info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

OD 440 €
MINI KRIŽARJENJE PO ZAHODNEM SREDOZEMLJU
od 1.890 €
ARABSKI POLOTOK in OBALE JUŽNE AZIJE
od 770 € / osebo
ZAKLADI SEVERNE EVROPE, NORMANDIJA in MLINI
od 850 € / osebo
OTOKI VEČNE POMLADI 2019
od 390 €
BISERI ZAHODNEGA SREDOZEMLJA

Posebna ponudba potovanja:

34 €
SKRIVNOSTNI SVET POD TRIGLAVOM
650 € / osebo
SKANDINAVSKE PRESTOLNICE
44 € / osebo iz Maribora
SV. VIŠARJE in MANGARTSKI JEZERI
350 €
LONDON Z OGLEDOM FANTOMA
49 € iz Maribora
GROSSGLOCKNER

Izbrana ponudba počitnic:

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

ALZACIJA IN LUKSEMBURG

  • Kategorija: Potovanja
  • Destinacija: Francija
  • Odhod: Junij
  • Št. dni: 4
  • Datum odhoda: 22.06.2018
  • Cena: 280 €

Program:

ALZACIJA IN LUKSEMBURG

22. - 25. 6. 2018

1.dan: SLOVENIJA - FRANCIJA: Odhod avtobusa ob 21.00 uri. Vožnja preko mejnega prehoda Šentilj in nadaljevanje nočne vožnje po Avstriji in Nemčiji proti Franciji.

2.dan: STRASBOURG: V jutranjih urah prihod v Strasbourg, obmejno mesto ob reki Ren. Podali se bomo v staro mestno jedro in obiskali stolnico Nôtre-Dame, ki ima dograjen samo en zvonik in predstavlja pravi simbol mesta. V notranjosti izstopajo vitraži s podobami nemških cesarjev, ki so nastali med 12. in 15. stoletjem. Med poznejšimi dodatki moramo omeniti slovito astronomsko uro, ki je današnjo podobo dobila v 19. stoletju. Med sprehodom po mestu bomo občudovali bogato arhitekturno dediščino, katere del so številne predalčasto grajene hiše kot sodobne palače, v katerih domujejo evropske ustanove. Nekaj prostega časa. Po želji vožnja z ladjico po kanalih (doplačilo). Namestitev v hotelu v mestu ali okolici, večerja in nočitev.

3.dan: METZ IN LUKSEMBURG: Po zajtrku vožnja do mesta Metz. Sprehodili se bomo do katedrale, v kateri se nahajajo največji vitraži na svetu. Po ogledu nadaljevanje poti do Luksemburga, ki leži ob sotočju rek Petrusa in Alzeta. Mesto je nastalo okoli trdnjave, ki je bila ena najmočnejših do 19. stoletja in je danes ob katedrali Notre Dame ena največjih zanimivosti mesta. Ogled mesta, nato pa vrnitev v Strasbourg. Večerja in nočitev v hotelu.

4.dan: STRASBOURG – COLMAR – VINSKA CESTA ALZACIJE - SLOVENIJA: Po zajtrku se bomo podali na krajši jutranji potep po slikovitem Colmarju, ki ga prepletajo prijetne ulice in vodni kanali reke L'ill, zato se bomo podali na Grand Rue in v Little Venice, kjer bomo našli najlepše motive Colmarja.

Zgodaj popoldan vožnja po slikoviti cesti Route des Vins d'Alsace z degustacijo vina. Popoldan vožnja preko Nemčije proti domu, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.

CENA: 280 EUR pri udeležbi 40 oseb

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video), cestnine in parkirnine, 2x polpenzionsko namestitev v hotelu 3* v Strasbourgu, degustacija vina, ostale oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje in 22% DDV.

DOPLAČILA (po želji): enoposteljna soba 70 EUR, vožnja z ladjico v Strassbourgu, zavarovanje rizika odpovedi 4,45%, zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa.

…na valovih nepozabnih doživetij!!! Pozejdon turizem

logotipi partnerjev