Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

KRALJEVI LONDON OB DNEVU ŽENA

Izleti in potovanja
RAZPRODANO!
730 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Velika Britanija
Datum odhoda 15.03.2024
Št. dni 4 dni
Povpraševanje
Natisni

London je najbolj priljubljeno in obiskano mesto v Veliki Britaniji. Glavno mesto Anglije ter kraljevine Velike Britanije se nahaja na JV delu otoka, v bližini izliva reke Temze v morje. V njem živi preko 7 milijonov prebivalcev. Ustanovljen je bil leta 50 pr. n. št kot središče rimske province na Britanije z imenom Londinium. Skozi stoletja se je mesto razširilo in okrepilo do te mere, da je postalo ena največjih svetovnih prestolnic. Je gospodarsko, politično, kulturno in izobraževalno središče Velike Britanije. London je poznan kot mesto urejenih parkov ter zelenic, med njimi prevladujejo Regent’s park, Hyde park, Greenwich park in Richmond park s slovitim Wimbledonom. Njegovih 43 univerz predstavlja najgostejšo koncentracijo visokošolskih ustanov v Evropi. Leta 2012 je postal London prvo mesto, ki je tretjič gostilo moderne poletne olimpijske igre.

 

KRALJEVI LONDON OB DNEVU ŽENA

15. – 18. 3. 2024

 

1.dan: SLOVENIJA –  LONDON

Zbor potnikov na ljubljanskem letališču dr. Jožeta Pučnika ob 14.30. Prijava na let in polet letala British Airways ob 16.35 proti londonskemu letališču Heathrow. Po pristanku ob 17:50 in ureditvi vstopnih formalnosti krožni avtobusni panoramski ogled Londona. Sledi vožnja do hotela, namestitev in nočitev.

 

2.dan:  LONDON

Po zajtrku se bomo podali na odkrivanje in občudovanje londonskih  znamenitosti. Po Green parku se bomo sprehodili do Buckinghamske palače, z vrha katere plapola zastava v času, ko je kralj doma. Sledil bo sprehod po parku sv. Jakoba v smeri Westminstrske opatije, kjer so bili kronani in pokopani slavni kralji in kraljice. Občudovali bomo znameniti londonski parlament in Big Ben, ki je nepogrešljivi simbol Londona v svetu. Nadaljevali bomo s sprehodom mimo ulice Downing Street, kjer živi ministrski predsednik do Trafalgarjevega trga, ki predstavlja osrednji londonski trg z Nelsonovim spomenikom in fontanami. Na znamenitem Leister square in Picadilly circusu bo na voljo nekaj prostega časa za prigrizek in nakup spominkov. Po želji boste si boste lahko ogledali tudi zbirke nacionalne galerije. Popoldne se bomo prepustili vrvežu na Oxford Street in si privoščili čas za nakupe in kosilo. Nočitev v hotelu.

 

3.dan: LONDON

Zajtrk v hotelu, nato pa nadaljevanje ogledov londonskih znamenitosti. S podzemno železnico se bomo zapeljali do londonske trdnjave Tower in znamenitega dvižnega mostu Tower bridge. Ustavili se bomo pred drugo največjo cerkvijo na svetu, mogočno katedralo sv. Pavla. Nekaj časa bomo preživeli v naravoslovnem muzeju, poznanem iz filma »Noč v muzeju«. Navdušilo vas bo okostje dinozavra, zbirke življenja in zemlje, kjer so prikazani nastanek zemlje, vulkanizem, favna in flora. Še krajši sprehod po največjem londonskem mestnem parku. Vmes bo dovolj časa za malico, nakup spominkov ali samostojne oglede … Pred povratkom v hotel še postanek na živahnem Covent Gardenu, znani pokriti tržnici in zbirališču številnih umetnikov. Nočitev v hotelu.

 

4.dan: LONDON - SLOVENIJA

Po zajtrku boste še nekaj prostega časa. Sledil bo avtobusni transfer do letališča Heathrow, od koder bomo ob 13.10 na letu British Airways poleteli nazaj proti Ljubljani, kjer bomo pristali ob 16.25.

CENA PO OSEBI

FIRST MINUTE DO

31. 12. 2023

REDNA CENA

pri udeležbi minimalno 25 oseb

730 EUR

780 EUR

 

pri udeležbi minimalno 20 oseb

770 EUR

820 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni avtobusni transfer do ljubljanskega letališča*,

povratni letalski prevoz z British Airways na relaciji Ljubljana – London Heathrow - Ljubljana,

1 kos oddane prtljage do 20 kg +  1 kos ročne prtljage,

povratni avtobusni transfer: letališče – hotel - letališče s panoramskim ogledom Londona,

3x nočitev z zajtrkom v hotelu Copthorne Tara hotel Kensigton 4* v dvoposteljnih sobah,

panoramsko vožnjo z ladjico po reki Temzi (Westminster – Tower of London),

stroške vožnje s podzemno železnico,

vse zunanje oglede po programu,

vodenje in organizacijo potovanja ter DDV.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

enoposteljna soba 220 EUR,  zavarovanje Coris z asistenco v tujini, riziko odpovedi 4,45 % vrednosti aranžmaja.

 

POPUST:

otrok do 15. leta v sobi z 2 odraslima 10 % (št. troposteljnih sob je omejeno).

 

OPOMBE*

Vstop na avtobus za transfer na ljubljansko letališče je možen v Mariboru, Račah, Slov. Bistrici in Celju. Vstopno mesto navedite ob prijavi.

 

LETALSKA ČASOVNICA:

 

Za vstop v Veliko Britanijo je obvezen potnik list!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.