Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

DUBAJ IN OGLED SVETOVNE RAZSTAVE EXPO

Izleti in potovanja
POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5 % ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30. 4. 2021.
od 1.250 €

Informacije

Kontinent Bližnji Vzhod
Datum odhoda 25.10.2021
Št. dni 6 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Zbor potnikov na letališču Brnik v Ljubljani ob 7.00. Polet letala družbe Turkish Airlines ob 09.10 proti Istanbulu. Tam prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Dubaju. Obroki na letalu. Pristanek ob 00.20 uri po lokalnem času. Transfer do hotela in nočitev.

 

2. dan: Zajtrk v hotelu. Nato poldnevni krožni ogled DUBAJA: poslovne četrti, ki se prepletajo s številnimi trgovinskimi centri, stara arhitektura v četrti Bastakia se spopada z najmodernejšo v predelih mesta Deira in Bur Dubai ob znamenitem kanalu “Creeku”. Vožnja v mondeni predel Jumeriah z veličastnimi zgradbami in hoteli, ki sodijo med najboljše na svetu in postanek pred veličastno mošejo Jumeirah. Popoldanska možnost vzpona na najvišjo zgradbo na svetu (Burj Khalifa 828 m) in čas za samostojne oglede in nakupe v novejšem mestnem jedru (Dubai Mall ...). Vrnitev v hotel in nočitev.

 

3. dan: Zajtrk. Celodnevni obisk razstave EXPO 2020, prve svetovne razstave na Bližnjem vzhodu, kjer bo sodelovalo in razstavljalo preko 190 držav sveta. Osrednja tema razstave je »Povezovanje idej za prihodnost«, gre pa za povezovanje sveta s ciljem ustvarjanja boljše prihodnosti preko treh sklopov: mobilnost, trajnost in priložnost. Na razstavi bo sodelovala tudi Slovenija v sklopu trajnosti. Obisk razstavnih paviljonov in pestrega dnevnega dogajanja. Večerna možnost obiska znamenitega hotela Burj el Arab (koktajl ali večerja). Nočitev v hotelu.

 

4. dan: Po zajtrku prost dan za različne aktivnosti v Dubaju. Možnost nadaljevanje obiska svetovne razstave, odhoda na plažo ali po nakupih (obisk katerega izmed znanih nakupovalnih centrov, npr. Mall of Emirates, kjer je tudi pokrito smučišče), samostojno odkrivanje mesta … Popoldne po želji izlet s terenskimi vozili na peščene sipine v puščavo (občudovanje slikovite puščave, vožnja mimo oaz, kameljih farm, opazovanje sončnega zahoda in postanek sredi puščave v postavljenem šotoru, kjer bo pripravljena prava arabska večerja). Nočitev v hotelu.

 

5. dan: Zajtrk. Prost dan v Dubaju. Možen izlet v prestolnico Združenih arabskih emiratov ABU DHABI (avtobusni prevoz do prestolnice, panoramska vožnja mimo ambasad, naftnih družb in nebotičnikov, obisk mošeje Šejka Zajeda, vožnja po predelu Breakwater, luksuzni hotel Emirates Palace, … kasnejša popoldanska ali večerna vrnitev v Dubaj). Kasnejši večerni transfer na letališče v Dubaju.

 

6. dan: Polet letala Turkish Airlines ob 02.00 proti Istanbulu. Takojšen prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet nazaj v Ljubljano, kjer bo pristanek ob 08.15 po lokalnem času. ob 12.35. Možnost organiziranega prevoza v Ljubljano, Celje in Maribor.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so obljavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com!

CENA: 1.250 EUR pri najmanj 25 potnikih
            1.350 EUR pri najmanj 15 potnikih


POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30. 4. 2021.

 

CENA VKLJUČUJE: polete v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana-Istanbul-Dubaj in nazaj, vse letališke takse, 4 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v Dubaju, transferje iz letališča do hotela v Dubaju in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo. Vključeni ogledi: poldnevni ogled Dubaja, dnevno vstopnico za EXPO. 


MOŽNA DOPLAČILA:

 za sobo 1/1 = 220 EUR,

za izlet z džipi v puščavo (z večerjo) = cca 75 EUR,

za vzpon na stolp Burj Khalifa = cca 45 EUR,

za večerjo v znamenitem hotelu Burj al Arab (vključen prevoz) = cca 195 EUR/osebo,

za celodnevni izlet v Abu Dhabi (min. 15 udeležencev) = 45 EUR/osebo,

za pričakovane napitnine na poti = cca. 30 EUR,

za povratni transfer iz Maribora in Celja do letališča Ljubljana = 35 EUR.

 

PRIPOROČAMO, da se zaradi pričakovane gneče vse navedene dodatne možnosti v Dubaju (dodatni izleti, večerja, vzpon na stolp ...) rezervira že v agenciji ob prijavi.

 

MOŽNI POPUSTI: za otroka do 14. leta (z dvema odraslima) = 15%;  za 3. osebo v sobi na dod. ležišču = 5%

 

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

 

POMEMBNO:

V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.

Ob prijavi je potrebno oddati kopijo potnega lista, ki mora biti veljaven še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.