Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

SKI OPENING v DOLOMITIH, SILLIAN, 14. – 17. 12. 2023

Izleti in potovanja
Poleg odlične smuke in prijetne namestitve za vas pripravljamo plesni program družabnih plesov.
od 519 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Avstrija
Datum odhoda 14.12.2023
Št. dni 4 dni
Povpraševanje
Natisni

OPIS HOTELA: DOLOMITE RESIDENZ SPORTHOTEL SILLIAN 4*

Hotel Dolomiten Residenz - Sporthotel Sillian s 4 zvezdicami superior je obdan z Dolomiti na vzhodnem Tirolskem.  Nahaja se tik ob gondoli Hochpustertal in lahko pri smučamo praktično do vhoda v hotel. Odlikuje ga 3.000 m² velik spa center z notranjimi in zunanjimi bazeni. Brezplačen brezžični internet je dostopen v vseh prostorih. Wellness območje nudi različne savne in parne kopeli, masažne prhe ter območje za knajpanje ter sodoben fitnes center. Izbirate lahko med raznovrstnimi masažami in lepotnimi tretmaji. Ponaša se z lastno blagovno znamko naravne kozmetike. Udobne Landleben sobe vam nudijo udobno bivanje in vključujejo: satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, pisalno mizo, kotiček za sedenje, kopalnico s kopalnimi plašči, naravno hišno kozmetiko Magdalenas in sušilcem za lase ter balkon. Polpenzion zajema bogat samopostrežni zajtrk, popoldanski samopostrežni prigrizek in večerjo s 5 hodi z izbiro jedi po naročilu ali s tematskim samopostrežnim bifejem. Njihova kulinarika je med gosti zelo cenjena in prepoznavna.

Gosti svojo izkušnjo v Dolomite Residenz Sporthotel Sillian, ocenjujejo z oceno 9, ter za čistočo 9,6 (Booking.com)

Dostop/oddaljenost: Ljubljana–predor Karavanke–Spittal–Lienz–Sillian 216 km

Dragi ljubitelji belih strmin in plesnih ritmov. Vabimo vas na otvoritev smučarske sezone 2023/2024 v čudoviti hotel Sporthotel Sillian 4* superior v objemov Dolomitov. Poleg odlične smuke, prijetne namestitve, wellnes udobja, ter vrhunske kulinarike za vas pripravljamo plesni program družabnih plesov, ki vam bo popestril prvo smuko v sezoni.

 

SKI OPENING v DOLOMITIH

SILLIAN, 14. – 17. 12. 2023

OPIS SMUČIŠČA:

 

SKIZENTRUM SILLIAN HOCHPUSTERTAL

1100 – 2407 nadmorske višine

 

 

 

 

 

 

CENA SKI OPENING PAKETA

 

Dolomiten Residence Sporthotel Sillian 4*S

Cena po osebi ob nastanitvi dveh oseb v sobi.

FIRST MINUTE

DO 10. 10. 2023

REDNA CENA

Soba Landleben (35 m2)

519 EUR

619 EUR

 

 

 

 

 

 

Plesni program se bo izvedel ob 24 prijavljenih oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

3x nočitev v izbrani nastanitvi, 3x polpenzion, 3x lahko kosilo, 2 dnevno smučarsko vozovnico SKI HIT, vstop v wellnes z bazeni, brezplačen Wi-Fi, parkirno mesto, plesni program, turistična pristojbina.

 

DOPLAČILA po želji ob prijavi:

doplačilo za 3 dnevno smučarsko karto 50 € po osebi, zavarovanje rizika odpovedi v znesku 4,45 € cene aranžmaja, enoposteljna soba na vprašanje in potrditev.

 

OBVEZNO DOPLAČILO ob prijavi: varščina za Key Card 5€ po osebi

 

Splošni pogoji  so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

 

 Rače, 4. 9. 2023

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.