Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ADVENT V SALZKAMMERGUTU - BAD ISCHL IN WOLFGANGSEE

Izleti in potovanja
PRAVLJIČNI ADVENTNI IZLET V POKRAJINO SALZKAMMERGUT - POGOJ PC!
49 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Avstrija
Datum odhoda 04.12.2021
Št. dni 1 dan
Povpraševanje
Natisni

ADVENT V SALZKAMMERGUTU – BAD ISCHL IN WOLFGANGSEE

4. 12. 2021

Odhod avtobusa ob 8. uri. Vožnja mimo Šentilja po Pyrnski avtocesti v smeri Gradca do Liezna in naprej po dolini reke Enns mimo Bad Ausseeja do mesteca Hallstatt, ki je že od leta 1997 vpisano pod Unsecovo zaščito. Sprehod ob jezeru do središča starega srednjeveškega naselja. Hallstatt je bil poznan že v času železne dobe, saj so na tem mestu živeli prvi naseljenci že v tem času, zato železno dobo v zgodovinskih obdobjih poimenujemo tudi halšatska doba. Po ogledu in prostem času vožnja ob idiličnem Hallstatskem jezeru, po pokrajini Salzkammergut do Bad Ischla. V tem lepem mestecu, ki je nastalo na sotočju reke Traun in Ischl sta svojo zaroko praznovala Franc Jožef in Sissi. Vožnja s kočijami po središču mesta in ogled glavnih znamenitosti. Nato se bomo sprehodili do cerkve sv. Miklavža mimo številnih znanih kavarn do promenade Esplanade. Konec 19. stoletja je Bas Ischl postal poznano zdraviliški mesto. Številni premožni prebivalci Avstro – Ogrske, so letovali v tem kraju.  V prostem času boste po želji lahko obiskali cesarsko vilo, si privoščili kavo ali kakšno sladico v znani kavarni Zauner. Po ogledu nadaljujemo do bližnjega jezera Wolfgangsee. V sv. Wolfgangu si bomo ogledali istoimensko cerkev z znamenitim Pacherjevim oltarjem in hotel »Pri belem konjičku«, kjer je Ralf Benatzky napisal istoimensko opereto »Pri belem konjičku kraj jezera, pred vrati sreča stoji…«. Mestece je v mesecu decembru še posebej lepo okrašeno. Obiskali bomo številne stojnice, kjer bo dovolj časa za nakup daril, kuhano vino in opazovanje krasne okrasitve mesta. Zvečer povratek proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENA:  49 EUR  pri udeležbi 40 oseb

             55 EUR  pri udeležbi 35 oseb

             62 EUR  pri udeležbi 30 oseb

             72 EUR  pri udeležbi 25 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video), cestnine v Sloveniji  in stroške go-boxa v Avstriji,

zunanje oglede po programu,

vožnja s kočijo po Bad Ischlu,

vodenje in organizacijo izleta ter DDV.

 

POMEMBNO » COVID-19« V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 bo izlet izveden  v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli pristojnih organov. Potniki se ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili. Pogoj za udeležbo na izletu je PCT (prebolevnost, cepljenje, testiranje).

 

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.