Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

NAJDALJŠA NOČ V BUDVI

Izleti in potovanja
EKSKLUZIVEN PROGRAM! Odličen hotel v centru Budve z bogato silvestrsko večerjo. Živa plesna glasba z lastnim ansamblom dva večera. Atraktivni ogledi.
od 535 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Črna gora
Datum odhoda 30.12.2022
Povpraševanje
Natisni

BUDVA, SVETI ŠTEFAN, ULCINJ, ADA BOJANA, BAR, KOTOR, STON ...

ODHOD: 30. december 2022 | 4 dni | avtobus | šifra: NB1537

1. dan: petek, 30. december 2022
Odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane) v zgodnejših jutranjih urah. Potovanje predvidoma preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje na Hrvaško in nato vožnja z vmesnimi postanki po avtocesti proti južni Dalmaciji. Prihod v dolino DELTE NERETVE, kjer sledi okusna malica v enem izmed lokalnih gostišč. Po okrepčilu nadaljevanje poti mimo Opuzena in preko novega Pelješkega mostu najprej na Pelješac mimo Stona in nato po jadranski magistrali na relaciji Slano–Dubrovnik–Cavtat. Kasnejši popoldanski prestop meje v Črno goro. Še vožnja ob obali na relaciji Igalo–Herceg Novi–Tivat in proti večeru prihod v BUDVO. Nastanitev v hotelu Moskva****, večerja in nočitev.

2. dan: sobota, 31. december 2022
Po zajtrku odhod na sprostitveni izlet vzdolž črnogorske obale. Vožnja mimo Bečićev in foto postanek v bližini znamenitega otočka SVETI ŠTEFAN. Nadaljevanje poti mimo Petrovca, Sutomora in Bara. Prihod v ULCINJ, eno najstarejših črnogorskih mest, ki je nekoč veljalo za mesto gusarjev. Krajši ogled glavnih znamenitosti (staro jedro z obzidjem in utrdbo, spomenik svobode, mošeja, Mala plaža ...) in nekaj prostega za kavico oz. manjše nakupe ob osrednji promenadi. Še krajši postanek ob Veliki plaži (najdaljši plaži v Črni gori), nato vožnja do otoka in znane plaže ADA BOJANA, ki leži ob meji z Albanijo na najjužnejši točki države. Kosilo v eni izmed tipičnih restavracij ob reki Bojani. Po okrepčilu popoldanski povratek nazaj ob obali do obmorskega mesta BAR. Postanek pri najstarejši oljki in krajša panoramska vožnja skozi mesto (pristanišče, mestno jedro, ...). Vrnitev v hotel v kasnejših popoldanskih urah, prosto za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob 20. uri začetek silvestrovanja v hotelski restavraciji z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo z ansamblom DANCE BAND. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur. Nočitev v hotelu.

3. dan: nedelja, 1. januar 2023
Pozen zajtrk in kasnejši odhod z avtobusom iz hotela. Vožnja v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala sv. Tripuna … Še krajše samostojno odkrivanje mesta, možnost vzpona na obzidje, čas za pozno kosilo ... Popoldanska vrnitev v BUDVO in peš ogled starega dela mesta z unikatno arhitekturo, ki ga še vedno obdaja mogočno mestno obzidje: mogočen zvon, osrednja mestna vrata, citadela, cerkve sv. Trojice, sv. Ivana, Marijina cerkev .... Prosto v centru mesta in vrnitev nazaj v hotel. Večerja in NOVOLETNI PLES z našim ansamblom, ki bo tudi ta večer skrbel za zabavo in obilo plesne glasbe.

4. dan: ponedeljek, 2. januar 2023
Zajtrk in slovo od hotela. Odhod z avtobusom iz Budve nazaj mimo Tivata in ob Boki Kotorski proti Hrvaški. Prestop meje in nadaljevanje poti mimo Dubrovnika do STONA. Krajši ogled in sprostitveni postanek v srednjeveškem mestecu. Nato vožnja preko novega mostu in doline reke Neretve do avtoceste. Potovanje z vmesnimi postanki nazaj proti Sloveniji, kamor bo prihod v poznih večernih urah.

HOTEL MOSKVA**** je moderen in luksuzno opremljen objekt, zgrajen z vrhunskimi materiali v neoklasičnem stilu. Ponudba hotela vključuje  recepcijo, restavracijo, lounge bar, fitnes, wellness s finsko savno in turško kopeljo, zunanji bazen ... Sobe standard (cca 25 m2) so opremljene s klimo, prho ali kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, telefonom, SAT TV-jem z ravnim zaslonom, sefom, Wi-Fi-jem (brezplačno) in večinoma z balkonom ali teraso. Hotel je od mestne plaže oddaljen cca 600 m, od starega mestnega jedra pa dobrih 800 m. Več o hotelu na spletni strani: www.hotelmoskva.me

CENA:  535 EUR pri najmanj 80 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Moskva**** (vključena tudi strežena svečana silvestrska večerja z več hodi in polnočni šampanjec), turistična taksa, živa glasba dva večera z našim ansamblom, malica v dolini Neretve prvi dan,  kosilo v restavraciji ob reki Bojani drugega dne, vsi ogledi po programu, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO:
- za sobo 1/1 = 150 EUR,

MOŽNI POPUSTI na dodatnem ležišču:
- tretja oseba = -10%

- otrok do 12. leta (skupaj z 2 odraslima) = -25%,

Za pravo praznično vzdušje in kvalitetno raznovrstno plesno glasbo, bo oba večera skrbel slovenski ansambel DANCE BAND v dvo ali tročlanski zasedbi.

Pridržujemo si pravico izvedbe ogledov v spremenjenem zaporedju!


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.