Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ZDA in TORONTO

Izleti in potovanja
NEW YORK, WASHINGTON, NIAGARSKI SLAPOVI, TORONTO
od 2.250 €

Informacije

Kontinent Severna Amerika
Destinacija ZDA
Datum odhoda 25.04.2023
Št. dni 8 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Odhod iz Maribora ob 5.00, pobiranje potnikov v Celju in Ljubljani ter vožnja do letališča Benetke. Ob 13.10 polet letala družbe British Airways proti Londonu. Tam takojšen prestop na drugo letalo in polet ob 16.15 proti New Yorku. Pristanek na letališču JFK ob 19.15 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih avtobusni transfer v NEW YORK in prva panoramska vožnja po Manhattnu. Nastanitev v hotelu in nočitev.   

2. dan: Po zajtrku celodnevni ogled znamenitosti v središču New Yorka z našim vodnikom: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode. Obisk nebotičnika Empire State Building. Vožnja ta dan z javnim prevozom. Nočitev v hotelu.  

3. dan: Zajtrk in nato še avtobusna panorama po mestu. Odhod iz New Yorka v državo Pennsylvanio. Prihod v PHILADELPHIO, prvo prestolnico Združenih držav Amerike. Ogled mesta: Park neodvisnosti (zvon svobode, dvorana neodvisnosti), Wallnut Street, mestna hiša. Nadaljevanje poti in večerni prihod v Washington D.C. Nastanitev v hotelu in nočitev.   

4. dan: Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti WASHINGTONA, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev v hotelu.

5. dan: Po zajtrku takojšen odhod iz Washingtona v državo Pennsylvanio do LANCASTER COUNTY. Ta predel je znan kot dežela Amišev. Obisk tipične amiške hiše – farme. Nadaljevanje vožnje in večerni prihod v zvezno državo New York do mesta CORNING. Nastanitev v hotelu in nočitev.

6. dan: Zajtrk. Potovanje proti Kanadi in popoldanski prihod do znamenitih NIAGARSKIH SLAPOV. Ogled veličastnih slapov med jezeroma Erie in Ontario  z ameriške in kanadske strani. Po želji vožnja z ladjico pod slapove. Sledi nastanitev, predvidoma na kanadski strani. Nočitev v hotelu.    

7. dan: Zajtrk. Vožnja ob Ontarijskem jezeru do največjega kanadskega mesta TORONTO. Po prihodu v mesto panoramska vožnja in ogledi: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi razgled na mesto in jezero. Še nekaj prostega časa, nato popoldanski transfer na letališče. Polet letala na relaciji Toronto–London ob 18.35. Nočni let proti Evropi. 

8. dan: Pristanek na letališču v Londonu predvidoma ob 06.35 zjutraj. Takojšen prestop na drugo letalo in ob 08.45  polet proti Benetkam, s pristankom ob 12.00. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo  do Ljubljane, Celja in Maribora.

 

V organizaciji partnerske agencije!

CENA:     2.250 EUR pri najmanj 35 potnikih

                2.450 EUR pri najmanj 25 potnikih


4% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN CELOTNO PLAČILO DO 24.2.2023!

 

CENA VKLJUČUJE: 6 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, letalski prevoz Benetke–London–New York in Toronto–London–Benetke v ekonomskem razredu, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne in 1 kos velike prtljage do 23 kg, organiziran transfer iz Slovenije do letališča v Benetkah in nazaj, vse avtobusne prevoze in transferje v ZDA in Kanadi po programu, stroške avtorizacije za vstop v ZDA (ESTA), odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

- za sobo 1/1 = 490 EUR za 6 nočitev,

- za vstopnine v razne muzeje in znamenitosti ter za enodnevni javni prevoz v New Yorku = predvidoma cca. 120 – 130 USD (vodniku na poti),

- za pričakovane napitnine za ameriškega voznika avtobusa = cca 25 USD/osebo (na poti).

 

MOŽEN POPUST: za 3. oz. 4. osebo v isti sobi = 150 EUR/osebo.

 

OPOMBE:

- Zajtrki v ameriških hotelih niso nujno sestavni del ponudbe. Ponekod je lahko vključen enostaven kontinentalni zajtrk (mufin in kava), drugod bomo zajtrk morda organizirali izven hotela.

- Sobe v ameriških hotelih imajo do dve široki postelji (primerno za 3 ali 4 osebe, ki se med sabo poznajo). Dodatnih postelj v sobi ni.

- Ob prijavi je treba obvezno oddati kopijo svojega potnega lista, ki mora biti veljaven še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. Za pridobitev ESTE je potrebno sporočiti tudi podatke o poklicu in zaposlitvi (ime in naslov podjetja ali ustanove, kjer ste zaposleni, imena in priimke staršev vključno z dekliškim priimkom matere).

- Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.

- v primeru manjšega zanimanja (10–14 oseb), bomo potovanje izvedli s komfortnim minibusom-kombijem, kjer bo naš vodnik tudi voznik. V tem primeru bo obračunana cena, ki velja pri avtobusni izvedbi pri udeležbi najmanj 25 potnikov

 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Vstop v ZDA je zaenkrat možen (pogoji z dne 5.1.2023) le za polno cepljene (cepljeni ne rabijo biti otroci do 18. leta starosti).

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.