Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

KANARSKI OTOKI - GRAN CANARIA IN TENERIFE

Izleti in potovanja
Los Gigantes - Teide - Las Palmas
od 995 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Španija
Datum odhoda 23.04.2022
Št. dni 7 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Nočni oz. zgodnji jutranji transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča v Benetkah. Ob 07.00 polet z letalsko družbo Iberia v Madrid. Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku GRAN CANARIA predvidoma ob 13.20. Sledi transfer v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, prosto popoldne, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot otok GRAN CANARIA pogosto imenujejo. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku vožnja v LAS PALMAS in krajši ogled otoške prestolnice. Sledi odhod v pristanišče in plovba s trajektom na otok TENERIFE. Po izkrcanju, najprej panoramska vožnja skozi glavno mesto SANTA CRUZ DE TENERIFE, - nato prihod v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov LOS GIGANTES. Ogled pol tisočletja stare vasice ERJOS. Nadaljevanje do razgledišča EL TANQUE in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V ICOD DE LOS VINOS postanek ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu. Še obisk kraja LA OROTAVA, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku izlet na vulkansko goro TEIDE, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Vožnja skozi narodni park CANADAS DEL TEIDE z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji (doplačilo) vzpon z žičnico pod vrh gore za razgled na celotne Kanarske otoke. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6. dan: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Možnost obiska znanega LORO PARKA proti doplačilu oz. po želji še kak izlet po otoku oz. izlet z ladjo na sosednji otok La Gomera. Večerja in nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk, nato transfer do severnega letališča na otoku Tenerife in predvidoma ob 11.05 polet z letalsko družbo Iberia najprej v Madrid, od tam pa naprej proti Benetkam, kjer bo pristanek predvidoma ob 18.05. Še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v kasnejših večernih oz. nočnih urah.

V organizaciji partnerske agencije!

CENA:    995 EUR pri najmanj 40 potnikih

             1.090 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 7% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 15.1.2022.

 

 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Benetke-Madrid-Gran Canaria in Tenerife-Madrid-Benetke, vse letališke takse, 1 kos prtljage za oddajo do 20 kg ter 1 manjši kos ročne prtljage, 6 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC (2 x Gran Canaria, 4 x Tenerife), vse oglede, transferje in prevoze po programu, plovba s trajektom iz Gran Canarie na Tenerife, organiziran transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

- za sobo 1/1 = 150 EUR,

- za izlet v Loro park cca. 40 EUR,

- za vzpenjačo na Teide cca. 38 EUR,

- za celodnevni izlet na otok La Gomera cca 100 EUR,

 

MOŽEN POPUST: - za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%

 

  

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 12,50€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.