Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

DEŽELA MORAVSKA ZA DAN ŽENA in V BRNO NA PIVO

Izleti in potovanja
Z OGLEDOM BAROČNEGA OLOMOUCA
od 110 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Češka
Datum odhoda 11.03.2023
Št. dni 2 dni
Povpraševanje
Natisni

Prečudovit, gričevnat in zelenja poln svet, ki sta ga bogato obdarili tako mati narava kot zapuščina kulturne dediščine. Mesta, podeželje in majhni kraji, kjer danes živi preprosto prebivalstvo, so nekoč bila v lasti mogočnih čeških plemičev in vseh tistih, ki so kaj veljali in so bili modre krvi. Verjetno jih je prav milina pokrajine privabila, da so si največkrat ob kakšnih rekah ali potočkih postavili razkošne gradove. Gradove v pravem pomenu besede, ki vse od srednjega veka pa do danes izžarevajo mogočnost in bogastvo, ter nam pričarajo nekdanji svet v današnji luči. Če jih boste primerjali s katerimi drugimi, boste zagotovo ugotovili, da gre resnično za edinstvene, avtohtone  primerke, tako rekoč za »bisere« med ostalimi. Zatorej, pridružite se nam, kajti skupaj bomo najlažje odkrili ta edinstven svet, se seznanili s tipično češko kuhinjo in glasbo, nikakor pa seveda ne bomo pozabili zvrniti kakšnega vrčka domačega piva!

 

DEŽELA MORAVSKA ZA DAN ŽENA in V BRNO NA PIVO (2 dni)

Z OGLEDOM BAROČNEGA OLOMOUCA

11. - 12. 3. 2023

 

1. dan: SLOVENIJA – OLOMOUC – AUSTERLITZ - BRNO

Odhod avtobusa ob 4. uri. Vožnja po Avstriji in mimo Dunaja proti češki meji. Dopoldanski prihod na Moravsko. Vožnja mimo Brna do Olomouca, ki je prava zakladnica kulturnih in zgodovinskih spomenikov. Ogled najpomembnejših znamenitosti: romanska Premyslova palača, filharmonija, terezijanska zbornica, katedrala sv. Venčeslava, baročni vodnjaki. Nekaj prostega časa za samostojne oglede in kavo. Popoldan vožnja do bližnjega kraja Slavkov u Brno ali Austerlitz. Ogled spomenika na bojnem polju iz znamenite Napoleonove bitke ali zgodovinsko bolj znane kot bitke treh cesarjev pri Austerlitzu. Namestitev v Brnu ali okolici, po želji večerja v pivnici in nočitev.

 

2. dan: BRNO – LEDNICE - SLOVENIJA

Po zajtrku ogled znamenitosti glavnega mesta Moravske, Brna. Ogledali si bomo »zelenjavno tržnico« s Parnasovskim vodnjakom in Trg svobode. Sprehodili se bomo skozi zgodovinsko jedro z osrednjim trgom in neogotsko katedralo sv. Petra in Pavla, do stare in nove mestne hiše. Po želji možnost vzpona na grad Špilberg, ki dominira na vzpetini nad starim jedrom in velja za zaščitni znak mesta. Po ogledih nekaj prostega časa za pivo ali lastno odkrivanje mesta. Zgodaj popoldan vožnja v Lednice. Zunanji ogled gradu Liechtenstein, ki očara z izjemno bogato dediščino in zunanjo podobo. Zanimiv je tudi krajinski park ob dvorcu. V parku se nahaja zelena hiša, »minaret«, jahalna dvorana. Po ogledu nekaj prostega časa. Sledi povratek proti Avstriji in nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA:  110 EUR  pri udeležbi 40 oseb

             120 EUR  pri udeležbi 35 oseb

             130 EUR  pri udeležbi 30 oseb

 

 

 

 

CENA VKLJUČUJE:

prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video),

cestne pristojbine,

1x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah,

vodenje in organizacijo potovanja,

oglede zunanjosti po programu in DDV.

 

DOPLAČILA (po želji):

enoposteljna soba 25 EUR, večerja v pivnici 25 EUR, zavarovanje Coris, riziko odpovedi 4,45% vrednosti aranžmaja.

 

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.