Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ROMANTIČNI PARIZ V PRAZNIČNI PODOBI

Izleti in potovanja
RAZPRODANO!
490 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Francija
Datum odhoda 01.12.2022
Št. dni 4 dni
Povpraševanje
Natisni

Prestolnica ob Seni, mesto luči, svet v malem, mesto, ki je v zadnjih letih izredno spremenilo svojo podobo. Nove velemestne vedute zasenčujejo dobro znane četrti srednjeveškega in umetniškega Pariza: Beaubourg z centrom Georgesa Pompidouja je ugledno kulturno središče osemdesetih let; Les Halles, nekdanji »trebuh Pariza«, je spremenjen v trgovski mega center; veličastna hala železniške postaje Gare d' Orsay je spremenjena v muzej impresionistov in umetnosti 19. stoletja. Človek zagotovo začuti njegov utrip, ko se vzpenja na mogočni Eifflov stolp, se sprehaja po Montmartru ali po znamenitem bulevarju Champs d' Elysee. Za Pariz še vedno velja, da je prestolnica mode. Obiščite ga in očaral bo  tudi vas, še posebej v prazničnem času, ko se mesto odene v milijone lučk.

 

ROMANTIČNI PARIZ V PRAZNIČNI PODOBI

1. - 4. 12. 2022   (letalo – letalo)

 

1.dan: SLOVENIJA – BENETKE – PARIZ

Odhod ob 2:00 iz Maribora. Avtobusni transfer do beneškega letališča Marko Polo. Prijava na let in polet letala Easyjet ob 9:20 proti Parizu. Ob 11:20 pristanek na letališču Charles de Gaulle. Sledi avtobusni krožni panoramski ogled  mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera ... Nastanitev v hotelu. Po osvežitvi nadaljujemo z ogledi mesta. Vožnja do trga Concorde, od koder se bomo sprehodili po »kraljevski ulici« Rue Royale do cerkve La Madeleine in nato naprej do stare pariške opere Garnier ter znamenitih veleblagovnic. Nočitev v hotelu.

 

2. dan: VERSAILLES - PARIZ

Po zajtrku se bomo odpeljali v Versailles, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV, imenovan »sončni kralj«. Ogled dvorca, prekrasnih soban in baročnih vrtov. Popoldan vrnitev v Pariz in nadaljevanje ogledov mesta. Na otočku Ile de la Cité bomo občudovali najlepšo pariško katedralo Notre–Dame, ki jo zaradi požara trenutno obnavljajo. V Latinski četrti boste začutili mladostni utrip mesta in se prepustili čarom bohemske četrti Le Marais. Zvečer sprehod po Montmartru, gričku umetnikov in ogled bazilike Sacré–Cour, ki ji Parižani zaradi bele barve fasade pravijo Bela golobica.  Nočitev v hotelu.

 

3.dan: PARIZ

Po zajtrku se bomo z metrojem odpeljali do Eifflovega stolpa. Po želji se boste lahko povzpeli na stolp od koder se odpira lep pogled na Pariz. Obiskali bomo Dom Invalidov, kjer najdemo poslednje Napoleonovo počivališče in mogočno grobnico. Popoldne bomo preživeli ob prazničnih stojnicah in se prepustili vonju po cimetu, čaju in prazničnih dobrotah. Zvečer vam priporočamo panoramsko plovbo z ladjico po Seni, ki je edinstveno doživetje Pariza (doplačilo). Nočitev v hotelu.

 

4. dan: PARIZ – BENETKE – SLOVENIJA

Po zajtrku nekaj prostega časa, zatem pa povratek na letališče Charles de Gaulle, od koder bomo ob 13:10 leteli proti Benetkam. Pristanek ob 14:50 in avtobusni prevoz nazaj proti domu.

CENA:          490 EUR  pri udeležbi 30 oseb  

                     520 EUR  pri udeležbi 25 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

- povratni avtobusni transfer s turističnim avtobusom do beneškega letališča Marko Polo,

- povratni letalski prevoz z Easyjetom na relaciji Benetke – Pariz – Benetke z ročno prtljago (45 x 36 x 20 cm),

- 3x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis La Defense Esplanade 3* v dvoposteljnih sobah (odlična lokacija blizu metroja in trgovin),

- vožnje za metro po Parizu in RER do Versaillesa z vključeno vstopnino v dvorec Versailles,

- oglede zunanjosti po programu,

- vodenje in organizacijo potovanja ter DDV.

 

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

- zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % od cene potovanja,

- plovba z ladjico po reki Seni 15 €,

- vstopnina na Eifflov stolp (3. etaža) 26,10 €,

- oddana prtljaga do 15 kg v znesku 30 € za povratni let.

 

OSEBNA PRTLJAGA***:

Ročna prtljaga, ki jo boste vzeli s seboj na letalo ne sme presegati naslednjih mer: 45 x 36 x 20 cm. S seboj lahko vzamete samo 1 kos ročne prtljage (samo torba) in nikakor torba + nahrbtnik, saj bi v tem primeru na letališču morali doplačati prtljago.

 

Potovati je potrebno z dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ki ste ga posredovali ob prijavi (splošni pogoji letalskega prevoznika Easyjet).

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com

 

Potovanje bo izvedeno skladno s priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom Covid-19.

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.