Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ROMANTIČNI PARIZ V POMLADNI LEPOTI

Izleti in potovanja
RAZPRODANO!
od 590 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Francija
Datum odhoda 04.05.2023
Št. dni 4 dni
Povpraševanje
Natisni

Prestolnica ob Seni, mesto luči, svet v malem, mesto, ki je v zadnjih letih izredno spremenilo svojo podobo. Nove velemestne vedute zasenčujejo dobro znane četrti srednjeveškega in umetniškega Pariza: Beaubourg s centrom Georgesa Pompidouja je ugledno kulturno središče osemdesetih let; Les Halles, nekdanji »trebuh Pariza«, je spremenjen v trgovski mega center; veličastna hala železniške postaje Gare d' Orsay je spremenjena v muzej impresionistov in umetnosti 19. stoletja. Človek zagotovo začuti njegov utrip, ko se vzpenja na mogočni Eifflov stolp, se sprehaja po Montmartru ali po znamenitem bulevarju Champs d' Elysee. Za Pariz še vedno velja, da je prestolnica mode. Obiščite ga in očaral bo  tudi vas.

 

ROMANTIČNI PARIZ V POMLADNI LEPOTI

4. - 7. 5. 2023   (letalo – letalo)

RAZPRODANO!

ZELO UGODNO: VKLJUČENI VSI TRANSFERJI, LETALSKI PREVOZ, VSTOPNINA V VERSAILLES IN ODLIČEN HOTEL

 

1.dan: SLOVENIJA – BENETKE – PARIZ

Odhod ob 2:00 iz Maribora. Avtobusni transfer do beneškega letališča Marko Polo. Prijava na let in polet letala Easyjet ob 9:20 proti Parizu. Ob 11:05 pristanek na letališču Orly. Sledi avtobusni krožni panoramski ogled  mesta: trg Etoili z znamenitim slavolokom zmage, Elizejske poljane, trg Concorde, modna ulica Rivoli, opera, obrežje reke Sene, otok Ille de la Cite, Latinska četrt z univerzo Sorbono, dom Invalidov, Eifflov stolp ... Nastanitev v hotelu. Po osvežitvi nadaljujemo z ogledi mesta. Vožnja do trga Concorde, od koder se bomo sprehodili po »kraljevski ulici« Rue Royale do cerkve La Madeleine in nato naprej do stare pariške opere Garnier ter znamenitih veleblagovnic. Nočitev v hotelu.

 

2. dan: VERSAILLES - PARIZ

Po zajtrku se bomo odpeljali v Versailles, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV, imenovan »sončni kralj«. Ogled dvorca, prekrasnih soban in baročnih vrtov. Popoldan vrnitev v Pariz in nadaljevanje ogledov mesta. Na otočku Ile de la Cité bomo občudovali zunanjost najlepše pariške katedrale Notre–Dame, ki jo zaradi požara še vedno obnavljajo. V Latinski četrti boste začutili mladostni utrip mesta in se prepustili čarom bohemske četrti Le Marais. Privoščili si boste lahko tipično francosko kosilo. Zvečer sprehod po Montmartru, gričku umetnikov in ogled bazilike Sacré–Cour, ki ji Parižani zaradi bele barve fasade pravijo Bela golobica.  Nočitev v hotelu.

 

3.dan: PARIZ

Po zajtrku se bomo z metrojem odpeljali do Eifflovega stolpa. Po želji se boste lahko povzpeli na stolp od koder se odpira lep pogled na Pariz. Sledil bo sprehod do mogočnega Louvra (po želji notranji ogled). Proti večeru se bomo odpravili na panoramsko plovbo z ladjico po Seni, ki je edinstveno doživetje Pariza (doplačilo). Nočitev v hotelu.

 

4. dan: PARIZ – BENETKE – SLOVENIJA

Po zajtrku nekaj prostega časa za sprehode in raziskovanje četrti La Defence. Sledil bo povratek na letališče Orly, od koder bomo ob 13:20 leteli proti Benetkam. Pristanek ob 14:55 in avtobusni prevoz nazaj proti domu.

 

CENA:          590 EUR  pri udeležbi 30 oseb  

                     620 EUR  pri udeležbi 25 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni avtobusni transfer s turističnim avtobusom do beneškega letališča Marko Polo,

povratni letalski prevoz z Easyjetom na relaciji Benetke – Pariz – Benetke z 1 kosom oddane prtljage do 15 kg in  manjšo torbico, ki jo lahko vzamete na letalo v izmerah (45 x 36 x 20 cm),

3x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis La Defense Esplanade 3* v dvoposteljnih sobah (odlična lokacija blizu metroja in trgovin),

vožnje za metro po Parizu in RER do Versaillesa,

vključeno vstopnino za ogled dvorca Versailles,

oglede zunanjosti po programu,

vodenje in organizacijo potovanja ter DDV.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % od cene potovanja

plovba z ladjico po reki Seni 17 €

vstopnina na Eifflov stolp (3. etaža): odrasli 30 €, otroci od 12.-24. leta 15 €; otroci od 4.-11. leta 7 €

vstopnina za Louvre: odrasli 19 €, otroci in mladina do 26. leta ima vstop brezplačen (potreben je osebni dokument)

enoposteljna soba 135 €

 

 

Potovati je potrebno z dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ki ste ga posredovali ob prijavi (splošni pogoji letalskega prevoznika Easyjet).

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com

 

… Na valovih nepozabnih doživetij !!!

 

Rače, 28. 12. 2022

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.