info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

od 770 € / osebo
ZAKLADI SEVERNE EVROPE, NORMANDIJA in MLINI
od 850 € / osebo
OTOKI VEČNE POMLADI 2019
OD 440 €
MINI KRIŽARJENJE PO ZAHODNEM SREDOZEMLJU
od 1.890 €
ARABSKI POLOTOK in OBALE JUŽNE AZIJE
od 1.100 €
DRAGULJI ORIENTA in ORIENTALSKA PRAVLJICA

Posebna ponudba potovanja:

740 € pri udeležbi 45 oseb
ROMANJE V LURD
350 € / osebo
LONDON z ogledom FANTOMA
64 EUR
GARDALAND 2018
50 €
Benetke in ogled ladje MSC Musica
27 €
MARIJA BISTRICA in ZAGREB

Izbrana ponudba počitnic:

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

madagaskarPOTOVANJE in KRIŽARJENJE PO JUŽNI AFRIKI  - januar 2015

 4.-17.2.2015
Začne se z mislijo, odločitvijo…

Nato pa presenetljiv ponovoletni avtobusni izlet na Dunaj. Gratis! Za Južnoafriško Republiko je potrebna viza, ki jo mora vsak sam z obsežno dokumentacijo osebno vložiti na konzulatu. 

Preberite več: JUŽNA AFRIKA 2015

POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO MAROKU, ŠPANIJI, KANARSKIH OTOKIH IN MADEIRI

marokoKrižarjenje ob praznovanju 5. obletnice Pozejdon turizma smo pričeli v zgodnjih sobotnih jutranjih urah, ko se nas je 160 potnikov odpravilo z avtobusom proti Genovi, kjer smo pričeli naše sanjsko križarjenje. Vkrcali smo se na eno največjih in najlepših križark na svetu, MSC Fantazijo, na kateri smo preživeli naslednjih 12 dni. Mirna nočna plovba iz Genove nas je mimo Levjega zaliva najprej privedla do Barcelone, Gaudijevega mesta, kot mu radi rečemo turisti.

Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO MAROKU, ŠPANIJI, KANARSKIH OTOKIH IN MADEIRI

POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO GRŠKIH OTOKIH

grski otokiToplo jesensko sonce, mirno morje in prijetna družba, ki nas je spremljala na jesenskem križarjenju po grških otokih na ladji MSC Musica v času od 11.-18.11.2012, so verjetno le drobci spominov in nepozabnih doživetij, ki smo jih skupaj stkali na še enem nepozabnem križarjenju. Tudi tokrat se nas je zbralo lepo število sopotnikov, več kot petdeset tako rekoč iz vse Slovenije: Koroške, Štajerske in potniki iz Idrijskega konca. Da Pozejdon resnično poskrbi za »valove nepozabnih doživetjih« so bile mnoge zahvale in pohvale ob današnjem slovesu.

Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO GRŠKIH OTOKIH

POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO ZDRUŽENIH ARABSKIH EMIRATIH IN OMANU

ZAEV soboto 18. februarja, ko so nas prvi sončni žarki nežno in sramežljivo prebujali, smo se odpravili na pot naši orientalski pravljici 1001 noči. Zagotovo je vsak izmed nas imel svoja pričakovanja in misli o tem kaj nas po slabih šestih urah poleta iz dunajskega letališča z letalsko družbo Emirates, po pristanku v Dubaju čaka. Kot uvod v naše popotovanje, nas je že samo dubajsko letališče opomnilo, da smo pristali v enem povsem drugem svetu, vozni park pred letališčem pa je tudi tiho nakazoval, da smo zares pristali v deželi črnega zlata. :)

Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO ZDRUŽENIH ARABSKIH EMIRATIH IN OMANU

POZEJDONOVO ŠTUDIJSKO KRIŽARJENJE PO ITALIJI IN HRVAŠKI

študijsko križarjenjeV petek 28. 09. 2012 smo se zgodaj zjutraj odpravili na I. Pozejdonovo študijsko križarjenje po Italiji in Hrvaški. V pristaniškem mestu Genova smo se vkrcali na ladjo MSC Poesio. Le-ta spada v klaso MSC Musica in je tretja ladja po vrsti v tej klasi. Prvič je zaplula leta 2008, njena ponudba pa obsega 1.275 kabin, ki sprejmejo kar 3.223 potnikov. Ladja je dizajnirana v značilnem italijanskem duhu in eleganci. Vse kabine so urejene v stilu; tako notranje, kot zunanje in balkonske.

Preberite več: POZEJDONOVO ŠTUDIJSKO KRIŽARJENJE PO ITALIJI IN HRVAŠKI
POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO GRČIJI IN SVETI DEŽELI

rodosPetek 17.2.2012 smo se vkrcali s skupino v Benetkah na ladjo MSC Magnifica in začelo se je naše križarjenje po Grčiji in Sveti deželi. Drugi dan smo naredili postanek v mestu Bari in se s skupino sprehodili po starem mestnem jedru mimo cerkve sv. Miklavža do katedrale San Sabino mimo lepo ohranjenega gradu narejenega v srednjem veku. Vmes smo opazovali italijanski ulični vrvež med domačini. Po ogledih in prostem času smo se zadovoljni vrnili na ladjo. Plovbo smo nadaljevali naprej mimo grških otokov.

Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO GRČIJI IN SVETI DEŽELI

POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO SKANDINAVSKIH PRESTOLNICAH

skandinavske prestolnice1Ko se je januarja 2012 najstarejši član naše družine srečal z Abrahamom, smo ga domači presenetili in izjemno razveselili z darilom v obliki novice, da poleti s Pozejdon turizmom potujemo natanko tja, kamor ga je v popotniškem smislu že dolgo vleklo srce – v Skandinavijo.

Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO SKANDINAVSKIH PRESTOLNICAH

POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO JUŽNI AMERIKI

Južna AmerikaNaše potovanje po Južni Ameriki je bilo nepozabno. Pluli smo z ladjo MSC Musica, ki je ena lepših ladij družbe MSC. Je zelo elegantna in udobno opremljena z navdihom italijanskega dizajna. Dolga je 293 metrov, široka 32 metrov. Ladja ima 1275 kabin v katerih lahko sprejme 3013 potnikov in 987 članov posadke. Tokrat je bila večina potnikov iz Brazilije, zato smo od njih prevzeli južnoameriški temperament.

Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE PO JUŽNI AMERIKI

POZEJDONOVO KRIŽARJENJE - ANTIČNI ZAKLADI VZHODNEGA SREDOZEMLJA IN NAKUPI V ISTANBULU

istanbul-blue-mosquePolni lepih občutkov in vznemirjanja smo pričakali avtobus, ki nas je popeljal proti italijanskemu mestu Benetke, kjer smo se vkrcali na mogočno ladjo MSC MAGNIFICA. Ladja je izplula iz Benetk ob 17:00. Zaplula je v krasen kanal Grande. Plovba se je nadaljevala mimo stavb ,ki krasijo Benetke. Lep trg sv. Marka , pa mogočen zvonik, doževa palača, most vzdihljajev in številne druge stavbe,ki dominirajo v Benetkah. Po izplutju iz Beneške lagune je ladja zaplula v Jadransko morje. Ponoči je plula ob italijanski obali in zjutraj pristala v pristanišču Bari.


Preberite več: POZEJDONOVO KRIŽARJENJE - ANTIČNI ZAKLADI VZHODNEGA SREDOZEMLJA IN NAKUPI V ISTANBULU

logotipi partnerjev