Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

IZ POHORJA PO RAVNICAH RAVNEGA POLJA

Izleti in potovanja
celodnevni izlet po destinaciji Ravno polje
od 65 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Slovenija
Datum odhoda Po želji
Št. dni 1 dan
Povpraševanje
Natisni

Z našim vodnikom se boste srečali pri gradu Rače ob 9. uri. Grad je izvirno prizorišče prvega slovenskega zgodovinskega romana, v katerem Josip Jurčič opisuje zaroto proti avstrijskemu cesarju Leopoldu. Grad je primer ravninskega otoškega ali vodnega gradu iz 16. stoletja.  Po krajšem uvodu bomo nadaljevali na Pohorje. Obiskali bomo Turistično eko kmetijo pri Baronu. Najprej si bomo privoščili edinstven pozni zajtrk v »Baronovem kuglu«. V ekoculi nas bodo pričakali bio izdelki: salama in pohorska bunka, čemažev namaz, mladi kravji sir, sezonska solata v kozarcu, pirine bombetke, baronova gibanica, čaj in kava. Ko se bomo okrepčali bomo spoznali kmetijo. Po ravnicah Ravnega polja nas bo nas bo pot nadalje vodila do Zgornje Gorice do Botaničnega vrta Tal 2000.  Ogledali si bomo največjo zbirko samoniklih vodnih in močvirskih rastlin pri nas, zbirko strupenih rastlin, spoznali bomo tudi zdravilne rastline ter nekaj najbolj poznanih mineralov in kamenin. V botaničnem vrtu se nahajata tudi dve pravljični deželi, in sicer Parzivalova dežela zakladov in Parzivalovo jezero. Nato si bomo privoščili kavo v našem poznanem športno rekreacijskem centru Green lake, ki je bil preurejen v gramoznici Pleterje. Ob kavici bomo uživali ob pogledu na jezeru, po želji sprehod ob jezeru. V bližnjih Dobrovcih bomo obiskali Snežkin gobarski park, ki  je edinstven tovrstni park v Sloveniji. Poti so skrbno označene z informativnimi tablami. Na poti se bomo podučili o kar 270 različnih vrstah gob. Po gozdu nas bo popeljal naš gobarski poznavalec in z nami delil zgodbe o gobah, avtohtonih pticah in o naravi. Na koncu ogleda si bomo privoščili okusen gobji biftek. Popoldan se bomo ustavili na ekometiji pri Omi Neži, kjer se ukvarjajo s pridelavo in predelavo različnih žit in oljnic. Gospodarica Maja nam bo razkriva veliko zanimivih zgodb iz njenjega življenja, ter na zanimiv način opisala vasi Ravnega polja. Po predstavitvi bomo pokušali njihove izdelke. Nadaljujemo do Ptujske gore. Cerkev je znana kot Bazilika Marije Zavetnice s plaščem in je ena najbolj poznanih cerkva v Sloveniji. Ogled bazilike in multivizije. Po ogledih si bomo privoščili okusno pozno kosilo. Okoli 18. ure se boste poslovili od našega vodnika in nadaljevali pot proti domu.

CENA IZLETA NA OSEBO ZA VEČJE SKUPINE Z LASTNIM PREVOZOM:

CENA:  65   EUR  pri udeležbi 45 oseb

             66   EUR  pri udeležbi 40 oseb

             67   EUR  pri udeležbi 35 oseb

             68   EUR  pri udeležbi 30 oseb

             69   EUR  pri udeležbi 25 oseb

             71   EUR  pri udeležbi 20 oseb

             73   EUR  pri udeležbi 15 oseb

             75   EUR  pri udeležbi 10 oseb

 

CENA IZLETA NA OSEBO ZA MANJŠE SKUPINE LASTNIM PREVOZOM:

             78  EUR  pri udeležbi 8 oseb

             82  EUR  pri udeležbi 6 oseb

             87  EUR  pri udeležbi 4 osebe

 

CENA IZLETA NA OSEBO ZA MANJŠE SKUPINE Z VKLJUČENIM NAŠIM PREVOZOM:

            96   EUR  pri udeležbi 6 oseb

           104   EUR  pri udeležbi 4 osebe

 

CENA VKLJUČUJE:

lokalno vodenje po destinaciji Ravno polje,

obisk Eko kmetije Baron z vključenim poznim zajtrkom – eko cula,

vstopnino za ogled Botaničnega vrta Tal,

vstopnino za ogled Snežkinega gobarskega parka z vključenim gobjim biftekom,

obisk in degustacijo na eko kmetiji pri Omi Neži,

ogled bazilike na Ptujski gori,

okusno pozno kosilo,

organizacijo in DDV.

 

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.