info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

od 770 € / osebo
ZAKLADI SEVERNE EVROPE, NORMANDIJA in MLINI
od 1.890 €
ARABSKI POLOTOK in OBALE JUŽNE AZIJE
od 540 €
GRŠKI OTOKI MED MITI IN LEGENDAMI S PRIDIHOM ALBANIJE
od 1.100 €
DRAGULJI ORIENTA in ORIENTALSKA PRAVLJICA
od 850 € / osebo
OTOKI VEČNE POMLADI 2019

Posebna ponudba potovanja:

64 EUR
GARDALAND 2018
650 € / osebo
SKANDINAVSKE PRESTOLNICE
350 €
LONDON Z OGLEDOM FANTOMA
350 € / osebo
LONDON z ogledom FANTOMA
34 €
SKRIVNOSTNI SVET POD TRIGLAVOM

Izbrana ponudba počitnic:

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

msc paketi pijac  za objavo

*PAKET ALLEGRISSIMO – ALL INCLUSIVE
24 ur neomejena pijača


S paketom lahko uživate v vsakem trenutku ob vaši priljubljeni pijači, 24 ur na dan. Sadni smoothie ob bazenu po jutranjem plavanju, kozarec piva ob kosilu, koktajl pred večerjo, kozarec vrhunskega vina med obrokom v glavni ali samopostrežni restavraciji, pijača v baru … Paket velja 24 ur na dan v glavni, a la carte in samopostrežni restavraciji ter vseh ladijskih barih.

Allegrissimo za odrasle: 26 € / osebo / dan
Neomejena poraba izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač, ki vključuje vino na kozarec (belo, rdeče, rose in penino iz izbora Allegrissimo), točeno pivo, brezalhokolne pijače, mineralno vodo, tople napitke, bogat izbor koktejlov ter sladoled v kornetu ali skodelici. Pijače, ki so vključene v paket, se lahko konzumirajo v vseh barih in restavracijah na ladji. 

Allegrissimo za otroke: 12 € / osebo / dan
Neomejena poraba brezalhokolnih pijač, mineralne vode, sadnih sokov, toplih napitkov, brezalkoholnih koktejlov, osvežujočih napitkov iz sadja in mleka ter sladoled v kornetu ali skodelici. 

Paket se ne zaračuna za otroke do 3. leta starosti. Cena paketa se zaračuna za vsak dan križarjenja razen za dan izkrcanja. Paket morajo rezervirati vsi potniki, ki delijo isto kabino ali želijo večerjati pri isti mizi.

Ta paket ne vključuje: cigaret in cigar, šampanjca, vrhunskih znamk, porabo v mini baru, postrežbo v sobi, suvenirne kozarce in hrano, ki jo je potrebno doplačati. Bodite pozorni na proizvode, ki niso del te ponudbe: cigare in cigareti, penine, pijača iz mini bara in voda nastavljena v vaši kabini, vsa hrana, ki se ponuja v posebnih restavracijah (Sushi bar, kitajska restavracija, Tex-Mex, a la cart restavracije in športni bar). Pijače, ki niso vključene v paket, so na barskem listu označene z zvezdico. Paket je na voljo na posameznih odhodih (Sredozemlje, severna Evropa, Rdeče morje in Antili ter vsa prekooceanska križarjenja). Svetujemo vam, da si paket rezervirate pred odhodom. Paket velja za vsak dan križarjenja in ne more biti kupljen na dnevni osnovi.


 * PAKET ALLEGRISSIMO PREMIUM – RAZŠIRJENI ALL INCLUSIVE
24 ur neomejena pijača


All inclusive Premium paket vam daje popolno svobodo v uživanju raznovrstnih pijač kjer in kadarkoli želite. V paket je vključeno vse, od gina za aperitiv, tonika dostavljenega v vašo kabino do neomejene količine vina in piva v času vaših obrokov. Paket vključuje neomejene količine pijače v vseh restavracijah in barih, vašem mini baru ter dostavljeno vodo v kabino. Je kaj boljšega od tega?

Allegrissimo premium za odrasle: 42 € / osebo / dan
Neomejena količina vina, točenega piva in piva v steklenici, brezalhokolnih pijač, mineralne vode, toplih napitkov, vseh pijač v barih (koktejli, penine, whisky, vinjak, žgane pijače), pijača iz mini bara in mineralna voda dostavljena v vašo kabino. Paket vključuje tudi sladoled in hrano, dostavljeno v vašo kabino.


Allegrissimo premium za otroke: 21 € / osebo / dan
Neomejena poraba brezalkoholne pijače v barih (energijska pijača, sadni sokovi, mineralna voda, topli napitki, brezalkoholni koktejli, smoothiji, milkshake), brezalkoholne pijače iz mini bara, mineralno vodo dostavljeno v kabino, vse kar se nahaja v ceniku „Gelateria“ in „Pastry Shop“ ter hrana dostavljena v vašo kabino.


Ta paket ne vključuje: cigaret in cigar, suvenirnih kozarcev in pijače, postrežene v suvenirnih kozarcih; hrane, ki jo je potrebno doplačati v posebnih restavracijah (Sushi bar, kitajska restavracija, Tex-Mex, a la cart restavracije in športni bar). Paket je na voljo na posameznih odhodih (Sredozemlje, severna Evropa, Rdeče morje in Antili ter vsa prekooceanska križarjenja). Paket velja za vsak dan križarjenja in ne more biti kupljen na dnevni osnovi. Svetujemo vam, da si paket rezervirate pred odhodom. 

