Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PORTUGALSKA EXSPRESS - NOVO

Izleti in potovanja
NOVO
499

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Portugalska
Datum odhoda 14.10.2020
Št. dni 3 dni
Povpraševanje
Natisni

Avtobusni transfer iz Ljubljane v noči iz 13./14.10.2020 in pobiranje potnikov preko Celja, Slov. Bistrice in Maribora.

1. dan: Prestop avtobusa v Avstrijo in vožnja do letališča na Dunaju. Ob 6.15 polet letala nizkocenovne družbe Ryanair - Laudamotion proti Portugalski. Pristanek na letališču Francisco Sa. Carneiro (Porto)  ob 8.40 po lokalnem času. Vkrcanje na portugalski avtobus in takojšnja vožnja v PORTO- drugo največje portugalsko mesto z atraktivno lego ob ustju reke Douro. Panoramska vožnja po aveniji Boavista, ki seže do atlantskega oceana, nato prihod v staro mestno jedro in zunanji ogled glavnih znamenitosti: katedrala, žel. postaja Sao Bento, stolp Torre dos Clerigos,  borza »Bolsa«. Prosto za kosilo v živahnem predelu Ribeira. Nato peš čez znameniti most Luisa I. čez reko Douro in pokušnja “porta” v eni izmed tamkajšnjih znanih kleti. Popoldanski odhod iz Porta proti jugu. Na poti postanek v mestu COIMBRA za krajši sprehod skozi univerzitetni predel in mimo stare katedrale. Nadaljevanje poti in večerni prihod v FATIMO. Nastanitev v hotelu in večerja. Po želji večerni sprehod do osrednjega trga in znamenitega romarskega svetišča. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Vožnja proti jugu in prvi postanek v vasici OBIDOS z značilno arhitekturo. Po postanku za ogled, nadaljevanje poti v SINTRO, staro prestolnico kraljev, ogled zunanjosti palače (vstop na željo, če bo odprto). Nadaljevanje proti najbolj zahodnemu delu Evrope – rtu CABO DEL ROCA. Popoldanski prihod v portugalsko prestilnico LIZBONO. Krožni avtobusni ogled s postanki pri nekaterih največjih znamenitostih: Belem – stolp pomorščakov in spomenik odkritij, obisk cerkve samostana San Jeronimos (grob Vasca de Gama), trg Comercio, trg Rossio, avenija Liberdade, trg Pombal, …  Nastanitev v hotelu in nočitev. Možnost večernega obiska fado lokala.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov portugalske prestolnice (koriščenje javnega prevoza): katedrala, grad Sao Jorge, stara četrt Alfama … V popoldanskem času še nekaj prostega za samostojne oglede, nakupe, ipd. Kasnejši popoldanski odhod na letališče (s podzemno železnico). Ob 19.00 polet z nizkocenovnikom na Dunaj, s pristankom predvidoma ob 23.25 po lokalnem času. Sledi transfer iz dunajskega letališča nazaj v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

CENA: 499 EUR pri najmanj 20 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair-Laudamotion na relaciji Dunaj–Porto in Lizbona–Dunaj, vse letališke in varnostne takse, 1 kos prtljage za oddajo v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm do teže 10 kg  + še 1 manjši kos ročne prtljage ( 40 x 20 x 25 cm), 1 x polpenzion + 1 x nočitev z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, prevoz na Portugalskem s klimatiziranim avtobusom turistične kategorije, vozovnice za javni prevoz tretjega dne v Lizboni, povratni avtobusni transfer iz Slovenije do letališča na Dunaju, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: ogled kleti s pokušino porta v Portu,grad Sao Jorge v Lizboni,

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk lokala s tipično portugalsko poulično pesmijo »fado« in portugalsko folkloro (prevoz, program, večerja, pijača) = cca. 50 EUR (vodniku na poti).

POMEMBNO: celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo pred odhodom prejeli navodila oz. priporočila v tej zvezi. 

Program se lahko še prerazporedi po dnevih.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00


Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.

Nakupovalna košarica je še prazna!