Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

MAROKO

Izleti in potovanja
Skoraj zagotovljeno
od 940 €

Informacije

Kontinent Afrika
Destinacija Maroko
Datum odhoda 24.10.2021
Št. dni 7 dni
Povpraševanje
Natisni

Doživeto potovanje po najbolj priljubljeni afriški destinaciji.

24. oktober 2021 | 7 dni | letalo 

1. dan: Odhod avtobusa zgodaj zjutraj iz Ljubljane in pobiranje potnikov preko Celja in Maribora. Transfer na letališče Dunaj. Ob 9.50 direktni polet letala Austrian Airlines v Marrakesh, pristanek ob 13.00 po lokalnem času. Takojšen popoldanski ogled MARRAKESHA, enega najlepših maroških mest: mošeja Koutoubia, palača Badi, grobnica Saadov, trg Djema El Fna. Večerja in nočitev v hotelu.


2. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov v mestu, nato odhod avtobusa preko Settata v CASABLANCO. Ogledi: trg Združenih narodov, tržnica, Hasanova mošeja-notranji ogled, trg Mohameda V. Nadaljevanje v glavno mesto RABAT. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.


3. dan: Zajtrk. Ogled glavnega mesta: Kraljeva palača, mavzolej Mohameda V., Hasanov stolp. Popoldan vožnja proti najstarejšemu kraljevskemu mestu FES, ki je tudi maroško kulturno in versko središče. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.


4. dan: Po zajtrku celodnevni ogled glavnih mestnih znamenitosti: središče medina, univerza Karaouine, Avenija svobode, židovski predel, staro obzidje in mestna vrata Bab Boujeloud. V popoldanskih urah še nekaj prostega časa za individualne oglede oz. nakupe. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.


5. dan: Po zajtrku vožnja mimo zimskega središča IFRANE in nato naprej preko Atlasa čez prelaz ZAD. Krajši postanek v kraju MIDELT in nastanitev na robu prave puščave v hotelu v ERFOUDU. Večerja in nočitev.


6. dan: Zajtrk, nato vožnja do soteske reke TODRA. Potovanje čez puščavsko obarvano pokrajino, postanek v TINEGHIRJU, potovanje po slikoviti dolini reke Dades ... Prihod v OUARZAZATE, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.


7. dan: Zajtrk in potovanje proti Visokemu Atlasu. Potovanje čez gorski prelaz TIZI-N-TICHKA. Vožnja do letališča v MARRAKESH-u in direkten polet ob 14.00 uri na Dunaj. Pristanek ob 19.00 uri po lokalnem času. Še organiziran avtobusni prevoz v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.

CENA:  940 EUR pri najmanj 35 potnikih
                995 EUR pri najmanj 25 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 6 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelih****, lokalnega vodnika, prevoz s turističnim avtobusom v Maroku, letalski polet Dunaj–Marrakesh-Dunaj, avtobusni prevoz iz Maribora do letališča na Dunaju in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine po programu (vključno s Hasanovo mošejo v Casablanci).

MOŽNA DOPLAČILA:
za sobo 1/1 = 130 EUR,
- za pričakovane napitnine = cca. 40 EUR na poti.

MOŽEN POPUST: - za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

POMEMBNO:
- v času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo oz. se lahko program izvede tudi v obratnem vrstnem redu.
- vstop v večino sakralnih objektov (mošej) v Maroku za nemuslimane ni dovoljen.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.