Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ZDA in TORONTO

Izleti in potovanja
Niagarski slapovi - Washington - New York
od 2.250 €

Informacije

Kontinent Severna Amerika
Destinacija ZDA
Datum odhoda 24.04.2022
Št. dni 9 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Transfer iz Ljubljane v nočnih oz. zgodnjih jutranjih urah. Pobiranje potnikov v Celju, Slov. Bistrici in Mariboru in vožnja v Avstrijo do letališča na Dunaju. Ob 10.40 direkten polet letala družbe Austrian Airlines v ZDA. Obrok na letalu. Pristanek na letališču J.F.K. pri  New Yorku ob 14.15. Po opravljenih  formalnostih vožnja v Washington. Kasnejša namestitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti WASHINGTONA, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev v hotelu.    

3. dan: Po zajtrku takojšen odhod iz Washingtona v državo Pennsylvanio do LANCASTER COUNTY. Ta predel je znan kot dežela Amišev. Obisk tipične amiške hiše – farme. Nadaljevanje vožnje in poznopopoldanski prihod v zvezno državo New York do mesta CORNING. Nastanitev v hotelu in nočitev.

4. dan: Po zajtrku vožnja do NIAGARSKIH SLAPOV. Ogled veličastnih slapov med jezeroma Erie in Ontario z ameriške in po prečkanju meje še s kanadske strani. Po želji vožnja z ladjico pod slapove. Sledi nastanitev, predvidoma na kanadski strani.

5. dan: Zajtrk. Vožnja ob Ontarijskem jezeru do največjega kanadskega mesta TORONTO. Po prihodu v mesto panoramska vožnja in ogledi: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi razgled na mesto in jezero. Vožnja iz Toronta ob Ontarijskem jezeru nazaj do hotela. Nočitev.

6. dan: Po zajtrku prestop nazaj v ZDA in vožnja preko zvezne države New York na relaciji Buffallo-Binghamton-Scranton z vmesnimi postanki. Proti večeru prihod v NEW YORK. Prvi panoramski krog skozi mesto, namestitev v hotelu in nočitev.

7. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled (vožnja ta dan z javnim prevozom) znamenitosti v središču New Yorka z našim vodnikom: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode ... Po želji obisk nebotičnika Empire State Building oz. stolpa »Tower of Freedom«. Možnost vožnje z ladjico po reki Hudson ... Nočitev v hotelu.  

8. dan: Zajtrk. Prost dopoldan za samostojno odkrivanje mesta, dodatne oglede ali nakupe … Popoldanski transfer na letališče in direkten polet ob 17.45 proti Evropi. Obrok na letalu.

9. dan: Pristanek na Dunaju ob 08.20 po lokalnem času. Še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane, kamor bo prihod predvidoma v zgodnejših popoldanskih urah.

 

V organizaciji partnerske agencije!

CENA:      2.250 EUR pri najmanj 30 potnikih

                 2.550 EUR pri najmanj 20 potnikih


POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 7% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 15.1.2022.

 

CENA VKLJUČUJE: 7 x nočitev z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, letalske polete na relaciji Dunaj-New York–Dunaj, vse letališče pristojbine, vse avtobusne prevoze in transferje v ZDA in Kanadi po programu, vse oglede po programu, stroške avtorizacije ESTA za vstop v ZDA, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, odlično slovensko vodenje, celotno organizacijo.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

- za vstopnine v razne muzeje in znamenitosti ter za enodnevni javni prevoz v New Yorku = predvidoma cca. 100 USD (vodniku na poti),

- za sobo 1/1 = 430 EUR za 7 nočitev,

- za pričakovane napitnine za ameriškega voznika avtobusa = cca 20 EUR/osebo

 

MOŽEN POPUST: za 3. oz. 4. osebo v isti sobi = 150 EUR/osebo.

 

OPOMBE:

- Zajtrki v ameriških hotelih niso nujno sestavni del ponudbe. Ponekod je lahko vključen enostaven kontinentalni zajtrk (mufin in kava), drugod bomo zajtrk morda organizirali izven hotela.

- Sobe v ameriških hotelih imajo do dve široki postelji (primerno za 3 ali 4 osebe, ki se med sabo poznajo). Dodatnih postelj v sobi ni.

- Ob prijavi je treba obvezno oddati kopijo svojega potnega lista.

- Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.

 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

 

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.