info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Zavarovanje Coris

SKLENITE PRI NAS

logo coris
 

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

OD 1.050 €
DEŽELA FJORDOV, VIKINGOV IN TROLOV
od 2.450€ / osebo naprej
KRIŽARJENJE PO KARIBIH IN POTOVANJE PO KUBI
OD 440 €
MINI KRIŽARJENJE PO ZAHODNEM SREDOZEMLJU
750 € / osebo
IBERSKI POLOTOK, NORMANDIJA IN DANSKA
OD 570 €
PO POTEH STARIH OSVAJALCEV SREDOZEMLJA

Posebna ponudba potovanja:

po dogovoru
Bavarski gradovi
39 €
SPODNJA SAVINJSKA DOLINA S FONTANO PIVA V ŽALCU
49 EUR
LIENZ IN KRIMMLSKI SLAPOVI
280 €
ALZACIJA IN LUKSEMBURG
po dogovoru
Budimpešta

Izbrana ponudba počitnic:

329 €
MARMOLADA - ITALIJA
362 €
ARABBA - ITALIJA
409 €
CAMPITELLO-ITALIJA
358 €
KRONPLATZ - ITALIJA

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

KRIŽARJENJE PO REKI SENI IN NORMANDIJA

  • Kategorija: SKUPINSKA KRIŽARJENJA
  • Destinacija:
  • Ladja: Ms RENOIR II 5*
  • Ladjar: Ms RENOIR II 5*
  • Odhod: September
  • Št. dni 5 noči / 6 dni
  • Datum odhoda: 18.09.2018
  • Cena: OD 1.350 €

Program:

1. dan: SLOVENIJA- PARIZ: Zbor potnikov na bližnjem odhodnem letališču (Ljubljana, Zagreb ali Benetke), prijava na let in letalski prevoz do Pariza. Panoramska vožnja po mestu luči, med katero si bomo ogledali glavne znamenitosti: Eifflov stolp, katedrala Notre Dame, Elizejske poljane, opera…. Ob 18.00 uri vkrcanje na ladjo Ms Renoir II (najnovejša premium ladja, ki bo splovljena v letu 2018), pijača dobrodošlice in namestitev v kabine. Večerja, zabavni program na ladji “Titi Parisien” in nočitev.

2. dan: PARIZ – LES ANDELYS - HONFLEUR: Zajtrk in dopoldanska plovba proti Les Andelysu med katero bomo občudovali očarljivo pokrajino srednjeveških vasi in utrdb. Odpravili se bomo na ogled gradu Martainville. Storitve polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo in večerja). Popoldanska vrnitev na ladjo in plovbo proti Honfleuru. Nočitev na ladji.

3. dan: HONFLEUR: Po zajtrku se bomo sprehodili po Honfleuru, ki velja za eno najbolj slikovitih mest Normandije z bogato zgodovino. Po kosilu možnost fakultativnega izleta v Etretat (doplačilo), kjer navdušujejo krasne pečine in strma, klifna obala. Večerja in nočitev na ladji.

4. dan: DUCLAIR - ROUEN: Zajtrk in plovba do glavnega mesta Normandije – Rouena. Sprehod po mestu in ogled glavnih znamenitosti: gotska stolnica Notre Dame, astronomska ura iz 16. stoletja, sodna palača, cerkve sv. Ivane Orleanske, ki stoji na mestu, kjer so leta 1431 sežgali Ivano Orleansko. Zanimiva je tudi oblika cerkve, ki spominja na grmado… Storitve polnega penziona na ladji in nočitev.

5. dan: ROUEN - PARIZ: Zajtrk in dopoldanska plovba proti Parizu. Navduševala nas bo romantična pokrajina in obrežje reke Sene. Pluli bomo tudi mimo sodobnega in novejšega predela Pariza, četrti “La Defense”, ki navdušuje s svojo modernistično arhitekturo, steklenimi stolpnicami… Popoldanski prihod v Pariz in pohajkovanje po mestu. Posebej nas bo očarala večerna panoramska plovba po mestu luči (odvisno od vodostaja). Večerja in nočitev na ladji.

6. dan: PARIZ – SLOVENIJA: Po zajtrku izkrcanje iz ladje in prosto dopoldne za raziskovanje Pariza. Priporočamo vam ogled Louvra ali katerega izmed številnih muzejev. Transfer na letališče in letalski prevoz nazaj do odhodnega letališča.

ZAGOTOVLJENO!

 

CENA POTOVANJA FIRST MINUTE DO 31.10.2017 REDNA CENA:
pri udeležbi minimalno 20 potnikov 1.350 EUR 1.450 EUR
pri udeležbi minimalno 15 potnikov 1.390 EUR 1.490 EUR

 

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz iz bližnjega letališča do Pariza v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine, oddajo 1 kosa prtljage do 23 kg, vse transferje po programu, 6 dnevno križarjenje po programu z ladjo MS Renoir II 5*, 5x namestitev v zunanjih dvoposteljnih kabinah z oknom na glavni palubi (main deck), 5x polni penzion na ladji z gala večerjo, koktajlom dobrodošlice in večernim zabavnim programom na ladji, pijačo na ladji (voda, vino, pivo, kava, sokovi, koktajli), pristaniške takse, izlet z ogledom gradu Martainville, panoramski ogled Pariza, slovensko vodenje in spremstvo ob minimalni prijavi 15 potnikov, organizacijo potovanja ter 22 % DDV.

 DOPLAČILA (po želji): zavarovanje rizika odpovedi v višini 4,45 % cene potovanja; fakultativni izleti: Etretat, obala izkrcanja; namestitev v kabini na zgornji palubi (upper deck) 125 EUR; enoposteljna kabina 350 EUR; napitnine na ladji v znesku 25 EUR (doplačilo na ladji), transfer do odhodnega letališča.

OPIS LADJE: Ladja Ms Renoir je premium ladja 5*, izdelana leta 2018. Dolga je 110 metrov in široka 11,40 metra. Ima 88 kabin v katerih sprejme do 176 potnikov. Na ladji se nahaja salon s plesiščem, bar, jedilnica, paluba za sončenje z ležalniki, dvigalo, terasa, prodajalna spominkov. Vse kabine na ladji so dvoposteljne in zunanje z oknom, opremljene s kopalnico, tv, klimatsko napravo, sušilcem za lase, radiom in sefom.

 sena1sena2sena3

 

 

 

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa!

… Na valovih nepozabnih doživetij !!!

 

logotipi partnerjev