Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

AKTIVNE POČITNICE: »MAMMA MIA, SPET ZAČENJA SE!« - OTOK VIS IN DALMACIJA

Izleti in potovanja
ZASEDENO!
od 570 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 24.06.2022
Št. dni 7 dni
Povpraševanje
Natisni

AKTIVNE POČITNICE: »MAMMA MIA, SPET ZAČENJA SE!«

OTOK VIS IN DALMACIJA

24. - 30. 6. 2022 (7 dni)

 

1. dan: SLOVENIJA – TROGIR - SPLIT – OTOK VIS

Odhod avtobusa ob 5.00 iz Maribora. Vožnja do mejnega prehoda Gruškovje. Po opravljenih mejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Zagreba in Karlovca v Dalmacijo do Trogirja. Trogir leži v srcu Dalmacije okoli 25 km oddaljen od Splita. Mestno jedro leži na majhnem otočku med otokom Čiovo in kopnim. Sprehodili se bomo po mestu in si ogledali glavne znamenitosti: spomenik Ivana Trogirskega, zaščitnika mesta, palača Gargnin, katedralo svetega Lovrenca, glavni trg… Nekaj prostega časa za kosilo, nato pa nadaljevanje vožnje do Splita. Krajši sprehod po mestu za ogled glavnih znamenitosti: riva, Dioklecijanova palača, katedrala…. Ob 17.00 vožnja s trajektom na otok Vis. Po prihodu ob 19.20 vožnja do hotela, namestitev, večerja in nočitev.

 

2. dan:  OTOK VIS – IZLET PO OTOKU

Po zajtrku prosto dopoldne za kopanje ali sprehode. Okoli poldneva se bomo podali na poldnevni izlet po otoku. Med panoramsko vožnjo proti vzhodnemu delu otoka se nam bo odpiral čudovit razgled na mesto, Kut in obe trdnjavi. Foto postanek pri križu, kjer se nam odpre pogled na številne otoke in kraška polja, ki so poznana po vinogradništvu. Mimo Dračevega polja nas bo vodila pot do najvišjega vrha otoka, Huma, od koder se bo odprl lep pogled na komiški zaliv. Sledil bo vzpon do Titove špilje, nato pa degustacija pršuta, sira in vina. Popoldanska vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

 

3. dan:  OTOK VIS – DAN ZA UŽIVANJE IN KOPANJE

Po zajtrku prost dan za kopanje sprehode… Večerja in nočitev v hotelu.

 

4.dan: KOMIŽA – BIŠEVO – MODRA ŠPILJA – MAMMA MIA

Po zajtrku vožnja do Komiže, znanega ribiškega naselja. Vkrcali se bomo na ladjo in se podali na celodnevni izlet z oblico glasbe, smeha in zabave. Postanek na otoku Biševo, od koder se bomo s čolni odpravili na ogled znamenite Modre špilje. Po ogledu postanek na eni izmed lepih plaž za kopanje in kosilo, ki ga bomo imeli na ladji. Popoldanski povratek v Komižo, nekaj prostega časa, nato pa vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

 

5. dan:  OTOK VIS – DAN ZA UŽIVANJE IN KOPANJE

Po zajtrku prost dan za kopanje sprehode… Večerja in nočitev v hotelu.

 

6. dan:  PLOVBA OKOLI VISA

Po zajtrku se bomo odpravili na izlet z ladjo okoli otoka Vis. Najprej plovba do slikovite peščene plaže Stiniva, kjer bo čas za kopanje. Nadaljevanje plovbe po južni obali otoka do malega nenaseljenega otočka Ravnik, ki slovi po Zeleni špilji. Nato plovba v zaliv Smokova, kjer bo kosilo na ladji, čas pa bo tudi za kopanje. Popoldne ogled vojnih tunelov (tu so bile zasidrane vojne ladje med NOB) v zalivu Parja. Popoldanski povratek v hotel. Večerja in nočitev.

 

7.dan: VIS - SLOVENIJA

Po zajtrku prosto dopoldne za sprehode, kopanje ali samostojne oglede. Lahko se boste sprehodili do Kuta, si ogledali stare ulice mesta Vis ali popili kavo z domačini in slišali kakšno zanimivost o snemanju prizorov filma Mamma Mia. Ob 15.30 plovba s trajektom do Splita. Po prihodu ob 17.50  avtobusni prevoz nazaj do doma, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENA PO OSEBI

FIRST MINUTE DO

28. 2. 2022

REDNA CENA

pri udeležbi minimalno 30 oseb

570 EUR

590 EUR

 

pri udeležbi minimalno 25 oseb

590 EUR

610 EUR

 

 

CENA VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video), cestnine, parkirnine in stroške trajekta, 6x polpenzionsko namestitev v hotelu ISSA 3* (dvoposteljne sobe, twc), vožnjo s trajektom na relaciji Split – Vis – Split, ogled Trogirja in Splita, poldnevni izlet po otoku z degustacijo sira, pršuta in vina, celodnevni izlet z ladjico, vstopnino v Modro špiljo in vključenim kosilom, celodnevni izlet z ladjo okoli otoka Vis s kosilom, oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja ter 22% DDV.

 

DOPLAČILO PO ŽELJI: enoposteljna soba 120 EUR, zavarovanje rizika odpovedi v znesku 4,45 % cene.

 

POMEMBNO » COVID-19« V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 bo izlet izveden  v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli pristojnih organov v Sloveniji in na Hrvaškem (prehod meje). Potniki se ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

 

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

Rače, 10.11.2021

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.