Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

Križarjenja - Informacije

Ladja, ki je povsem vaša! Velike zunanje palube, bazeni in solarij z naslanjači, sončnimi posteljami in plažnimi brisačami. Gledališče, klubi, diskoteka, knjižnica. Vaš osebni sobni strežnik / kabinski stevard... ..
Preberite več
Cena križarjenja že vključuje: križarjenje po programu, namestitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni bife), kapitanovo večerjo, zabavni večerni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo bazena in fitnesa.   Delno je vključena tudi pijača in sicer ob zajtrku (voda, kava, čaj in sokovi iz samopostrežnega avtomata) ter čez dan v samopostrežni restavraciji (voda, kava in čaj iz samopostrežnega avtomata).   Vse pijače iz barov in pri natakarjih v restavracijah so na voljo proti doplačilu.   Na ladjah so cene pijač nekoliko vi&sc..
Preberite več
V prvi vrsti zaradi naših bogatih izkušenj, saj smo na slovenskem prostoru začeli z oranjem ledine pri organiziranih skupinskih odhodih, ki vam nudijo veliko več kot le ugodno ceno. Že ob prijavi vas bomo seznanili s številnimi koristnimi informacijami, ki so pomembne za dobro pripravo na križarjenje in samo izvedbo le tega. ..
Preberite več

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
09.00 - 13.00 in 14.00 - 17.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.