Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

OČARLJIVO ZAHODNO SREDOZEMLJE IN SONČNA MALTA

Križarjenja
JESENSKE POČITNICE 2021
od 490 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 24.10.2021
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC Seashore
Povpraševanje
Natisni

MSC SEASHORE se bo družini MSC-jevih ladij pridružila v mesecu juliju 2021 in bo najbolj tehnološko napredna in okolju prijazna ladja. Na 19 potniških palubah bo sprejela do 5632 potnikov in več kot 1600 članov posadke. Ladja je dolga 339 m in široka 41 m. Gostom je na voljo luksuzni MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni, vodni park s tobogani, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče. 

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, sefom, minibarom in klimo.

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

NED

24. 10.

GENOVA - Italija

-  

16:00 

PON

25. 10.

NEAPELJ – Italija

13:00

20:00

TOR

26. 10.

MESSINA – Italija

9:00

19:00

SRE

27. 10.

VALLETTA – Malta

8:00

17:00 

ČET

28. 10.

PLOVBA

-

-

PET

29. 10.

BARCELONA – Španija

9:00

18:00

SOB

30. 10.

MARSEILLE – Francija

9:00

17:00

NED

31. 10.

GENOVA – Italija

8:00

-  

 
 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

 

MESSINA

Univerzitetno mesto z okoli 250.000 prebivalci, je tretje največje mesto na Siciliji. Glavna gospodarska panoga v mestu so pristaniške dejavnosti ter ladjedelništvo. Pomembno je vinogradništvo, pridelovanje limon, pomaranč, mandarin in ostalega sadja ter zelenjave. Taormina, ki leži oko 50 km južno od Messine ob vzhodni obali Sicilije, je priljubljena turistična destinacija. Priložnost za ogled Etne, najvišjega vulkana v Evropi, Taormine ali samostojno pohajkovanje po Messini.

 

LA VALLETTA

Malta je majhna in gosto naseljena otoška država, ki je oddaljena okoli 93 km južno od Sicilije in 290 km od Libije. Otoško državo sestavljajo trije znani otoki: Malta, Gozo in Comino. Mesto malteških vitezov templarjev z dvema naravnima pristaniščema, je v bistvu baročno mesto z elementi neoklasicizma in moderne arhitekture v posameznih mestnih predelih. Mnogo zakladov je ohranjenih, zato je tudi na UNESCO-vem seznamu svetovne dediščine. Zaradi svojega strateškega položaja je bila od nekdaj križišče različnih kultur in pomemben branitelj krščanstva.

 

BARCELONA

Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familija, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno največjih Gaudijevih mojstrovin, Porto Olimpico, slavna ulica La Rambla na kateri vas bo prevzel španski temperament, številni ulični umetniki in ena najboljših tržnic na svetu.

 

MARSEILLES

Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr.n.št. Bil je tekmec Kartagini in zaveznik Rima. O izjemno bogati zgodovini  priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe… V eni izmed njih, na otoku Cheateau d' If, je bil zaprt legendarni grof Monte Cristo.

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com.

NAMESTITEV V DVOPOSTELJNI KABINI

FIRST MINUTE

 DO 30. 06. 2021

REDNA CENA

notranja kabina Bella (I1)

490 €

550 €

notranja kabina Fantastica (I2)

530 €

590 €

zunanja kabina z oknom Bella (O1)

650 €

710 €

zunanja kabina z oknom Fantastica (O2)

690 €

750 €

zunanja kabina z balkonom Bella (B1)

750 €

810 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica (B2)

790 €

850 €

odrasla oseba na 3/4 ležišču

350 €

410 €

otroci do 18. leta

140 €

140 €

 

*zunanje kabine z oknom Bella (O1) lahko imajo delno oviran pogled.

 

 

CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja), predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, slovensko vodenje in spremstvo na poti, zavarovanje MSC Covid Protection v vrednosti 25 € po osebi in pristaniške takse v višini 140 €.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

povratni avtobusni transfer: 120 € za odrasle in 100 € za otroke, fakultativni izleti, paketi pijač na ladji, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja.

 

VARNO KRIŽARJENJE MSC V MEHURČKU – več informacij najdete na naslednji povezavi: https://www.pozejdon-turizem.com/krizarjenja-v-varnem-mehurcku-MSC-KRIZARJENJA-napotki

 

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 €/ dan in za otroke od 2-12 leta 5 €/ dan. Otroci mlajši od 2 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju trenutno niso obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

 

POMEMBNO » COVID-19«

Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.