Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

POEZIJA JERUZALEMSKIH GORIC IN PRLEKIJA

Izleti in potovanja
UNOVČITE TURISTIČNI BON21
50 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Slovenija
Datum odhoda 02.10.2021
Št. dni 1 dan
Povpraševanje
Natisni

Odhod ob 8. uri. Vožnja mimo Ptuja, ki ga izredno bogata zgodovina uvršča med bisere starih mest do Ormoža. Najprej se bomo ustavili v naravnem rezervatu Ormoške lagune. Ormoške lagune so 55 hektarjev veliko mokrišče, ki leži na območju rečnega ekosistema Drave ob Ormoškem jezeru. Sestavljajo ga plitvi bazeni s trstišči in sestoji rogoza, obdaja pa ga poplavni gozd, redek ostanek rečne loke v Sloveniji. Mokrišče je izjemnega nacionalnega in mednarodnega pomena za številne ogrožene vrste ptic. Sprehod po učni poti. Opazovanje ptic, bivolov ter spoznavanje rastlinstva in živalstva. Nadaljujemo do Ormoža, kjer si bomo ogledali Ormoški grad. Grajska zgodovina sega v čas Ptujske gospode v 13. stoletje. Krajši sprehod po Ormožu do cerkve sv. Jakoba. Sledi okusno kosilo. Nadaljujemo po Jeruzalemski vinski cesti. Jeruzalemska vinska cesta je čudovita v vseh letnih časih in narava ob njej zažari v prav posebnih intenzivnih barvah in oblikah. To lepoto obiskovalcem dodatno popestrijo gostoljubni ponudniki vinske ceste. Turistične kmetije, vinotoči, vinogradniki, izdelovalci unikatnih predmetov in drugi ponudniki, vabijo skozi vse leto v goste. Krajši postanek v Jeruzalemu za ogled cerkve Matere Božje. Sledi degustacija vina v zidanici Malek, ki ima več kot 300 letno tradicijo. Degustirali bomo 4 vrste vina. Več kot 350 let stara zgradba, ki je nekoč služila kot kmetija za predelavo grozdja in vina, ima danes na stežaj odprta vrata za obiskovalce. Popoldan vožnja do Ljutomera, središča Prlekije. Krajši postanek za ogled glavnega trga in okolice. Po ogledih povratek proti domu.

CENA: 50  EUR  pri udeležbi 30 oseb

 

CENA VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video),

vstopnino v Ormoški grad in Ormoške lagune,

okusno kosilo na poti,

degustacijo vina v Zidanici Pri Maleku (4 vrste vina, kruh, sir),

oglede zunanjosti po programu,

vodenje izleta, organizacijo izleta in DDV.

 

MOŽNO PLAČILO S TURISTIČNIM BONOM 2021!

 

POMEMBNO » COVID-19« V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 bo izlet izveden  v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli pristojnih organov. Potniki se ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili (PCT). V primeru, da bo v času izleta/potovanja za vstop na avtobus/gostišče potrebno cepljenje, hitri test ali potrdilo o prebolevnosti, si potnik sam priskrbi potrebno dokumentacijo.

 

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.