Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

OTOK VIS IN DALMACIJA - AKTIVNE POČITNICE

Izleti in potovanja
AKTIVNE POČITNICE: »MAMMA MIA, SPET ZAČENJA SE!«
od 590 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 17.06.2023
Št. dni 6 dni
Povpraševanje
Natisni

Otok Vis je majhen in precej oddaljen hrvaški otok in večkrat boste slišali, da je biser Jadranskega morja. Zaradi svoj strateške lege je bil v preteklosti veliko let izkoriščen za vojaško dejavnost. Šele po osamosvojitveni vojni je postal odprt za ostale obiskovalce in danes velja za eno najpopularnejših turističnih destinacij na Hrvaškem. Otok Vis obsega 90 km2 ozemlja in je deseti največji otok na hrvaški obali. Od italijanske obale je oddaljen okrog 60 navtičnih milj. Podnebje na otoku Vis je milo s prijetnimi temperaturami skozi vse leto, padavin je zelo malo, okrog 560 mm letno. Otok Vis ima veliko čudovitih zalivov, krasnih plaž in manjših vasic. Med večjimi izstopa istoimenski Vis in Komiža, ki je od nekdaj veljala za priznano mesto pomorščakov. Samo 5 navtičnih milj od Komiže leži otok Biševo, ki ga odlikuje znamenita Morda špilja. Podajte se na avanturo z nami in naj tudi vas prevzame lepota Visa!

 

AKTIVNE POČITNICE: »MAMMA MIA, SPET ZAČENJA SE!«

OTOK VIS IN DALMACIJA

17. - 22. 6. 2023 (6 dni)

    

1. dan: SLOVENIJA – SPLIT – OTOK VIS

Odhod avtobusa ob 2.00 iz Maribora. Vožnja do mejnega prehoda Gruškovje in naprej mimo Zagreba in Karlovca v Dalmacijo do Splita. Ob 9.00 vožnja s trajektom na otok Vis, kamor bomo prispeli ob 11.20. Podali se bomo na poldnevni izlet po otoku. Med panoramsko vožnjo proti vzhodnemu delu otoka se nam bo odpiral čudovit razgled na mesto, Kut in obe trdnjavi. Foto postanek pri križu, kjer se nam odpre pogled na številne otoke in kraška polja, ki so poznana po vinogradništvu. Mimo Dračevega polja nas bo vodila pot do najvišjega vrha otoka, Huma, od koder se bo odprl lep pogled na komiški zaliv. Sledil bo vzpon do Titove špilje, nato pa degustacija pršuta, sira in vina. Popoldanska namestitev v hotelu, čas za kopanje, večerja in nočitev.

 

2. dan:  OTOK VIS – DAN ZA UŽIVANJE IN KOPANJE

Po zajtrku boste izkoristili prost dan za kopanje ali sprehode. Večerja in nočitev.

 

3. dan:  OTOK VIS – DAN ZA UŽIVANJE IN KOPANJE

Po zajtrku prost dan za kopanje sprehode… Večerja in nočitev v hotelu.

 

4.dan: KOMIŽA – BIŠEVO – MODRA ŠPILJA – MAMMA MIA

Po zajtrku vožnja do Komiže, znanega ribiškega naselja. Vkrcali se bomo na ladjo in se podali na celodnevni izlet z oblico glasbe, smeha in zabave. Postanek na otoku Biševo, od koder se bomo s čolni odpravili na ogled

znamenite Modre špilje. Po ogledu postanek na eni izmed lepih plaž za kopanje in kosilo, ki ga bomo imeli na ladji. Popoldanski povratek v Komižo, nekaj prostega časa, nato pa vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

 

5. dan:  OTOK VIS – DAN ZA UŽIVANJE IN KOPANJE

Po zajtrku prost dan za kopanje sprehode… Večerja in nočitev v hotelu.

 

6.dan: VIS - SLOVENIJA

Po zajtrku prosto dopoldne za sprehode, kopanje ali samostojne oglede. Lahko se boste sprehodili do Kuta, si ogledali stare ulice mesta Vis ali popili kavo z domačini in slišali kakšno zanimivost o snemanju prizorov filma Mamma Mia. Ob 15.30 plovba s trajektom nazaj do Splita, kamor bomo prišli ob 17.50. Čaka nas še povratek nazaj do doma, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENA PO OSEBI

FIRST MINUTE DO

31. 3. 2023

REDNA CENA

pri udeležbi minimalno 35 oseb

590 EUR

640 EUR

 

pri udeležbi minimalno 30 oseb

630 EUR

680 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video), cestnine, parkirnine in stroške trajekta, 5x polpenzionsko namestitev v hotelu ISSA 3* (dvoposteljne sobe, twc, pogled na morsko stran s klimo), vožnjo s trajektom na relaciji Split – Vis – Split, poldnevni izlet po otoku z degustacijo sira, pršuta in vina, celodnevni izlet z ladjico, vstopnino v Modro špiljo in vključenim kosilom,  oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja ter 22% DDV.

 

DOPLAČILO PO ŽELJI: enoposteljna soba 100 EUR, zavarovanje rizika odpovedi v znesku 4,45 % cene.

 

    

 

POMEMBNO » COVID-19« V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 bo izlet izveden  v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli pristojnih organov v Sloveniji in na Hrvaškem (prehod meje).

Potniki se ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

 

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

Rače, 16. 2. 2023

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.