info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Zavarovanje Coris

SKLENITE PRI NAS

logo coris
 

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

OD 440 €
MINI KRIŽARJENJE PO ZAHODNEM SREDOZEMLJU
od 770 € / osebo
ZAKLADI SEVERNE EVROPE, NORMANDIJA in MLINI
od 850 € / osebo
MED OTOKE VEČNE POMLADI 2019
od 390 €
BISERI ZAHODNEGA SREDOZEMLJA
od 1.100 €
DRAGULJI ORIENTA in ORIENTALSKA PRAVLJICA

Posebna ponudba potovanja:

86 € / osebo
ORLOVO GNEZDO in KRALJEVO JEZERO
GOSPA SVETA - ZIBELKA SLOVENSTVA
350 €
LONDON Z OGLEDOM FANTOMA
1.050 € / osebo
BALTSKE DRŽAVE in SANKT PETERBURG
64 EUR
GARDALAND 2018

Izbrana ponudba počitnic:

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

LONDON z ogledom FANTOMA

  • Kategorija: Potovanja
  • Destinacija: Velika Britanija
  • Odhod: December
  • Št. dni: 3
  • Datum odhoda: 30.11.2018
  • Cena: 350 € / osebo

Program:

 

30. 11. – 2. 12. 2018 = RAZPRODANO

7. - 9. 12. 2018 = RAZPRODANO

DODATNA MESTA SO NA VPRAŠANJE!

IZJEMNO UGODNO

1.dan: SLOVENIJA – LONDON

                        Zbor potnikov na ljubljanskem letališču dr. Jožeta Pučnika ob 9.30. Ob 11.00 polet letala EASYJET na letu EZY 3246 proti londonskemu letališču Stansted. Po pristanku ob 12.15 avtobusni prevoz v London in namestitev v hotel. Po osvežitvi se bomo podali na oglede prvih znamenitosti. Sprehodili se bomo od trga Piccadilly do Trafalgarjevega trga, ki predstavlja osrednji londonski trg z Nelsonovim spomenikom in fontanami. Na ulici Downing Street bomo videli rezidenco britanske premierke Therese May. Po ogledih si bomo privoščili nekaj prostega časa na znamenitem Leister square, kjer so številni kinematografi, bari in restavracije. Ob 19.30 se bomo odpravili na ogled veličastnega muzikala Fantom iz Opere. Po ogledu povratek v hotel in nočitev.

2.dan: LONDON

Po zajtrku se bomo podali na celodnevno odkrivanje in občudovanje londonskih znamenitosti. Sprehod čez Green park

do Buckingamske palače, z vrha katere plapola zastava v času, ko je kraljica doma. Nadaljevali bomo s sprehodom po parku sv. Jakoba do Westminstrske opatije, kjer so bili kronani in pokopani slavni kralji in kraljice (zunanji ogled). Občudovali bomo znameniti londonski parlament in Big Ben, ki je nepogrešljivi simbol Londona v svetu. Z ladjico se bomo peljali po reki Temzi do trdnjave Tower in znamenitega mostu Tower bridge. Popoldne se bomo prepustili vrvežu na Oxford Streetu in si privoščili nekaj časa za nakupe, kosilo… Po želji ogled muzeja voščenih lutj Madame Tussaud's. Nočitev v hotelu.

3.dan: LONDON - SLOVENIJA

Po zajtrku sprehod do Covent Gardna, znane pokrite tržnice in zbirališča številnih umetnikov. Sledila bo panoramska avtobusna vožnja po Londonu med katero bomo videli še preostale znamenitosti mesta: katedralo sv. Pavla, Hyde park, sosesko Kensington … Okoli 13.30 vožnja proti letališču Gatwick. Ob 17.10 polet letala Easyjet na letu EZY 8421 proti Ljubljani, kjer bomo pristali ob 20.25.

