info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

od 390 €
BISERI ZAHODNEGA SREDOZEMLJA
od 540 €
GRŠKI OTOKI MED MITI IN LEGENDAMI S PRIDIHOM ALBANIJE
od 770 € / osebo
ZAKLADI SEVERNE EVROPE, NORMANDIJA in MLINI
od 850 € / osebo
OTOKI VEČNE POMLADI 2019
od 1.100 €
DRAGULJI ORIENTA in ORIENTALSKA PRAVLJICA

Posebna ponudba potovanja:

50 €
Benetke in ogled ladje MSC Musica
49 € iz Maribora
GROSSGLOCKNER
650 € / osebo
SKANDINAVSKE PRESTOLNICE
379 € / osebo
ŠVICARSKE ALPE in LEDENIŠKI VLAK
125 € / osebo
POZEJDONOVO MARTINOVANJE

Izbrana ponudba počitnic:

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na


ZAKAJ NA KRIŽARJENJE S POZEJDON TURIZMOM?

V prvi vrsti zaradi naših bogatih izkušenj, saj smo na slovenskem prostoru začeli z oranjem ledine pri organiziranih skupinskih odhodih, ki vam nudijo veliko več kot le ugodno ceno.

Že ob prijavi vas bomo seznanili s številnimi koristnimi informacijami, ki so pomembne za dobro pripravo na križarjenje in samo izvedbo le tega.

Pred skoraj vsemi odhodi pripravimo srečanja potnikov pred odhodom, kjer vas seznanimo z življenjem na ladji, predstavitvijo plavajočih hotelov, destinacijami, ki jih bomo obiskali in fakultativnimi izleti, ki jih na posamezni destinaciji ponujamo.

Brez kvalitetnega vodenja in vodnikov z zelo bogatimi izkušnjami si skupinskega križarjenja pri nas ne moremo predstavljati. Lahko se pohvalimo, da sta naša najbolj izkušena vodnika, Matjaž in Andrej, bila na ladji že več kot 50 krat. 

vodniki pozejdon   agenti kriz   sangrija pozejdon

Za prijetno, dobro in predvsem brezskrbno križarjenje bodo poskrbele naše storitve na ladji: prevodi jedilnikov v slovenščino, vsakodnevni informativni ladijski program, ki ga dobijo vsi potniki v kabino v slovenskem jeziku.

Nepozabna stalnica naših skupinskih križarjenj so slovenski večeri s sangrija zabavo, kjer ne manjka plesa, dobre glasbe in ljudske pesmi, s katero si vsi polepšamo bivanje na ladji. Med samim križarjenjem vse naše cenjene potnike presenetimo še s kakšno drobno pozornostjo. 


Velika prednost so slovensko vodeni izleti s strani vodnikov, ki destinacije dobro poznajo in imajo tudi veliko zanimivih izkušenj in koristnih informacij.

izleti pozejdon  santorini skupinska  m a vodnika

Da smo zaupanja vredna agencija povedo tudi številna priznanja, ki smo jih prejeli, med drugim dve za najboljšega organizatorja skupinskih križarjenj v Sloveniji.

Najbolj pa smo ponosni na naše številne zadovoljne potnike, ki se radi vračajo vsako leto in s tem potrjujejo, da delamo dobro, da svoje delo vedno znova nadgrajujemo z novimi in zanimivimi programi križarjenja, in da radi potujejo na valovih nepozabnih doživetij.


Vsako leto organiziramo povprečno med 8 in 10 skupinskih odhodov po vseh kotičkih Sredozemlja, severne Evrope, Karibov, Azije, Aljaske…

Za prihodnost imamo za vas pripravljenih kar nekaj novih ciljev, ki jih bomo v kratkem izdali. 
agenti kriz
logotipi partnerjev