Paket se ne zaračuna za otroke do 3. leta starosti. Cena paketa se zaračuna za vsak dan križarjenja razen za dan izkrcanja. Paket morajo rezervirati vsi potniki, ki delijo isto kabino ali želijo večerjati pri isti mizi.


 * PAKET ALLEGRO
Pijača v času obrokov

Paket Allegro vam bo privabil nasmeh na lice s svojo ponudbo. Na voljo so vam vino, pivo, naravna in mineralna voda ter brezalkoholne pijače. Allegro vam ponuja največjo vrednost za vaš denar!


Allegro za odrasle: 69 €
4 steklenice vina + 7 steklenic mineralne vode ali 14 kozarcev piva (40cl) + 7 steklenic mineralne vode


Allegro za otroke: 34 €
14 brezalkoholnih pijač ali sadnih sokov


Pijače v tem paketu se lahko konzumirajo v glavni in samopostrežni restavraciji ter barih. Neporabljena steklenica vina, ki je naročena v glavni restavraciji, se bo prihranila za naslednji dan. To ne velja za pijačo, naročeno v samopostrežni restavraciji in barih. Ponudba je veljavna na izbranih odhodih (Sredozemlje, Severna Evropa, Rdeče morje, Antili, Karibi in čezoceanska križarjenja). 


 * PAKET »CHEERS«!
Neomejena pijača v času obrokov


Pozabite na žejo in doživite križarjenje s paketom „Cheers - Na zdravje“. Ta all inclusive paket vključuje pijačo v času kosila in večerje v glavni in samopostrežni restavraciji. Ni ga možno koristiti v a la carte restavraciji. V kolikor potujete z družino ali v skupini ne pozabite, da morajo paket rezervirati vsi člani.

Cheers! Za odrasle: 16,50 € / osebo / dan
Neomejena količina vina (izbor med 2 belima, 2 rdečima in 1 vinom rosé), točeno pivo, brezalkoholne pijače in mineralna ali navadna voda v času kosila in večerje.


Cheers! Za otroke: 9 € / osebo / dan
Neomejena količina brezalkoholnih pijač, naravne ali mineralne vode v času kosila in večerje.


Ponudba velja za vsak dan križarjenja, ni je pa možno kupiti samo za posamezni dan križarjenja. Paket morajo kupiti vsi potniki, ki si delijo isto kabino in vsi, ki bi želeli sedeti pri isti mizi pri večerji. Cena paketa se računa za vsak dan križarjenja, razen za dan izkrcanja. Ponudba Cheers! za odrasle in otroke je veljavna na izbranih odhodih (Sredozemlje, Severna Evropa, Rdeče morje, Antili, Karibi in čezoceanska križarjenja). 

Na voljo so tudi drugi paketi pijač, katere lahko potniki naročijo in plačajo pred križarjenjem ali na ladji:

 
KODA PAKETA

IME PAKETA

OPIS PAKETA

CENA

520

ALLEGRO N°1 - VINO IN VODA

4 steklenice vina, ki ga je izbral naš sommelier (1 belo + 2 rdeči + 1 rosé) + 7 steklenic mineralne vode. Pijačo iz tega paketa lahko konzumirate v glavni restavraciji, samopostrežni restavraciji in v barih. Steklenice, ki jih neboste spili, vam bodo v glavni restavraciji pospravili za naslednji dan. Za bar in samopostrežno restavracijo to ne velja.

69 €

423

PAKET VINA - CLASSIC

6 steklenic izbranega vina (2 beli + 3 rdeča + 1 rosé) + 7 steklenic mineralne vode. Pijačo iz tega paketa lahko konzumirate samo v glavni restavraciji. Steklenice, ki jih neboste spili, vam bodo v glavni restavraciji pospravili za naslednji dan.

115 €

424

PAKET VINA - PREMIUM

6 steklenic visokokakovostnega vina (2 beli + 3 rdeče + 1 rosé) + 7 steklenic mineralne vode. Pijačo iz tega paketa lahko konzumirate samo v glavni restavraciji. Steklenice, ki jih neboste spili, vam bodo v glavni restavraciji pospravili za naslednji dan.

160 €

425

PAKET VINA - SELECT

6 steklenic visokokakovostnega vina - izbor sommeliera (1 šampanjec + 1 belo + 4 rdeča) + 7 steklenic mineralne vode. Pijačo iz tega paketa lahko konzumirate samo v glavni restavraciji. Steklenice, ki jih neboste spili, vam bodo v glavni restavraciji pospravili za naslednji dan.

230 €

426

PAKET KAVE

21 klasičnih espresso kav, brezkofeinska ali ječmenova kava

23 €

512

ALLEGRO N°3 - SOFT DRINKS

14 sodavic v pločevinki in/ali sadnih sokov. Konzumacija v baru in restavracijah.

34 €

513

PAKET PIVA

14 pločevink ali steklenic piva iz izbire Classic selection (pivo iz Special selection ni vključeno). Vključene pijače lahko konzumirate v barih, glavni restarvaciji, samopostrežni restavraciji in restavracijah za doplačilo

54 €

514

PAKET VODE

14 steklenic mineralne vode (1 liter). Kuponi so vnovčljivi v vseh barih in restavracijah na ladji

26 €

533

ALLEGRO N°2 - PIVO IN VODA

14 x točeno pivo 0,4l + 7 steklenic mineralne vode. Konzumacija v vseh barih in restavracijah na ladji.

69 €

 
 

V primeru nakupa na ladji, se na vse pakete pijač zaračunava strošek postrežbe, v višini 15% od vrednosti paketa.
 

logotipi partnerjev