Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PREŠANJE V RADGONSKIH GORICAH S POSKOČNIMI MUZIKANTI

Izleti in potovanja
NOVO
55 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Slovenija
Datum odhoda 03.10.2020
Št. dni 1 dan
Povpraševanje
Natisni

Odhod iz Ljubljane predvidoma ob 08. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Celju, Slov. Bistrici, Mariboru .... Vožnja preko Ptuja do MARKOVCEV. Pri družini Klinc si bomo ogledali „Kurentovo delavnico“ (predstavitev izdelave kurentove oprave). Potovanje mimo Ormoža po znani vinski cesti v osrčje Slovenskih Goric, za ogled romarske cerkve Žalostne matere božje, ki so jo zaznamovali križarji in kraj poimenovali JERUZALEM. Sledi krajša panoramska vožnja skozi Ljutomer, nato pa še sprostitveni postanek v RADENCIH (krajši sprehod po zdraviliškem kompleksu in čas za kavico).

V zgodnjih popoldanskih urah prihod na območje Radgonskih goric do HIŠE PENIN FRANGEŽ. Dobrodošlica gostitelja s kozarcem mošta in kruhom z zaseko. Ob spremljavi harmonikaša in humorista Samota sledi trgatev vinske trte (udeleženci izleta sodelujejo in pomagajo pri trgatvi in pripravi na prešanje). Za nagrado sledi ogled kleti in kozarec njihove penine. Nato pride najpomembnejši del programa in sicer prešanje na tradicionalni način. Prešanje na 209 let stari preši bodo uprizorile Vinska kraljica Slovenije 2019 in njene spletične (vinske kraljice iz prejšnjih let). Program bo vseskozi povezoval humorist Samo.

Po opravljenem delu pa zasluženo kosilo (goveja in gobova juha, svinjska reberca in pečenka iz krušne peči, ocvrt piščanec, krompir, riž, zelenjava, solata …) in začetek zabave s priznanim ansamblom. Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo poskrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI. Ob dogovorjeni večerni uri povratek nazaj proti Mariboru, Celju in Ljubljani, kamor bo prihod predvidoma v kasnejših večernih urah.

CENA: 55 EUR pri najmanj 120 udeležencih 

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, obisk kurentove delavnice v Markovcih, vse oglede na poti, celoten program trgatve in prešanja na vinogradniški domačiji Frangež (dobrodošlica z moštom in kruhom z zaseko, program trganja grozdja, ogled kleti s kozarcem penine, prešanje z vinskimi kraljicami, harmonikaša in povezovalca humorista Samota …), pozno kosilo, glasba z ansamblom Poskočni muzikanti, slovensko vodenje in organizacijo. 

OPOMBA: v primeru manjšega števila udeležencev, si pridržujemo pravico zamenjati glasbenega izvajalca.

Izlet bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo pred odhodom prejeli navodila oz. priporočila v tej zvezi (skupaj z dopisom z vsemi potrebnimi informacijami za na pot, ki ga bodo vsi prijavljeni prejeli pred odhodom).

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00


Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.

Nakupovalna košarica je še prazna!