Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

SKRITI KOTIČKI HRVAŠKE ISTRE - POZEJDONOVO POVABILO OB 15. OBLETNICI

Izleti in potovanja
RAZPRODANO! Čakalna lista!
159 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 21.05.2022
Št. dni 2 dni
Povpraševanje
Natisni

Hrvaški polotok Istra že nekaj let promovira pristna mediteranska doživetja z uporabo sloganov "zeleni Mediteran" in "Mediteran kot je bil nekoč". In prav zares, Istra je prostor prepoln tradicije, pristnih doživetij, omamne gastronomije, turistično razvite obale z bistrim morjem in z zgodovino bogate notranjosti, ki se bohoti v svojem zelenju ...Na istrski obali najdete slikovita sredozemska mesta, medtem ko je notranjost Istre prepoznavna po gričih, na katerih stojijo pravljična mesteca, nasadi oljk in vinogradov pod njimi pa čuvajo toplino in vonj morja, ki ni daleč stran.

 

15. OBLETNICA POZEJDON TURIZMA

SKRITI KOTIČKI HRVAŠKE ISTRE

21. - 22. 5. 2022

 

1.DAN: MARIBOR – HUM – GROŽNJAN – DEGUSTACIJA VINA IN ISTRSKIH DOBROT – VALAMAR TAMIS RESORT

Odhod avtobusa ob 6. uri. Vožnja po avtocesti proti Primorski. Na poti jutranji zajtrk. Nadaljujemo na Hrvaško mimo Buzeta do Huma, najmanjšega mesta na svetu, ki je vpisano tudi v Guinessovo knjigo rekordov. Mestno obzidje se je ohranilo do današnjih dni. Zanimiva mestna arhitektura z mestno ložo, kjer so izbirali župana mesta ter drugi detajli, nas bodo popeljali v čas, ko je v teh krajih vladala Beneška republika. Glagolski napisi po mestu nam dokazujejo, da je bilo mesto eno izmed pomembnejših zibelk te stare slovanske pisave. Nadaljujemo do dolini reke Mirne do slikovitega srednjeveško mesteca Grožnjan, ki je danes poznan kot »mesto umetnikov«. Med izvajanjem projekta revitalizacije so številne zapuščene hiše preuredili v slikarske ateljeje, galerije in druge objekte namenjene kulturni dejavnosti. Prosti čas za kavico. Popoldan degustacija istrskega vina in istrskih dobrot. Sledi vožnja do hotelskega kompleksa Valamar Tamaris resort 4*, nekaj prostega časa. Večerja in Pozejdonova zabava. Nočitev.

 

2.DAN: VALAMAR TAMIR RESORT - POREČ – MAREZIGE - MARIBOR

Po zajtrku nekaj prostega časa za kopanje in sprehode. Ob 11. uri se bomo odpravili do Poreča. Mesto je bilo nekoč središče bogatih plemenitašev in rimske aristokracije, danes pa je turistična točka Istre, znana po številnih znamenitostih, ki se na njegovih ulicah izmenjujejo prav tako kot so se izmenjavali vladarji v njegovi burni zgodovini. Sprehod po starem delu mesta. Po ogledu nekaj prostega časa. Popoldan si bomo privoščili okusno kosilo. Sledi vožnja v notranjost slovenske Istre na območje Šavrinskega gričevja. Malce v hrib nad Vanganelsko dolino nas vinska cesta pripelje v Marezige, dolgo obcestno vas, kraljico dežele refoška in trdnjavo slovenstva v Istri. Na vrhu slemena se razpre osupljiv razgled na prestolnico slovenske Istre, na njen okoliš z modro širjavo in razbrazdanimi alpskimi vrhovi vred.  Vedute, ki bi lepše objela Koper z okolico, preprosto ni. Prav tu so postavili paviljon, svetišče vina, ki mu v svetu ni para, prvo vinsko fontano v Sloveniji. Vsak bo prejel nosilno vrečko, kozarec in 3 žetone. Sledi degustacija vina na fontani. Pozno popoldan vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

RAZPRODANO! ČAKALNA LISTA!

CENA:  159 EUR  pri udeležbi najmanj 200 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video),

cestne pristojbine, poseben davek na prevožene kilometre na Hrvaškem,

1x polpenzionsko namestitev v hotelu Valamar Tamaris Resort 4* v dvoposteljnih sobah, pijačo iz šankomata v času večerje,

jutranji zajtrk iz avtobusa na poti prvi dan,

ogled vinske kleti, degustacija 3 vrst vina in istrskih dobrot,

kosilo drugi dan z vključeno pijačo iz šankomata,

degustacijo vina na vinski fontani v Marezigah,

oglede zunanjosti po programu,

vodenje in organizacijo izleta ter DDV.

 

DOPLAČILA (po želji):

enoposteljna soba: 25 EUR, zavarovanje Coris, riziko odpovedi 4,21 % vrednosti aranžmaja

 

DARILO ZA VSE NAŠE ZVESTE POTNIKE OB PRIJAVI NA IZLET:

 VSTOPNICA ZA GALA KONCERT HELENE BLAGNE V MESECU JUNIJU 2022 NA GRAJSKEM DVORIŠČU

GRADU RAČE OB PRAZNOVANJU OBLETNICE POZEJDON TURIZMA.

 

POMEMBNO » COVID-19«

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 bo izlet izveden  v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli pristojnih organov. Potniki se ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili. Pogoj za udeležbo na izletu je PCT (prebolevnost, cepljenje, testiranje), ki ga potniki dokažejo z ustreznim potrdilom.

 

 

Rače, 10. 12. 2021

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.