Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

NOVOLETNA AZURNA OBALA

Izleti in potovanja
Edinstvena atraktivna kombinacija potovanja z avtobusom in ladjo! Vključena bogata silvestrska večerja na ladji.
od 599 €

Informacije

Kontinent Evropa
Datum odhoda 30.12.2022
Št. dni 4 dni
Povpraševanje
Natisni

30. december 2022 | 4 dni | avtobus, ladja, Šifra: NA1394

1. dan: petek, 30.12.2022: 
Odhod iz Maribora predvidoma ob 5. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in vožnja po Italiji mimo Benetk, Verone in Brescie z vmesnimi postanki. Zgodnji popoldanski postanek v mestu CREMONA, ki je svetovno znano po izdelovanju glasbil. Krajši ogled starega jedra (katedrala, zvonik, krstilnica, mestna hiša ...). Nadaljevanje vožnje mimo Piacenze in Genove v pristanišče SAVONA in vkrcanje na moderno ladjo – trajekt MEGA PASCAL LOTA. Nastanitev v kabinah, večerja strežena v ladijski restavraciji in večerna zabava na ladji. Nočitev na ladji v kabinah in plovba proti Azurni obali.

2. dan: sobota, 31.12.2022: 
Zajtrk na ladji in jutranji pristanek v pristanišču v NICI. Izkrcanje in celodnevni avtobusni ogled nekaterih največjih znamenitosti AZURNE OBALE. Najprej vzpon na obalno panoramsko cesto in obisk ene izmed znanih parfumerij v vasici EZE. Nato prihod v kneževino MONACO, sprehod mimo oceanografskega muzeja, katedrale v kateri je pokopana tudi monaška princesa Grace Kelly, palače Grimaldijevih in sestop do marine. Še peš v Monte Carlo do znane igralnice ... Sledi vožnja v CANNES - mondeno letoviško mesto, tudi prizorišče znanih filmskih festivalov. Sprehod po osrednji promenadi (Boulevard Croisette) do festivalne palače in marine. Prosto za kosilo, nato prihod v mesto ANTIBES za krajši sprehod skozi  atraktivno srednjeveško mestno jedro. Vrnitev ob obali nazaj v NICO in panoramska vožnja po znameniti Angleški promenadi ... Povratek na ladjo, ki bo ta večer zasidrana v pristanišču. Priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 20.30 zbor v osrednji restavraciji na ladji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE ob plesni glasbi ladijskega ansambla. Skupaj bomo nazdravili novemu letu 2023 in se zabavali do zgodnjih ur.   

3. dan: nedelja, 1.1.2023: 
Po nekoliko kasnejšem zajtrku izhod iz ladje in peš ogled centra NICE: pristanišče, stari del mesta (katedrala, opera, mestna hiša ...), osrednji trg Massena s promenado in parkom, možnost vzpona na grad ... Vrnitev na ladjo in izplutje predvidoma ob 12.30 uri. Plovba nazaj proti Italiji, možnost kosila v self-service restavraciji na ladji. Pristanek v pristanišču Savona okoli 17. ure. Izkrcanje in takojšnja avtobusna vožnja v GENOVO. Vožnja mimo pristanišča in večerni ogled starega mestnega jedra: hiša Krištofa Kolumba, katedrala San Lorenzo, doževa palača, opera Carlo Felice ... Sledi nastanitev v hotelu nekje v mestu ali okolici in nočitev.  

4. dan: ponedeljek, 2.1.2023: 
Zajtrk v hotelu, nato vožnja nazaj po avtocesti mimo Piacenze in Brescie. Opoldanski prihod do Gardskega jezera in sprostitveni postanek za krajši ogled in čas za kosilo na polotoku SIRMIONE. Popoldansko nadaljevanje poti po avtocesti mimo Vicenze, Benetk in Trsta proti domu. Vrnitev v Slovenijo enkrat v večernih urah.

MEGA PASCAL LOTA je moderna ladja–trajekt, dolga 177 m, ki lahko sprejme okoli 2300 potnikov. Tem so na voljo bar, kafeterija, self service restavracija, osrednja restavracija, trgovina, igralnica za otroke, konferenčna soba, diskoteka, recepcija … Nastanitev je možna v notranjih kabinah (tip Holiday) in zunanjih kabinah (tip Cruise). Velikost kabin je cca. 12 m2. Vse kabine so opremljene s tušem in straniščem. 3. in 4. ležišče sta nad osnovnima ležiščema. Te so na voljo proti doplačilu in ob potrditvi ladjarja. Tudi avtobus se vkrca na ladjo; izleti se tako izvajajo z našim prevozom.

CENA:   599 EUR pri najmanj 45 potnikih 
            645 EUR pri najmanj 35 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 nočitvi v notranjih kabinah 1/2 TWC Holiday na ladji, 2 zajtrka, 2 streženi večerji v ladijski restavraciji na ladji (vključno s silvestrsko gala večerjo; pri obeh večerjah na ladji je vključeno 1/2 steklenice vina in vode na osebo, pri silvesterski večerji tudi kozarec polnočne penine), živo glasbo in animacijo na ladji, plovba na relaciji Savona–Nica–Savona, 1 x nočitev z zajtrkom v sobah TWC v hotelu**** v Genovi ali okolici, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za zunanjo kabino z oknom (brez balkona) 1/2 = 50 EUR/osebo, 
- za notranjo kabino 1/1 in sobo 1/1 v hotelu = 185 EUR/osebo, 
- za zunanjo kabino 1/1 in sobo 1/1 v hotelu = 245 EUR/osebo, 
- 3. oz. 4. odrasla oseba v kabini plača fiksno ceno 530 EUR/osebo, za vse tipe kabin 
- otroci do 14. leta (če so 3. oziroma 4. oseba v kabini) plačajo fiksno ceno v višini 495 EUR, ne glede na izbran tip kabine. 
Nastanitev v hotelu (tretjo noč) za odrasle bo vedno v dvo in v tro-posteljnih sobah, za otroke pa v tro oz. štiri posteljnih sobah (oz. po dogovoru). 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in ladjarja!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.