Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

NIZOZEMSKA IN BELGIJA Z LETALOM

Izleti in potovanja
POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5 % ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30. 4. 2021.
od 625 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Nizozemska
Datum odhoda 25.06.2021
Št. dni 5 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj. Ob 9.05 polet iz Ljubljane z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, kjer bo predviden pristanek ob 11.00. Vkrcanje na avtobus in vožnja v muzejsko vasico ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...). Sledi postanek v tipičnem ribiškem mestecu VOLENDAM, v kasnejših popoldanskih urah pa prihod v AMSTERDAM - največje nizozemsko mesto in prestolnico. Krajša panoramska vožnja in prosto v živahnem starem jedru mesta.  Nastanitev v hotelu nekje v širši okolici Amsterdama in nočitev.

 

2. dan: Zajtrk. Nato povratek v AMSTERDAM in ogledi: žel. postaja, Damrak, trg Dam, Rokin, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank (zunanji ogledi) ... Sledi obisk brusilnice diamantov, nato nekaj prostega časa za nakupe ali za obisk katerega izmed znamenitih muzejev po izbiri (Rijsk muzej, muzej Van Gogh, ipd.)... Še možnost vožnje z ladjico po kanalih in po želji sprehod skozi znamenito »rdečo ulico«. Vrnitev v hotel in nočitev.

 

3. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej vožnja skozi v ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče. Vzpon na razgledni stolp Euromast  Postanek v mestnem jedru za krajši ogled (ulica Coolsingel z mestno hišo, pomorski muzej, hiša Erazma Rotterdamskega...). Nato vožnja v DELFT za obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN ob Severnem morju. Vrnitev v hotel in nočitev.

 

4. dan: Zajtrk. Takojšen odhod v AALSMEER in obisk največje borze cvetja na svetu. Sledi prestop meje v Belgijo in vožnja mimo Antwerpna v BRUGGE eno najlepših mest v Evropi- znano po bogati arhitekturi in ustvarjanju umetnikov; mesto prepredajo kanali ... Sprehod skozi staro mestno jedro (na seznamu Unesca). Nastanitev v hotelu v okolici Bruslja. Nočitev.

 

5. dan: Zajtrk. Vožnja v belgijsko prestolnico BRUSELJ. Krožni ogled s panoramskimi postanki: Atomium, bazilika Sacre Couer, botanični vrt, kraljevska palača, evropske inštitucije, sodišče, katedrala sv. Mihaela, ... Sprehod preko znamenitega trga Grand Place (Unesco) do mestne simbolike Maneken Pis-a. Nekaj prostega v mestnem jedru, sledi transfer na letališče Charleroi (50 km južno od Bruslja) in ob 16.55 polet z nizkocenovno družbo Wizzair na letališče Ljubljana, kjer bo pristanek predvidoma ob 18.35.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.pozejdon-turizem.com!

CENA: 625 EUR pri najmanj 30 potnikih
            670 EUR pri najmanj 20 potnikih

 

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5%  ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30. 4. 2021.

 

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovnima družbama Transavia in Ryanair na relacijah Ljubljana–Amsterdam in Charleroi–Ljubljana, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 25 cm), 4 x nočitve z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, vse oglede  po programu, vse prevoze in transferje po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za borzo cvetja Aalsmeer.

 

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 120 EUR, celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključen vzpon na stolp v Rotterdamu), min. 20 oseb = 65 EUR,  za velik kos prtljage za oddajo na letalih od cca. 50 EUR dalje (po trenutnem ceniku prevoznika),  povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Ljubljana = 35 EUR.

 

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:

večerje = cca. 25 EUR,

vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15  EUR.

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

 

MOŽNI POPUSTI: za otroka do 14. let na dodatnem ležišču = 10%; za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%

 

OPOMBA: Potniki, ki bodo za 3. dan izbrali prost dan, si bodo morali plačati stroške javnega prevoza (vlak ali avtobus) do centra Amsterdama in nazaj.

 

POMEMBNO: V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, spremeni se lahko tudi odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan (v primeru zasedenosti poletov na relaciji Charleroi–Ljubljana, je možno, da bomo primorani povratni let organizirati npr. na Benetke ali Treviso; v tem primeru je avtobusni transfer nazaj v Slovenijo vključen).  

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.