Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PAKETI PIJAČ MSC

Cena križarjenja že vključuje: križarjenje po programu, namestitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni bife), kapitanovo večerjo, zabavni večerni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo bazena in fitnesa.

 

Delno je vključena tudi pijača in sicer ob zajtrku (voda, kava, čaj in sokovi iz samopostrežnega avtomata) ter čez dan v samopostrežni restavraciji (voda, kava in čaj iz samopostrežnega avtomata).

 

Vse pijače iz barov in pri natakarjih v restavracijah so na voljo proti doplačilu.

 

Na ladjah so cene pijač nekoliko višje kot pri nas. Da bi bilo križarjenje čim bolj ugodno ladjar ponuja nekaj različnih paketov pijač, kateri so ugodnejši, kot če naročate posamično pijačo na ladji.

 

Informativne cene nekaterih posamičnih pijač na ladji – Cocktail: 7,70 €, kozarec penine: 8,90 €, kozarec vina: 4,20 €, kava: 2,20 €, sokovi: 3,10 €, malo pivo točeno (2 dcl): 3,10 €, veliko pivo točeno (4 dcl): 5,40 €, pivo v steklenici ali pločevinki (3,3 dcl): 4,50 €, voda (1l): 2,10 €, coca cola (3,3 dcl): 3,10 €.

Cene so informativne in se lahko vmes tudi spremenijo!

 

V nadaljevanju si oglejte opise in cene paketov. V kolikor vam kateri od ponujenih paketov ustreza, ga lahko naročite že v naprej.

 

V kolikor naročite katerega izmed paketov vnaprej v agenciji, je cena paketa ugodnejša, saj vam ob naročilu paketa na ladji za večino paketov na navedeno ceno prištejejo še 15% napitnine.

 

V kolikor se odločite za rezervacijo paketov pijač priporočamo, da le to opravite čimprej, najkasneje pa do dveh tednov pred odhodom.

 

PAKETI PIJAČ ALL INCLUSIVE:

 

* Pogoj je, da se zanje odločijo vsi potniki v kabini!  V primeru zlorabe paketa za osebe, ki ga niso plačale, si ladjar pridržuje pravico, da paket naročniku odvzame brez tega, da se povrnejo stroški.

 

Paket 431* »ALLEGRISSIMO« / odrasli

Paket velja 24 ur v vseh barih. V glavni in streženi restavraciji se toči belo in rdeče vino po kozarcih, mineralna voda, pivo in brezalkoholne pijače. Ponudba v vseh barih na ladji vključuje: izbor koktajlov, brezalkoholne pijače, aperitive, izbor vin po kozarcih, žgane pijače, kavo, capuccino, vročo čokolado, čaj, sladoled v kornetu ali skodelici…

CENA: 182 € / osebo  (26 € / osebo / dan)

 

PAKET  432* »ALLEGRISSIMO« / otroci ***

Paket velja 24 ur v vseh barih. V glavni in streženi restavraciji je na voljo mineralna voda in brezalkoholne pijače. Ponudba v vseh barih na ladji vključuje: brezalkoholne pijače, sadne sokove, mineralno vodo, vročo čokolado, milkshake, sladoled v kornetu ali skodelici…

CENA: 84 € / osebo ( 12 € / osebo / dan)

***TA PAKET VELJA SAMO ZA OTROKE MED 3 IN 17 LETOM STAROSTI, KI SI DELIJO KABINO S STARŠI, KI SO VZELI PAKET 431!!!

 

PAKET 704* - neomejena pijača v času obrokov / odrasli

Paket vključuje neomejeno porabo hišnih vin (belo, rdeče, rose), vode, piva in brezalkoholnih pijač, ki se točijo po kozarcih v času kosila in večerje v streženi in samopostrežni restavraciji.

CENA: 115,50 € / osebo (16,50 € / osebo / dan)

 

PAKET 709* - neomejena pijača v času obrokov / otroci***

Paket vključuje neomejeno porabo vode in brezalkoholnih pijač, ki se točijo po kozarcih v času kosila in večerje v streženi in samopostrežni restavraciji.

CENA: 63 € / osebo (9 € / osebo / dan)

***TA PAKET VELJA SAMO ZA OTROKE MED 3 IN 17 LETOM STAROSTI, KI SI DELIJO KABINO S STARŠI, KI SO VZELI PAKET 704!!!

 

 

OSTALI PAKETI

 

 

PAKET vino& voda EASY / šifra 520

Paket vključuje 4 steklenice vina: 1 steklenico belega vina, 2 steklenici rdečega vina, 1 steklenico roseja ter 7 steklenic naravne ali mineralne vode. Paket se lahko uporablja v glavni in samopostrežni restavraciji ter v barih.