CENA: 350 EUR   pri udeležbi 30 oseb

CENA VKLJUČUJE: povratno letalsko vozovnico na relaciji LJU-STN in GAT- LJU z Easyjetom, letališke in varnostne pristojbine, 1 kos ročne prtljage, ki se sme vzeti na letalo (mere prtljage: 56 x 45 x 25 cm***), povratni avtobusni transfer: letališče – London – letališče in panoramski ogled mesta, vozovnice za vožnjo s podzemno železnico (prvi in drugi dan), 2x nočitev s kontinentalnim zajtrkom v hotelu 3* v centru Londona v dvoposteljnih sobah, vožnjo z ladjico po reki Temzi, ogled muzikala Fantom iz Opere, vse oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja in 22% DDV.

DOPLAČILA (po želji):

povratni prevoz na letališče Brnik: 30 EUR/ osebo; ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud's: 35 GBP/ osebo; enoposteljna soba: 90 EUR/ osebo; zavarovanje rizika odpovedi v primeru bolezni (4,45 % cene).

PODROBNO O TEM IN ONEM !

LETALSKI PREVOZNIK:

Leteli bomo z nizkocenovno letalsko družbo Easyjet.

OSEBNA PRTLJAGA***:

Ročna prtljaga, ki jo boste vzeli s seboj na letalo ne sme presegati naslednjih mer: 56x 45x 25 cm. S seboj lahko vzamete samo 1 kos ročne prtljage (samo torba) in nikakor torba + nahrbtnik, saj bi v tem primeru na letališču morali doplačati 35 GBP po smeri leta. V svoji ročni prtljagi lahko prenašate samo majhne količine tekočin, ki morajo biti hranjene v posamičnih posodah z največjo prostornino 100 mililitrov. Te posode morate zapakirati v prozorno plastično vrečko, ki jo je mogoče znova zatesniti in katere prostornina pri enem potniku ni večja od enega litra !!! Med tekočine spadajo: voda in druge pijače, juhe, sirupi; kreme, losjoni in olja; parfumi;razpršilci;geli, vključno z geli za lase in tuširanje; vsebina posod pod tlakom, vključno s peno za britje, drugimi penami in dezodoranti; paste, vključno z zobno pasto; mešanice tekočih in trdnih snovi; črtalo za trepalnice;katere koli druge snovi s podobno gostoto. Še vedno lahko:tekočine prenašate v oddani prtljagi – nova pravila zadevajo samo ročno prtljago;med svojo ročno prtljago prenašate zdravila in nujno potrebna živila, vključno z otroško hrano, ki jih boste uporabljali med potovanjem. Morda boste morali dokazati, da jih nujno potrebujete;tekočine, kot so pijače in parfumi, kupite bodisi v prodajalni na letališču EU, ki je za točko, na kateri pokažete svoj vstopni kupon, ali na letalu, ki ga upravlja prevoznik EU. Če ste jih kupili zapakirane v posebni zatesnjeni vrečki, te vrečke pred pregledom ne odpirajte, sicer lahko varnostno osebje na kontrolni točki njeno vsebino zaseže. (Če na letališču EU presedate na drug let, vrečke ne odpirajte pred varnostnim pregledom na transfernem letališču ali na zadnjem letališču, če presedate več kot enkrat.) Vse te tekočine lahko vzamete s seboj na letalo poleg zgoraj navedenih količin, ki jih hranite v plastični vrečki, ki jo je mogoče znova zatesniti.

OSEBNA OPREMA:

-          ne pozabite na veljaven osebni dokument (potni list ali osebno izkaznico). Potovati je potrebno z dokumentom, ki ste nam ga posredovali ob prijavi (splošni pogoji Easyjeta);

-          obujte lahko in udobno obutev, kajti v Londonu bo veliko hoje;

-          s seboj vzemite dežnik, dežni plašč ali vetrovko, kajti vreme je lahko zelo spremenljivo;

-          denar imejte varno spravljen, potne liste pri sebi. V mestu se najde tudi kak žepar;

-          uradna valuta v Angliji so angleški funti (ang. Pound). 1 EUR = 0,87 GBP (tečaj, 23. 4. 2018).

logotipi partnerjev