info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

od 560 €
ZAHODNO SREDOZEMLJE Z NAJNOVEJŠO LADJO
od 1.100 €
DRAGULJI ORIENTA in ORIENTALSKA PRAVLJICA
od 770 € / osebo
ZAKLADI SEVERNE EVROPE, NORMANDIJA in MLINI
od 1.890 €
ARABSKI POLOTOK in OBALE JUŽNE AZIJE
od 390 €
BISERI ZAHODNEGA SREDOZEMLJA

Posebna ponudba potovanja:

379 € / osebo
ŠVICARSKE ALPE in LEDENIŠKI VLAK
48 €
ITALIJANSKI DOLOMITI
740 € pri udeležbi 45 oseb
ROMANJE V LURD
27 €
MARIJA BISTRICA in ZAGREB
350 € / osebo
LONDON z ogledom FANTOMA

Izbrana ponudba počitnic:

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

Ladjarji

Celebrity Cruises

Počitnice so čas za veličastne stvari. Zato so ladje Celebrity Cruises kot hoteli na kopnem z novo dimenzijo, ki jo ustvarjajo vodilni arhitekti, priznani notranji oblikovalci in urejevalci zelenih površin z občutkom za razkošje. Na vsakem koraku boste obdani z eleganco in razkošjem – od sijajnega dvonadstropnega stolpa Tihany do presunljivih novih suit AquaClass. Le na ladjah Celebrity Cruises boste našli vrhunsko kulinariko, združeno z ekstravagantno zabavnim načinom naročanja na iPadu. Jacques Van Straden, priznani kuharski mojster, vedno znova umetelno prepleta globalne sodobne in klasične specialitete. Meniji na ladjah Celebrity niso standardni, kot tudi ne čas ali kraj, ki ga izberete za svoj obrok.

 

Costa Cruises

Ko se boste odločali za svoje križarjenje, izberite Costo …
Pustite vse skrbi doma. Raziskujte in našli boste skrite zaklade. Vsako jutro pozdravite nov razgled. Izberite si dopust po svoji meri. Ugotovite kaj vas osrečuje. Delite nova doživetja in občutke z najbližjimi. Pokusite jedi, ki združujejo okuse sveta. Sanjajte o popolnem dobrem počutju. Bodite del predstave. Uživajte v prefinjenem kratkočasju. Vsak večer se potopite v mehko posteljo. Razširite si obzorja in odkrivajte svet s Costo.
… in ugotovili boste kako enostavno je biti zadovoljen.

MSC Cruises

V kolikor iščete bogat in raznovrsten program križarjenja, ste na pravem mestu. MSC Križarjenja vam omogočajo, da doživite popolne počitnice in doživeto križarjenje ne glede na katerem koncu sveta ste in na kateri ladji. MSC Križarjenja odlikuje udobnost njihovih ladij in odličen servis. Podjetje MSC je v celoti družinsko vodeno in je poznano, da ohranja italijanski imidž podjetja, šarm in gostoljubnost, ki vas bo prevzela že ob prvem srečanju z MSC.

Royal Caribbean

Križarjenje z družbo Royal Caribbean vas popelje v najlepše sanje. V kraje, kjer prav nič ni nemogoče. Zamislite si, da z dodanim navdušenjem opazujete svet, kako potuje mimo, in do tja je le majhen korak. Dobrodošli med ljudi, ki jih vodi slogan »Zakaj pa ne?«

Če želite plezati sredi Sredozemlja, lahko. Če vam je pri srcu drsanje na ledu po Karibih, pri nas lahko. Bi vašo željo po pustolovščinah morda zadovoljilo deskanje po Atlantiku? Če pa si želite zgolj počitek, vam toplo priporočamo, da to storite na ležalniku s petimi zvezdicami ob privlačni ponudbi koktajlov pri roki Pri Royal Caribbean boste zelo, zelo drugače gledali na svet.logotipi partnerjev