basic (EC)

920 €

970 €

zunanja kabina z balkonom Basic (BC)

990 €

1.050 €

odrasla oseba na 3/4 ležišču

550 €

590 €

otroci do 4. leta

170  €

170 €

otroci od 4. do 14. leta

225 €

225 €

otroci od 15. do 18. leta

280 €

280 €

 

 

CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu, 11x namestitev v izbrani kabini, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja), napitnine, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, slovensko vodenje in spremstvo na poti, brezplačne peš vodene oglede Marseilla*, Gibraltarja in Malage in pristaniške takse v višini 170 €.

 

*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

povratni avtobusni transfer: 120 € za odrasle in 100 € za otroke, fakultativni izleti, paketi pijač na ladji, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja, enoposteljna kabina doplačilo 30 % cene.

 

Napitnine pri ladjarju COSTA so obvezne za vse potnike in so že vključene v ceno križarjenja!

 

POMEMBNO » COVID-19«

Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.