Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

OTOK VIS IN DALMACIJA »MAMMA MIA, SPET ZAČENJA SE!«

Izleti in potovanja
ZADNJA MESTA!
od 360 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 25.08.2023
Št. dni 3 dni
Povpraševanje
Natisni

Otok Vis je majhen in precej oddaljen hrvaški otok in večkrat boste slišali, da je biser Jadranskega morja. Zaradi svoj strateške lege je bil v preteklosti veliko let izkoriščen za vojaško dejavnost. Šele po osamosvojitveni vojni je postal odprt za ostale obiskovalce in danes velja za eno najpopularnejših turističnih destinacij na Hrvaškem. Otok Vis obsega 90 km2 ozemlja in je deseti največji otok na hrvaški obali. Od italijanske obale je oddaljen okrog 60 navtičnih milj. Podnebje na otoku Vis je milo s prijetnimi temperaturami skozi vse leto, padavin je zelo malo, okrog 560 mm letno. Otok Vis ima veliko čudovitih zalivov, krasnih plaž in manjših vasic. Med večjimi izstopa istoimenski Vis in Komiža, ki je od nekdaj veljala za priznano mesto pomorščakov. Samo 5 navtičnih milj od Komiže je otok Biševo. Na njem je ena od najbolj popularnih turističnih atrakcij na Jadranskem morju, jama Morda špilja, ki jo vsako leto obišče na tisoče turistov. Gre za vodno jamo, ki se nahaja v majhnem zalivu Balun in je v določenih delih dneva osvetljena z neverjetno modro barvo. Naravni vhod v jamo je iz južne strani in ko skozi njega prihaja sončna svetloba, se ta odbija od dna in od sten jame v izjemni modrikasti svetlobi. Na otoku Visu je bil posnet drugi del filma Mamma Mia. Pojdimo skupaj in naj očara tudi vas!

 

»MAMMA MIA – SPET ZAČENJA SE«

OTOK VIS IN DALMACIJA

25. - 27. 8. 2023

 

1. dan: SLOVENIJA – SPLIT – OTOK VIS

Odhod avtobusa ob 2.00 iz Maribora. Vožnja do mejnega prehoda Gruškovje in naprej mimo Zagreba in Karlovca v Dalmacijo do Splita. Ob 9.00 vožnja s trajektom na otok Vis. Po prihodu ob 11.20 se bomo podali na panoramsko vožnjo po otoku, med katero bomo spoznali neokrnjeno naravo. Sprehod do Titove špilje, nato pa degustacija pršuta, sira in vina. Po ogledih vožnja do hotela Issa, namestitev, prosto za kopanje, večerja in nočitev.

 

 

2.dan: KOMIŽA – BIŠEVO – MODRA ŠPILJA – MAMMA MIA

Po zajtrku vožnja do Komiže, znanega ribiškega naselja. Vkrcali se bomo na ladjo in se podali na celodnevni izlet. Postanek na otoku Biševo, od koder se bomo s čolni odpravili na ogled znamenite Modre špilje. Po ogledu postanek na eni izmed lepih plaž za kopanje in kosilo, ki ga bomo imeli na ladji. Povratek v Komižo in nekaj prostega časa. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

 

 

3.dan: VIS - SLOVENIJA

Po zajtrku prosto dopoldne za sprehode po Visu, kopanje ali samostojne oglede. Ob 12.00 plovba s trajektom do Splita. Po prihodu ob 14.20 se bomo podali še na sprehod po mestu in ogled glavnih znamenitosti: riva, Dioklecijanova palača, katedrala … Po ogledih vožnja proti domu, kamor bomo prispeli okoli polnoči.

CENA:       330 EUR  pri udeležbi 35 oseb  

                  360 EUR pri udeležbi 30 oseb            

 

CENA VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video), cestnine, parkirnine in stroške trajekta, 2x polpenzionsko namestitev v hotelu ISSA 3* (dvoposteljne sobe, twc, morska stran), vožnjo s trajektom na relaciji: Split – Vis – Split, ogled Splita, degustacijo sira, pršuta in vina na otoku Visu,  celodnevni izlet z ladjico, vstopnino v Modro Špiljo in vključenim kosilom, oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja ter 22% DDV.

 

 

DOPLAČILO PO ŽELJI: enoposteljna soba 40 EUR in zavarovanje rizika odpovedi v znesku 4,45 % cene.

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa!  

  … Na valovih nepozabnih doživetij!  

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.