Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

OTOK VIS IN DALMACIJA »MAMMA MIA, SPET ZAČENJA SE!«

Izleti in potovanja
Split - otok Vis - Komiža - Biševo, ZAGOTOVLJEN ODHOD!
od 240 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 11.06.2021
Št. dni 3 dni
Povpraševanje
Natisni

Otok Vis je majhen in precej oddaljen hrvaški otok in večkrat boste slišali, da je biser Jadranskega morja. Zaradi svoj strateške lege je bil v preteklosti veliko let izkoriščen za vojaško dejavnost. Šele po osamosvojitveni vojni je postal odprt za ostale obiskovalce in danes velja za eno najpopularnejših turističnih destinacij na Hrvaškem. Otok Vis obsega 90 km2 ozemlja in je deseti največji otok na hrvaški obali. Od italijanske obale je oddaljen okrog 60 navtičnih milj. Podnebje na otoku Vis je milo s prijetnimi temperaturami skozi vse leto, padavin je zelo malo, okrog 560 mm letno. Otok Vis ima veliko čudovitih zalivov, krasnih plaž in manjših vasic. Med večjimi izstopa istoimenski Vis in Komiža, ki je od nekdaj veljala za priznano mesto pomorščakov. Samo 5 navtičnih milj od Komiže je otok Biševo. Na njem je ena od najbolj popularnih turističnih atrakcij na Jadranskem morju, jama Morda špilja, ki jo vsako leto obišče na tisoče turistov. Gre za vodno jamo, ki se nahaja v majhnem zalivu Balun in je v določenih delih dneva osvetljena z neverjetno modro barvo. Naravni vhod v jamo je iz južne strani in ko skozi njega prihaja sončna svetloba, se ta odbija od dna in od sten jame v izjemni modrikasti svetlobi. Na otoku Visu je bil posnet drugi del filma Mamma Mia. Pojdimo skupaj in naj očara tudi vas!

 

 

1. dan: SLOVENIJA – SPLIT – OTOK VIS

Odhod avtobusa ob 2.00 iz Maribora. Vožnja do mejnega prehoda Gruškovje. Po opravljenih mejnih formalnostih nadaljevanje nočne vožnje mimo Zagreba in Karlovca v Dalmacijo do Splita. Krajši sprehod po mestu za ogled glavnih znamenitosti: riva, Dioklecijanova palača, katedrala… Prosto za kavo in okrepčilo. Ob 11.00 vožnja s trajektom na otok Vis. Po prihodu ob 13.20 se bomo podali na panoramsko vožnjo po otoku, med katero bomo spoznali neokrnjeno naravo. Sprehod do Titove špilje, nato pa degustacija pršuta, sira in vina. Po ogledih vožnja do hotela Issa, namestitev, večerja in nočitev.

 

2.dan: KOMIŽA – BIŠEVO – MODRA ŠPILJA – MAMMA MIA

Po zajtrku vožnja do Komiže, znanega ribiškega naselja. Vkrcali se bomo na ladjo in se podali na celodnevni izlet z oblico glasbe, smeha in zabave. Postanek na otoku Biševo, od koder se bomo s čolni odpravili na ogled znamenite Modre špilje. Po ogledu postanek na eni izmed lepih plaž za kopanje in kosilo, ki ga bomo imeli na ladji. Povratek v Komižo in nekaj prostega časa. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

 

3.dan: VIS - SLOVENIJA

Po zajtrku prosto dopoldne za sprehode, kopanje ali samostojne oglede. Lahko se boste sprehodili do Kuta, si ogledali stare ulice mesta Vis ali popili kavo z domačini in slišali kakšno zanimivost o snemanju prizorov filma Mamma Mia. Kosilo v hotelu. Ob 15.30 plovba s trajektom do Splita. Po prihodu ob 17.50  avtobusni prevoz nazaj do doma, kamor bomo prispeli okoli polnoči.

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

CENA:  240 EUR pri udeležbi 45 oseb  

             250 EUR  pri udeležbi 40 oseb      

             265 EUR pri udeležbi 35 oseb            

 

CENA VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video),

cestnine, parkirnine in stroške trajekta,

2x polpenzionsko namestitev v hotelu ISSA 3* (dvoposteljne sobe, twc),

vožnjo s trajektom na relaciji: Split – Vis – Split,

ogled Splita

degustacija sira, pršuta in vina na otoku Visu,

celodnevni izlet z ladjico in vključenim kosilom (Biševo, Modra špilja, kopanje in kosilo)

kosilo v hotelu tretji dan,

oglede zunanjosti po programu,

vodenje in organizacijo potovanja ter 22% DDV.

 

 

DOPLAČILO PO ŽELJI: enoposteljna soba 20 EUR, zavarovanje rizika odpovedi v znesku 4,45 % cene.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.