Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

TRADICIONALNO POZEJDONOVO MARTINOVANJE - AVSTRIJSKA ŠTAJERSKA IN PREKMURJE

Izleti in potovanja
TRADICIONALNO POZEJDONOVO MARTINOVANJE - AVSTRIJSKA ŠTAJERSKA IN PREKMURJE (2 dni)
179 €

Informacije

Kontinent Evropa
Datum odhoda 12.11.2022
Št. dni 2 dni
Povpraševanje
Natisni

HOTEL RADIN 4* - Osvežilni mehurčki zdravja - Najstarejša omemba kraja Radenci sega v leto 1436, ko so kraj poimenovali Radein – kar je tudi temelj za ime našega hotela. Posebnost Hotela Radin je Salon Zdravja z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev. Pitne kure z naravno mineralno vodo so simbol hotela, ki ga obiskujejo predvsem gostje, ki si želijo miru in sprostitve. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center. Hotelska restavracija ponuja tudi zdrav kulinarični program. Privoščite si oddih v zdravilišču z blagodejno bioklimo!

1.dan: AVSTRIJSKA RADGONA - STRADEN – BAD GLEICHENBERG – RADENCI

Odhod avtobusa ob 7. uri. Vožnja mimo Lenarta proti Gornji Radgoni. Prečkali bomo most prijateljstva, ki povezuje Slovenijo in sosednjo Avstrijo. Ob vstopu Slovenije v Evropsko unijo je na mostu potekala večja slavnostna  prireditev. Nadaljujemo z raziskovanjem lepot avstrijske Štajerske. Najprej se bomo sprehodili po starem mestnem jedru avstrijske Radgone (Bad Radkersburg). Obiskali bomo glavni trg in opazovali pročelje mestne hiše z znanim mestnim zvonikom. Mimo farne cerkve in mestnega obzidja se bomo sprehodili do hiše, kjer je živel naš izumitelj Janez Puh. Po ogledu nekaj prostega časa za kavo. Nadaljujemo proti severu po vinogradniški pokrajini do mesteca Straden, ki se lahko pohvali z edinstveno lego na slemenu sredi vinogradov. Sprehod po mestu, ogled znamenitosti in občudovanje gričevnato hribovite okolice. Nekaj prostega časa. Sledi degustacija vina.  Nadaljujemo po nekoč vulkanski pokrajini do zdraviliškega kraja Bad Gleichenberg. Mesto je slovelo kot mondeno zdraviliško mesto v Habsburški monarhiji. Sprehod mimo razkošnih vil do zdraviliškega parka. Popoldan se bomo vračali nazaj proti Sloveniji. Nastanitev v termah Radenci v hotelu Radin 4*. Večerja in tradicionalno Pozejdonovo Martinovanje. Nočitev v hotelu.

 

2. dan: RADENCI – ČOKOLADNICA PASSERO – EXPANO – MARTINOVO KOSILO

Po zajtrku čas za kopanje in uživanje v termah Radenci. Opoldan vožnja do Tešanovcev. Prekmurska podeželska čokoladnica Passero slovi po pristnih domačih okusih. Odlični čokoladi so dodali domač pridih in pripravili posebno čokoladno kolekcijo Passero. Ogled in degustacija. Možnost nakupa. Nadaljujemo do Murske Sobote. Ob soboškem jezeru se nahaja Expano,  razstavni paviljon Slovenije, ki je našo državo predstavljal na svetovni razstavi Expo 2015 v Milanu. Z inovativno tehnologijo predstavlja vse lepote in dobrote Pomurja. Doživeli bomo Pomurje skozi edinstveno razstavo, ki turistično ponudbo, naravo, domačo obrt in kulturno dediščino prikaže s pomočjo inovativne tehnologije. Med drugimi bomo poleteli nad Pomurjem s stratosferskim balonom. Po ogledih se bo prileglo okusno martinovo kosilo. Povratek proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Potovanje bo izvedeno skladno s priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom Covid-19.

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

CENA:  179 EUR   pri udeležbi 100 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video),

cestnine in parkirnine,

hladni zajtrk na poti prvi dan,

1x polpenzionsko namestitev v hotelu Radin 4* v termah Radenci (večerja in zajtrk) v dvoposteljnih sobah,

degustacijo vina in ogled kleti v Stradnu ali okolici,

degustacijo čokolade v čakoladnici Passero v Tešanovcih,

ogled paviljona Expano,

okusno martinovo kosilo drugi dan potovanja,

ostale oglede zunanjosti po programu,

vodenje in organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

enoposteljna soba 30 EUR

riziko odpovedi 4,45 % vrednosti aranžmaja

 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO NA 100!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.