Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PARIZ (AVIO)

Izleti in potovanja
Eiflov stolp - Versailles - Montmartre - Notre dame
390 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Francija
Datum odhoda 03.07.2020
Št. dni 3 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Odhod iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane ...) v nočnih urah in organiziran transfer na letališče v Benetke. Polet letala nizkocenovne družbe Easyjet ob 6.35 zjutraj  in pristanek v Parizu predvidoma ob 8.25 uri. Avtobusna vožnja v PARIZ in takojšen krožni panoramski ogled mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera ... Nastanitev v hotelu, nato nadaljujemo z ogledi v popoldanskem času (prevoz z metrojem). Vožnja do mestnega otoka s pravosodno palačo, najstarejšo uro, Conciergerie in katedralo Notre Dame. Sprehod v Latinsko četrt do Sorbone, Panteona in Luksemburških vrtov. Še večerni sprehod okrog centra Georges Pompidou, vrnitev v hotel in nočitev. 

2. dan: Po zajtrku prost dan za oglede ali nakupe ali možnost organiziranega ogleda mesta z vodnikom: vzpon na Eifflov stolp, vožnja z vlakom v Versailles  in ogled soban dvorca »sončnega kralja« Ludvika XIV. Možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Proti večeru zbor vseh potnikov  v Parizu in vzpon na hrib Montmartre (prevoz z metrojem), ogled cerkve Sacre Couer in sprehod do trga umetnikov Place du Tertre ter do zabaviščne ulice Pigalle. Vrnitev v hotel in nočitev. 

3. dan: Zajtrk. Prosto za samostojne oglede in nakupe (možen odhod v zabaviščni park Eurodisney). Samostojno ali po želji z vodnikom možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej, …). Proti večeru sledi transfer na letališče in polet ob 21.40 s pristankom v Benetkah ob 23.20. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v nočnih oz. zgodnjih jutranjih urah.

V organizaciji partnerske agencije!

CENA: 390 EUR pri najmanj 25 potnikih 

             430 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x prenočišče z zajtrkom v hotelu**/*** v sobah 1/2 TWC, polet na relaciji Benetke–Pariz–Benetke z Easyjetom, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg v dim. 56 x 45 x 25 cm, avtobusni transfer iz letališča do hotela in nazaj (prvi dan z vključeno krožno vožnjo), vozovnice za metro prvi dan in za drugi večer, prevoz iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:

- za sobo 1/1 = 60 EUR,  

- za organiziran vzpon na Eifflov stolp (do 2. etaže) s prevozom (metro)= 29 EUR (otroci do 18. leta plačajo 19 EUR),

- za organiziran izlet v Versailles z vlakom vključno z vstopnino za dvorec = 45 EUR, (otroci do 18. let plačajo 25 EUR),

- za plovbo z ladjico po reki Seini = cca. 15 EUR (na licu mesta vodniku),

- za obisk zabaviščnega parka Eurodisney z vključenim prevozom iz Pariza do parka in nazaj = od cca. 75 EUR naprej (odvisno od tipa vstopnice in dneva obiska),

- za prevoz z metrojem (v prostem času).


Priporočamo, da se zaradi lažje organizacije za vzpon na Eifflov stolp in za izlet v Versailles odločite vnaprej in to doplačate že v agenciji!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.