Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PAKETI PIJAČ MSC

Cena križarjenja že vključuje: križarjenje po programu, namestitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni bife), kapitanovo večerjo, zabavni večerni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo bazena in fitnesa.

 

Delno je vključena tudi pijača in sicer ob zajtrku (voda, kava, čaj in sokovi iz samopostrežnega avtomata) ter čez dan v samopostrežni restavraciji (voda, kava in čaj iz samopostrežnega avtomata).

 

Vse pijače iz barov in pri natakarjih v restavracijah so na voljo proti doplačilu.

 

Na ladjah so cene pijač nekoliko višje kot pri nas. Da bi bilo križarjenje čim bolj ugodno ladjar ponuja nekaj različnih paketov pijač, kateri so ugodnejši, kot če naročate posamično pijačo na ladji.

 

Informativne cene nekaterih posamičnih pijač na ladji – Cocktail: 7,70 €, kozarec penine: 8,90 €, kozarec vina: 4,20 €, kava: 2,20 €, sokovi: 3,10 €, malo pivo točeno (2 dcl): 3,10 €, veliko pivo točeno (4 dcl): 5,40 €, pivo v steklenici ali pločevinki (3,3 dcl): 4,50 €, voda (1l): 2,10 €, coca cola (3,3 dcl): 3,10 €.

Cene so informativne in se lahko vmes tudi spremenijo!

 

V nadaljevanju si oglejte opise in cene paketov. V kolikor vam kateri od ponujenih paketov ustreza, ga lahko naročite že v naprej.

 

V kolikor naročite katerega izmed paketov vnaprej v agenciji, je cena paketa ugodnejša, saj vam ob naročilu paketa na ladji za večino paketov na navedeno ceno prištejejo še 15% napitnine.

 

V kolikor se odločite za rezervacijo paketov pijač priporočamo, da le to opravite čimprej, najkasneje pa do dveh tednov pred odhodom.

* Pogoj je, da se zanje odločijo vsi potniki v kabini!  V primeru zlorabe paketa za osebe, ki ga niso plačale, si ladjar pridržuje pravico, da paket naročniku odvzame brez tega, da se povrnejo stroški.

 

 

EASY PAKET - neomejena konzumacija vseh pijač do 6 € ali 5 $

Paket velja 24 ur v vseh barih. Vključuje: točeno pivo, izbrana hišna vina na kozarec, izbrane žgane pijače, koktajle in aperitive, brezalkoholne koktajle, sokove in brezalkoholne pijače na kozarec, energetske napitke, ustekleničeno vodo, tople napitke (kava, čaj, vroča čokolada). *Potniki, ki rezervirajo kabine z AUREA doživetjem imajo vključen ta paket.

CENA: 29 € / osebo / dan - VELJA ZA VSE DESTINACIJE

 

 

 

NON – ALCOHOLIC PAKET brezalkoholni paket odrasli

Paket velja 24 ur v vseh barih. Neomejena brezalkoholna pijača za odrasle, starejše od 18. let. V glavni in streženi restavraciji je na voljo mineralna voda in brezalkoholne pijače. Ponudba v vseh barih na ladji vključuje: brezalkoholne pijače, sadne sokove, mineralno vodo, vročo čokolado, milkshake, sladoled v kornetu ali skodelici…

CENA: 19 € / osebo / dan - SREDOZEMLJE, SEVERNA EVROPA, EMIRATI, ANTILI, KUBA

CENA: 24 € / osebo / dan - KARIBI in SEVERNA AMERIKA

CENA: 21 € / osebo / dan - JUŽNA AMERIKA

 

 

NON – ALCOHOLIC PAKET ZA OTROKE brezalkoholni paket otroci (od 3 do 17 let)

Paket velja 24 ur v vseh barih. V glavni in streženi restavraciji je na voljo mineralna voda in brezalkoholne pijače. Ponudba v vseh barih na ladji vključuje: brezalkoholne pijače, sadne sokove, mineralno vodo, vročo čokolado, milkshake, sladoled v kornetu ali skodelici…

CENA: 14 € / otroka / dan - SREDOZEMLJE, SEVERNA EVROPA, EMIRATI, ANTILI, KUBA

 

 

PAKET pijač v času obrokov -  neomejena pijača v času obrokov / odrasli

Paket vključuje neomejeno porabo hišnih vin (belo, rdeče, rose), vode, piva in brezalkoholnih pijač, ki se točijo po kozarcih v času kosila in večerje v streženi in samopostrežni restavraciji.

CENA: 16,50 € / osebo / dan

 

 

PAKET pijač v času obrokov - neomejena pijača v času obrokov - otroci (od 3 do 17 let)

Paket vključuje neomejeno porabo vode in brezalkoholnih pijač, ki se točijo po kozarcih v času kosila in večerje v streženi in samopostrežni restavraciji.

CENA: 13 € / otroka / dan

 

 

PREMIUM PAKET -  neomejena konzumacija vseh pijač do 10 € ali 12 $

Paket vključuje pijače iz paketa EASY + dodatno: vsa ustekleničena in točena piva, vse koktajle do 10 € oz. 12 $, vsa vina na kozarec do 10 € oz. 12$, žgane pijače in likerje.

CENA: 39 € / osebo / dan - SREDOZEMLJE, SEVERNA EVROPA, EMIRATI, ANTILI, KUBA

CENA: 52 € / osebo / dan - KARIBI in SEVERNA AMERIKA

CENA: 47 € / osebo / dan - JUŽNA AMERIKA

 

 

PREMIUM PLUS PAKET -  neomejena konzumacija vseh pijač na kozarec, brez cenovnega limita

Paket vključuje pijače iz paketa PREMIUM + dodatno: izbrane žgane pijače za poznavalce, šampanjec na kozarec, vse koktajle, pijače iz minibara, pijača in hrana postrežena v sobo (room service), pijače v tematskih barih, 30% popusta na buteljke in šampanjce iz vinskega lista.

CENA: 55 € / osebo / dan - SREDOZEMLJE, SEVERNA EVROPA, EMIRATI, ANTILI, KUBA, JUŽNA AMERIKA

CENA: 66 € / osebo / dan - KARIBI in SEVERNA AMERIKA

 

 

OSTALI PAKETI

 

 

PAKET PIVA

Paket vključuje 14 piv (svetlih ali temnih) izbranih iz barskega lista.  Voucherji tega paketa se lahko konzumirajo v vseh barih, restavraciji in samopostrežni restavraciji.

CENA: 59 €

 

 

BREZALKOHOLNI PAKET

Paket vključuje 14 brezalkoholnih pijač v pločevinkah (coca cola, fanta, sprite) ali sadne sokove (juice). Voucherji tega paketa se lahko konzumirajo v vseh barih, restavraciji in samopostrežni restavraciji.

CENA: 34 €

 

 

PAKET KAVE

Paket vključuje 15 italijanskih espresov, kapučinov, cafelatte in ledene kavne napitke. Uporabljate ga lahko v vseh barih.

CENA: 26 €

 

 

PAKET VODE

Paket vključuje 14 steklenic mineralne ali naravne vode (100 cl). Voucherji tega paketa se lahko konzumirajo v vseh barih, restavraciji in samopostrežni restavraciji.

CENA: 27 €

Tags:

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.