Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ROMANJE V LURD OB 165. OBLETNICI MARIJINIH PRIKAZOVANJ

Izleti in potovanja
RAZPRODANO!
690 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Francija
Datum odhoda 25.05.2023
Št. dni 5 dni
Povpraševanje
Natisni

ROMANJE V LURD OB 165. OBLETNICI MARIJINIH PRIKAZOVANJ

MILANO – COMSKO JEZERO – LURD - PIRENEJI

25. - 29. 5. 2023

 

ZELO UGODNO: VKLJUČENI VSI TRANSFERJI, LETALSKI PREVOZ, ODLIČEN HOTEL IN IZLET V PIRENEJE

 

 

1. dan: četrtek, 25. 5. 2023: SLOVENIJA - MILANO

Odhod ob 5.00 iz Maribora. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane, Fernetičev, Benetk, Verone in Bergama do Milana, prestolnice Lombardije. Izkrcali se bomo pri mogočnem Castellu Sforzesca, ki sodi med največje italijan­ske gradove. V njem med drugim hranijo tu­di znamenito Michelan­ge­lo­vo Pietá Rondanini. Še posebej so zanimivi nekdanji vojvodski prostori, ki jih je delno okrasil Leonardo da Vinci in pinakoteka z deli italijanskih mojstrov. Nadaljujemo proti osrednjem spome­niku lombard­ske pre­stolnice, sloviti kate­drali, ki so jo gra­dili kar nekaj stoletij. Notranj­ščina petladijske stav­be skri­va številne umetnine lom­bard­skih mojstrov. Sledi spreho­d skozi galerijo Viktorja Emanu­ela II., ki je s svojimi lokali pri­ljub­lje­no zbirališče doma­činov, vse do operne hiše Teatro alla Scala, ki velja za naj­slav­nej­šo tovrstno ustanovo na svetu. Po ogledih prosti čas za kavo in kosilo. Vožnja do hotela, namestitev, večerja in nočitev.

 

2. dan: petek, 26. 5. 2023: COMSKO JEZERO - LURD

Po zajtrku vožnja do jezera Como. Znano ledeniško jezero mnogi poznajo zaradi slavnih osebnosti, ki so si tu gradile pregrešno drage in razkošne vile. Postanek v mestecu Como, krajši sprehod in čas za kavo. Sledi vožnja do letališča Malpensa, prijava na let in polet letala Easyjet ob 14.40 v Lurd. Pristanek ob 16.30 in vožnja do največjega romarskega središča na svetu. Namestitev v hotelu in večerja. Sledil bo krajši informativni sprehod po mestu. Nočitev v hotelu.

 

3. dan: sobota, 27. 5. 2023: LURD

Po zajtrku bomo imeli dan v  celoti posvečen Lurdu. Ogledali si bomo film o Bernardkinem življenju, obiskali vse najpomembnejše lurške bazilike in zanimivosti: zgornjo in spodnjo baziliko, podzemno baziliko sv. Pija X.,  votlino z Marijinim kipom, Bernardkino rojstno hišo, lurško ječo… Popoldne bo čas namenjen osebnim pobožnostim, kopanju v lurški vodi, nakupu spominkov, maši … Po  večerji se bomo udeležili procesije z lučkami in začutili utrip in sporočilo lurške pesmi, ko zadoni iz tisočih grl  » Ave, Ave, Ave Marija…« Nočitev v hotelu.

 

 

4.dan: nedelja, 28. 5. 2023: LURD – GAVERNIE  - PONT D'ESPAGNE

Po zajtrku se bomo podali na celodnevni izlet v osrčje Pirenejev v Gavarnie, ki je pod zaščito Unesca zaradi svojih naravnih lepot in amfiteatralnih oblik. Vrhovi z okoli 3.000 metri nadmorske višine in številni slapovi obkrožajo dolino »Cirque de Gavarnie«. V preteklosti so vasico Gavarnie imenovali za »Chamonix Pirenejev«, saj so jo obiskovali slavni pesniki kot Victor Hugo, George Sand, Gustav Flaubert in mnogi drugi. Pred povratkom v Lurd se bomo ustavili še v Pont d'Espagne.  Večerja v hotelu, po želji obisk procesije in nočitev v hotelu.

 

5. dan: ponedeljek, 29. 5. 2022: LURD – MILANO - SLOVENIJA

Po zajtrku bomo opravili pobožnost križevega pota, nato pa dopoldne namenili osebnim pobožnostim, kopanju v lurški vodi, nakupu spominkov, sprehodom… Okoli 14.00 vožnja do letališča Tarbes Lourdes. Prijava na let in polet letala Easyjet ob 17.05 v Milano. Po pristanku ob 18.45 nas čaka še avtobusni transfer do doma, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.

 

CENA:          690 EUR  pri udeležbi 30 oseb  

                     750 EUR  pri udeležbi 25 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni avtobusni transfer s turističnim avtobusom do Milana,

1x polpenzionsko namestitev v okolici Milana v hotelu 3*

povratni letalski prevoz z Easyjetom na relaciji Malpensa – Lurd – Malpensa z 1 kosom oddane prtljage do 15 kg in manjšo torbico, ki jo lahko vzamete na letalo v izmerah (45 x 36 x 20 cm),

3x polpenzionsko namesitev v hotelu Eliseo 4* v Lurdu (odlična lokacija, 200 m od svetišča),

celodnevni izlet v Pireneje,

oglede zunanjosti po programu,

duhovno in strokovno vodenje,

organizacijo potovanja ter DDV.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % od cene potovanja,

enoposteljna soba 135 €,

kosilo v Lurdu cca 15 €.

 

 

Potovati je potrebno z dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ki ste ga posredovali ob prijavi (splošni pogoji letalskega prevoznika Easyjet).

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com

 

… Na valovih nepozabnih doživetij !!!

    

 

Rače, 29. 12. 2022

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.