CENA: 69 €

 

 

PAKET vino&voda CLASSIC / šifra 423

Paket vključuje 7 steklenic vina (izbirate lahko med različnimi vini od chardoneja, sauvignona, merlota…) in 7 steklenic naravne ali mineralne vode. Paket se lahko uporablja izključno v glavni restavraciji.

CENA: 119 €

 

 

PAKET PIVA / šifra 436

Paket vključuje 14 piv (svetlih ali temnih) izbranih iz barskega lista.  Voucherji tega paketa se lahko konzumirajo v vseh barih, restavraciji in samopostrežni restavraciji.

CENA: 59 €

 

BREZALKOHOLNI PAKET / šifra 512

Paket vključuje 14 brezalkoholnih pijač v pločevinkah (coca cola, fanta, sprite) ali sadne sokove (juice). Voucherji tega paketa se lahko konzumirajo v vseh barih, restavraciji in samopostrežni restavraciji.

CENA: 34 €

 

 

PAKET KAVE / šifra 435

Paket vključuje 15 italijanskih espresov, kapučinov, cafelatte in ledene kavne napitke. Uporabljate ga lahko v vseh barih.

CENA: 26 €

 

 

PAKET VODE / šifra 514

Paket vključuje 14 steklenic mineralne ali naravne vode (100 cl). Voucherji tega paketa se lahko konzumirajo v vseh barih, restavraciji in samopostrežni restavraciji.

CENA: 27 €

 

 

RAZVAJANJE V KABINI

 

 

ROMANTIČNI SONČNI ZAHOD / šifra 501

1 steklenica šampanjca Moet & Chandon brut (75cl) + 2 kozarca   za šampanjec MSC (spominek za domov) + pladenj s čokolado prelitih jagod (10 kosov). POSTREŽENO V KABINI

CENA: 69 €

 

 

ROMANTIČNI SONČNI ZAHOD / brezalkoholno  / šifra 702

1 vrč sveže stisnjenega pomarančnega soka (0,5 litra) + 2 kozarca MSC (spominek za domov) + krožnik svežega sadja + pladenj izbranih peciv. POSTREŽENO V KABINI

CENA: 17 €

 

 

VIP RAZVAJANJE / šifra 526

1 steklenica penine Asti + 7 vrst sezonskega sadja. POSTREŽENO V KABINI

CENA: 27 €

 

 

PENINA IN JAGODE / šifra 562

1 steklenica penine Asti + pladenj s čokolado prelitih jagod (10 kosov). POSTREŽENO V KABINI

CENA: 29 €

 

 

JAGODE PRELITE S ČOKOLADO / šifra 503

Pladenj s čokolado prelitih jagod (10 kosov). POSTREŽENO V KABINI

CENA: 10 €

 

 

BON VOYAGE / šifra 542

1 steklenica suhe penine, 1 pladenj kanapejev postreženih v kabino na dan vkrcanja, kapitanovo pismo dobrodošlice, košara svežega sadja v kabini vsak dan, vabilo na VIP cocktail

CENA: 49 €

 

 

ROSE PETAL / šifra 545

1 steklenica muškata, »penečega vina ljubezni«, v okrasni embalaži, 2 MSC spominska kozarca, pladenj s sladkimi prigrizki. POSTREŽENO V KABINI na dan vkrcanja

CENA: 37 €

 

BON VOYAGE DELUXE / šifra 548

1 steklenica šampanjca Veuve Clicqout Brut + 2 kozarca za šampanjec MSC (spominek za domov), pladenj s čokolado prelitih jagod in kapitanovo pismo dobrodošlice, košara svežega sadja v kabini vsak dan, vabilo na VIP cocktail

CENA: 99 €

 

 

STEKLENICA VINA Z MSC LOGOTOM / šifra 563

Steklenica vina z MSC logotipom (belo ali rdeče vino). POSTREŽENO V KABINI

 

CENA: 19 €

 

 

KOŠARA SADJA / šifra 281

7 vrst sezonskega sadja

CENA: 7 €

 

 

TORTA / šifra 527

Torta s polnilom in dekoracijo za 6-8 oseb

CENA: 11,50 €

 

 

TORTA brez glutena / šifra 509

Zmrznjena torta brez glutena.

CENA: 25 €

 

TORTA brez glutena in PENINA / šifra 043

Zmrznjena torta brez glutena in steklenica penine Asti.

CENA: 39 €

 

 

PAKET ZA OBLETNICO / šifra 530

1 steklenica penine Asti + torta s polnilom in dekoracijo (za približno 6-8 oseb). POSTREŽENO V GLAVNI RESTAVRACIJI

CENA: 29 €

Tags:

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.